Ve sonunda beklenen video.
Buğra Akpınar ve Mobility Channel'a çook teşekkürler..
Printable View
Ve sonunda beklenen video.
Buğra Akpınar ve Mobility Channel'a çook teşekkürler..
Çok iyi be daha izlerken yazıyorum :D
Konuşmalar çok uzun olmuş ya fikrimi değiştirdim :D
Evet, çenemiz biraz düşmüş :D
Ama gayet iyi ben çok beğendim, kelim hariç :D
çok bir video olmuş Buğra eline sağlık.
Sanırım herkesin ortak noktası bu tarz akvitelerin sürekliliği...
Teşekkürler Buğra..
Eline sağlık..
Emeği geçen herkesin eline sağlık emeğine sonsuz saygı. Türkiye de bir ilk ve inşallah devamıda gelir bizlede bir dahakine farklı şekilde katılırız....
Süpper !
Amma velakin trafik polisleri ile ilgili bir roportaj vermiştim Bugra çokmu agresif olmuş onu göremedim :D
Her zaman imkanlarım dahilinde bu grubu desteklicem..
Hey yavrum sonunda güzel kaliteli bi org yapılmış.. Araçlar, çekim yurtdışı tadında olmuş.. Emeği geçenlerin yüreğine sağlık. Tabi Buğra yine konuşturmuş maşallah.:icon_tup: Birde şöyle sağlam bi honda meeting yapılsa hiç fena olmaz.:D
Gerçekten çok güzel hazırlanmış müthiş bir organizasyon ellerine sağlık herkezin keşke şu tuning sevgisini tüv'deki personellerede anlatabilsek sırf buyüzden bu sevdadan vazgeçiyorum ama olmuyor olmuyor:)Bizde güzel olan herşey yasak!
Mesajını düzenleyip embet yaptım videonuzu :D
Güzel olmuş yaw Maşallah :D
İnşallah daha güzellerini hep birlikte yapmak nasip olur :)
Buğra, eline sağlık.
Mobility Chanel'a da ayrıca teşekkürler.
Bu arada 5:28 saniyedeki golfun basılışı harika olmuş.:icon_tup:
güzel olmuş düzenleyen uğraşanların eline koluna sağlık
çok güzel bir gündü V.A.G VoL 2 'nin daha iyi ve daha eğlenceli olması dileğiyle..
Eline sağlık Buğra çok güzel bir video olmuş.
Hem organizasyon hemde vidyo çok güzel olmuş, yapımda emeği geçen ve tüm katılanlara teşekkürler..
Organizasyon ve video çok güzel,
Yugo Zatsavasıyla, corvetiyle, polosuyla da yeterince ilgilenen adam benimle aynı dili konuşuyordur zaten. Naçisane tavsiyem; mazdasıyla gelen adamı kapıdan içeri almamazlık yapmayın :) yapmamışsınızdır zaten
Bugra elıne saglık cok guzel olmus vıdeo.Insallah vol 2 de de destegını esırgemezsın :)
seneye inşallah vrt6 ile bende aranızda olurum
Cok basarili emegi gecenlere tebrikler..
Video tebrikleriniz için teşekkür ederim fakat asıl teşekkürü sanırım organizasyonu düzenleyen ve destekleyenler hak ediyor =)
Elimden geldiği kadarıyla herkese ve her organizasyona destek olmaya çalışıyorum. Yeter ki bilgilendirin =)
organizasyonu yapanlarin eline saglikta,biliyosun acik sozlu biri oldugumu video guzel eyvallahta kardesim olmamis be..hep ayni goruntuleri derlemissin totalde 5dk ise ilk 3dkkada donup duran goruntu arada 1/5 dakikayada karismis..keske braz daha fazla cekseydin farkli farkli goruntuler donseydi arka planda..herneolursa olsun verdigin destekten oturu tesekkurler hadi optum kolay gelsin :D
biraz tekrar gibi olmuş bir kaç görüntü ama yine buğra yine on numar bir video eline sağlık
elinize sağlış cok güzel video olmuş 2.28den sonraki şarkının ismi nedir.
Genelde otomobile odaklı Bugra Akpınar videolarına alıştıgımız için biraz garip geldi açıkçası.. Sanırım olaya vurgu yapılmak istenmiş.. Bu anlamda da gayet başarılı.. Emegine saglık Bugra.. Ha keza organizatör arkadaşlarında emegine saglık..
Arkadaşlar toplamda 20 dakikalık görüntü mevcut. Belgesel mantığında ufak bir derleme çıkartmaya çalıştım. Gönül isterdi ki saatlerce çekimler yapılsın ama aksaklıklardan ötürü maalesef mümkün olmadı.
video güzel olmus emeği geçenlerin eline saglık ancak aynı görüntü dönmüş durmus ema rocco gibi bi cok nokta arac gösterilmemiş cok basit bi gun geçmiş gibi ama cok güzel araclar gelmişti :)
airride lı golfun kafa kalkık arka basık hareketini 3 kere gördük :)
Gun ıcerısınde gıden arkadaslar oldu vıdeo cekımıne kalamadılar.Fotografdakı kadar dolu gorunmemesı ya da bellı arabaların vıdeoda olmaması erken ayrılmaların sebebı ne yazıkki
maşallah ya cok iyi olmuş organizasyon.
video cok güzel olmss :) ellerinize sağlık , ama sanırım geç çekildiği için videoda gerekli ama eksik araçlar var :) birdahakinin daha düzenli olması dileğiyle