arkadaşlar 0-100 hızlanması 7 ile 9 saniye arasında olan ve mumkunse 150-200 ps aralıgında araçlarla denemek isterim. ankaradan var mı dır gönüllü?
ilan gibi oldu beeee:D
Printable View
arkadaşlar 0-100 hızlanması 7 ile 9 saniye arasında olan ve mumkunse 150-200 ps aralıgında araçlarla denemek isterim. ankaradan var mı dır gönüllü?
ilan gibi oldu beeee:D
Selam İstanbulda deneyelim :)
benim araba 160 hp denemek isterim f/h/e var sadece
araç honda civic vti
evet arkadaşlar başkaaaa :D:D
geçtim geçildim derdi olmayan, arabasını merak eden insan evladı aranıyor:D
emüçvardedilergeldik
:D:D:D
Pm attim :)
cem, o gun enkada beklerken (daha evo gelmemişti) sen çaresiz bi şekilde kapışacak adam aranıyordun ya:D, hayıflanıyodun "benim arabaya göre araç yok, arada kalmış bir araba benimki" diyodunya:D o an sana şey demek geldi içimden. "kardeşim merak etme benim araçda stok değil, turbom da buyuk, sen yeterki iste deneriz senle:D".
bir anlık olsun sevindiresim gelmişti seni:hahaha::hahaha:
allahtan evo geldi de o gece rahat uyudun:D:D
Ben denerim istersen :D :D :D
videoları bekleriz :D
Mesa mıgros - Enka da buluşmalar oluomu hala. eskiden cok canlı olurdu orası 106 saxo ların elindeydi piyasa :)
aynen biz devam ettiriyoruz eski ekipten kalanlar olarak elimizden geldiğince ,,,,yarışlar eski evine geri döndü diyebiliriz :p :D :D tabiki yanlış anlaşılmasın bizim amacımız genel olarak sohbet muhabet her zamanki gibi bizi en mutlu eden yerler buralar olduğu için ...............
bende denemek isterim egzozlu s40 t4 ile...
İstanbula gelirsen deniyelim
hadi cıkalım ful stock 206 gti
Sizi araçta neler var merak ettim
stock tsi mi?
Ben denerim 121ile. Taş çatlasa 160 ım var. Stok vti da olur. Maksat eğlenmek. Sökmeden gelirim. Pm atabilirsin.