umarim verilmemiştir arkadaşlar.
benim çok hosuma gitti sizlerle paylaşmak istedim.
Maket araba yarışından gerçekçi görüntüler - Zapkolik Video
Printable View
umarim verilmemiştir arkadaşlar.
benim çok hosuma gitti sizlerle paylaşmak istedim.
Maket araba yarışından gerçekçi görüntüler - Zapkolik Video
çok iyi yaaaa hele park olayı fenaa :D
Çok iyi! Piste zaten laf yok zevke zevk katmıştı.Özellikle park ediş görüntüleri çok başarılıydı.
fena....almak lazım bı tane..
o tekeri disari cikan arac nedir?
Korelilerin diğer videoları
RC Snow Drift 2011.1.23 - YouTube
New BGM :: 2011 Korea RC Street Drift Challenge 3R - YouTube
Ebisu pistinin replikası.
http://www.youtube.com/watch?v=sG9FFBD_nEA
YEBISU
Bonus :D
RC DRIFTCLUB - KOREA (Team D. fac.) - YouTube
RC DRIFTCLUB - KOREA (Team D. fac.) 2011/08/19 - YouTube
çok iyiymiş gerçekten benzinli değil sanırım hiç birinden ekzos dumanı çıkmıyor
Benzinlidir bunlar.
bunlar elektrikli ve 4 çeker diye biliyorum,lastikleride sert plastik,biraz daha ağırdan gitseler gerçek diyebilecek kadar güzeller :)
normalde zaten Karda gittikleri gibi gidiyolar :D Çok güzel videolar indirdim. Arşivimde saklıyorum.
Benzinli değil bu araçlar arkadaşlar,
elektrikli ve 4 çekerler ( bazılarında counter-steer modifiyesi mevcut, yani şöyle açıklıyayım, dilşli ve kayış oranlarını değiştirerek arka tekerleklerin daha fazla dönmesi sağlanıyor )
ölçekleri 1/10 ve motorları ortalama 30-40k devir çeviriyor.. :)
RC cilerin drift olayına sarmalarına sebep videolardan biridir. adamlar ciddi başarılılar bu konuda.
adamlarda imkan var abiii :D
imkan yavaş yavaş bizdede oluşmaya başladı arkadaşlar, yakın zamanda bir yarış var, kendine güvenenleri bekleriz :)
süper ya adamlar aşmış gerçek gibi taraftarları bile var
özellikle park olayı nokta olms
çok iyi yanlız :icon_tup:
bunu ızlemenızı tavsıye ederım çok pro bir gruptur ;)
Hyper Drift Hawaii: ALOHA! (RC Drift Supreme 2009) - YouTube
Bunlarda bonus :D
http://www.youtube.com/watch?v=isG_s0aESiE
http://www.youtube.com/watch?v=HeAuU...eature=related
çok iyiler park etmeleride çok iyimiş
yarış hakkında bilgi verinde pasımızı silelim :D hali hazırda kenarda duran bi ta03ümüz var :D
bu şekilde kare kare derlenen videolardan nefret ediyorum seyrettiğimden hiç bişey anlamıyorum.
organizatörden habersiz veriyorum linki bi sorun olmaz herhalde, amaç daha çok kişiye duyurmak :)
Rc Drift / The Best Control I - 23 Ekim Pazar - | RCDRIFTTR | Türkiye'nin İlk ve Tek RC Drift Sitesi
hühhh izmitmiş.. gerçi o tarihte körfezde olucaz ama zor iş yinede... inş eski zamanda yapılan gibi bi organizasyon olur ;)
bende lastıkmı kaldı hakanım :D arabayıda getırmedı mzaten ıstanbula
ya tam satayım diye niyetleniyorum bunları gorunce ha dursun bıraz daha oluyorum gerci benim daha dogru durust surmuslugum yok yıllardır yatıyo bi pil şarj aleti alalım dedik dolar uctu.
zaten dolar ucuz olsada combolar hemen bitiyo yetişemiyoruz napcam bole bulamadım bı cozum.
beyler türkiyede satıs yapan pil ve şarj aleti alabilcegimiz yerler nereler ?