alayına mermi diyoruz :) HK-6
İYİ SEYİRLER....
Printable View
alayına mermi diyoruz :) HK-6
İYİ SEYİRLER....
Maşallah hızlı araçlar=)
maşallah araçlara :)
sağ ayna iyi tutunmuş
ibram çavuş gaza basmayı unutmuş :)
geldim geldim öncelikle kaan elllerine saglık yc eskisi gbi mermi olmus arkadaslar yc maşallah diyoruz hiç kimse sıkıntı yapmasın EV yetişir:):)
maşallah araçlara 106 güzel yürümüş.... specler nedir.
kaan kardesm telimi açmama pmlerimede cvp vermeme sebebini ögrenebilirmiyim
la dedm noluoyo :D arıorm açmıo falan:D msnden yazarım o zaman bu arada masallah yc eski formuna gelmis
maşallah araçlara....
Vay vay vay noluyo burda :D ibomun rc sini ansizin yakalamislar yc ile :D yc sendemiydi kaan bu videoda :D
aynen ansızn yakalandık emre :):)
ibo ciddi kanka yap artık yazılımı :D
:):)kaan paşaoğlu ile görüşcektin yazılım için neler yaptın fiyat felan yda senin baska bi düşüncen varmı kaan nasıl yapcagımız hakkında...
bu akşam otarfa geccem abi yanına gelim konuslaım halledelim su işi dedğin gbi ondan sonra ucak moduna gecelim:):)
Abi affınıza mağlulen, ben şanzumanı değiştirdim, orijinal şanzuman taktım ama geri zekalılığımdan dolayı, değişirken debriyaj setini değiştirmedim, şimdiki geçmeme sorunu ise debriyajdan kaynaklanıyormuş :) Bugün bizim 1.2 fabiada hızlı vites atmayı denedim, zaten bi çaba sarfetmeme gerek kalmadan vites löp diye kendisi geçti. Çok acaip bu şanzuman olayları, ilgilenmiyorum da artık, en sonunda vericem Harun ustaya komple tıkır tıkır yapsın da herkese saplıyım :)
İbo, getir benim yazılımı kopyalayalım senin arabaya kasma anasını satim yeter yapacam da yapacam diyip duruyosun :)
yok batu yok bu ibo'ya da bi ptt kamyonu çarpması lazım :D yoksa kendine gelemicek hahahaha :)))