Passat 1.8t gt2871 1.4 bar - Car Videos on StreetFire
Printable View
Kardeşim benzın ışıgı yanıyo gazlıyosun:) Maşallah
Maşallah :)
masallah allah kaza bela vermesin lastikler bitik sanrım :)
maşallah dadlım :D yerler ıslaktı herhalde :D
yavaş bu :D
Maşallah kardeşimin arabasına :)
musti ne zmn yürücek senin bu aile arabası :D:D 3 sene geçti hala aynı :D ilerleme kaydet artk :D
maşallah ne güzel sarıyor yaw :D
Km nereye gideceğini şaşırmış :D maşallah kazasız belasız :)
ustad selam.
benzin ibresi dipteyken gazlamak motora zarar verir haberin ola,, aracın guzel ama benden solemesi :icon_tup:
benzin pompasına zarar verebilirisn,, cok ısınmadan dolayı :confused::confused::soru::soru:
ancak arac guzel hayırlı olsun inş ;)
tşk
Rıdvan. :cool:
alican neden denemiyosun kanka deneyin bizim yakada mis gibi :D
160 dan 120 ye düştü bişiler oldu maşallah hızlı mı yavaş mı anlayamadım gerçi:)
yakında bende yanınızda yerimi alırım panpişim Allah'ın izniyle el ele kesicilere gireriz :)
musti maşallah arkadaşım kazasız belasız bi ara binme fırsatı bulmuştum sanırım o zaman k04 vardı , ama o zaman bile gidişi muhteşemdi yinede 3 te sarıodu :)
Ne kadar sarıyo böyle ya
maşallah
el fireni çekikmi ?
Bu bazı gülen arkadaşlarda ondan güldü sanırım el freni çekik olduğu yerde sardırıyor diye düşünüyor heralde çok bilmiş arkadaşlar.. Öyle olsa 260 a kadar sardırırdık heralde 100-200 de 2.55sn yazar dbn rekoru kırardık :D el freni çekik değil turbo timer takılıp söküldü araca o ara el freninin sensörü bozuldu (pipisi ustaların deyimine göre) işi uzun dediler bende ellemeyin öylese dedim öyle kaldı biz uzun süre yatıramıyoruz sanayi de arabayı ***** aile arabası kızlar filan arıyor vs :) Bu sanayi de çok vakit geçirebilen şahısların face profiline bakın "ilişkisi yok" yazar hep :D
maşallah efendim görüşmeyeli çok oldu özledim
Kardesım MASALLAH
Maşallah Mustafa en son Siyami Ersekde görmüştüm :)
mustafa maşALLAH ilk bi catara patara yaptı ne güzel böle..
Maşallah gerçekten.
turbo ies vardı onla denesene tam senlık bak ıkı alıle arabası denersınız :D
0,7 bar (non vtec) 1600cc t3t4
1,4 bar 1800cc gt28
VAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :D passat hayırdır yaa nerelerdesin sen ?