Bu Subaru kaçla gidiyodur böyle yaaaaaa :D
Garaj Türkiyes Videos | Facebook
Printable View
Bu Subaru kaçla gidiyodur böyle yaaaaaa :D
Garaj Türkiyes Videos | Facebook
400le sanırım :D o neydı oyle cok rahat gectı :D
az önce Facede izledim, şoktayım :D
Boxer Rulesssss :cool:
oha porşun kadranı bozuk ahahahah :D
arkadaslar, bu video son zamanlarda bayagı paylasılmaya baslandı.
buraya da taşındıgı iyi olmuş. güzel bi tartışma konusu olacak.
fake diyen bayağı insan var.
aracın porş olmadığını, alfa guilletta nın özel bi versiyonu oldugunu soyleyenler var.
Kamera kadranı çekmeyi bıraktıktan sonra adam ayağını gazdan çekse, diğer araçta o civarda bi hızla arkadan gelmekteyse?
Ya herşeyi geç 3.yoruma öldüm.Gayene'nin ne olduğunu bilen var mı? :D
cayenne mi demeye çalışmış.
300'le giden bir aracın yanından o süratle o kadar rahat rahat geçebilmek için 360-400 arası geçmek gerekir.. Ki bana pek inandırıcı gelmedi video nedense.. :)
alfa olamaz çünkü gösterge kadranının içindeki turbo yazısına dikkat ve bilmiyorum gerçek yalan ama imkansız bişeymidir sti bu şekilde gitmedi :D
roccolar neler yapıyo subaru neler yapmaz :D
araç Porsche.baska araba olması imkansız.vardır bi fake ihtimali.
fake oğlu fake bu video yaw
300le giden scoby molped olur, kanatlanir
ne kadar rahat bir sollamaydı o :D 340 vardır
kadrandan yola geciste o kadar kolay montaj yapilabilir ki. Bakilmasi gereken kadran degil ama yoldaki serit cizgilerinin veya etraftaki nesnelerin gecis hizi.
Sanki çoook önceden konuşulmuştu bayağı bu video forumda.
bence çok fazla düşünmeye gerek yok nasıl geçtiğini anlamak için,
kamera kadrandan ayrılıp arkaya doğru yöneldiğinde porsche frene basıyor ve aradaki hız farkı kapanınca subaru yanından sıyrılıveriyo;)
17. saniyeye dikkatli bakarsanız yolun ortasındaki beyaz şeritlerin hızının değiştiğini fark ediceksiniz araç fren yaptığından,
340 km nedir yaa öyle bir dünya yok :)
hala fake değil diyen var ya:D Elektrikli motor olsa azcık ses çıkarırdı 1500hp olması gereken subaru:)
340 yapması için 1500 hp mi olması lazım.
yaw arkadaş 1500 hp üzeri olan pervaneli uçak yok doğru dürüst.
1500 hp ne demek biliyomusun:D
1500hp gördün mü??:hahaha:
Ben açıkçası subaru'nun o hızlara çıkabileceğini düşünüyorum Ancak;
videodaki ses ile görüntünün gerçek sesi aynı değil, hal böyle olunca da devrin düşmesi anlaşılmıyor sabit devirde gidiyormuş gibi görünüyor ve en önemlisi topuk gaz geçen subarunun sesi duyulmuyor. Ses montaj olduğu için frene basma v.b. gibi şeyler farkedilmeden yapılabilir.