Bugün geçerken gördüm bu ýspartakule happy centerýn yolundan devam edince yeni yapýlan evlerin istikametinde sað tarafta bir Full istasyonu açýlýyor daha yapým aþamasýnda peki varmý bi bilgisi olan indirim falan olacakmý ?
Printable View
Bugün geçerken gördüm bu ýspartakule happy centerýn yolundan devam edince yeni yapýlan evlerin istikametinde sað tarafta bir Full istasyonu açýlýyor daha yapým aþamasýnda peki varmý bi bilgisi olan indirim falan olacakmý ?
Umarým indirim olur :) Özellikle Bp kullanýcýsý epey azalacak
full lerin hepsi indirimli diye býlýorum,bir nevi þirket politikasý ama ben fullden tövbeliyim benzin almaya BP ye devam
Bp yada shell dýþýnda baþka yerden almam ama full iþide sakat :S
millet anlatýyor 400 km giden araba shellin benzýnýyle þimdi 350 falan gidiyor diyorlar :S
aynen öle fullden aldým bir kaç kere ayný kullanýmla daha az yol yaptý bir daha almam
bende hep shell den aliyorum ama full evimizin hemen asagisinda oldugu icin 1-2 sefer denerim bakalim nasilmis.indirimde yaninda cabasi olur
her daim %7 indirim var fullde ama mutlaka ilk açýldýgý gün %25 inidirim yapýcaklar 3.5 tl gibi olur heralde o gün için fiyatý :)
bu pazar açýlýþý var. benzin 3.5 TL motorin 3.25TL olacakmýþ. yakýn olanlarýn tikkatine =))
hala açýlýþ maçýlýþ goremedýk inþaat halinde :D
Evin orda bi benzinci kuyruðu eksikti oda olucak yakýnda..
çalýþanlara sordum oyle dedi o pazar gittim 1 ay daha var dedi :D bakýciiz..
bu arada sorunlu olduðunu soyleyenler var ancak abim iþ dolayýsýyla gunde en az 200km yapmaktaydý bikac ay oncesine kadar. dizel de de benzinde de hic bir sorun olmadýðýný hatta soylenildiði gibi aracýn fazla yakmadýðýný belirtti.
kabasý bitti ama Aralýktan önce açmayacaklar gibi :)
büyükþehir belediyesinden ruhsat almak kolay deðil :)
yýlbaþýnda açarlar büyük ihtimal :)
aynen rezillik o giriþ köy gibi mübarek..hala bitirecekler bakalm ne zamana bitecek..
Ona da yýlbaþý diyorlardý, akbatý giþeler hemen açýldý ama ana kapý aðýr aðýr ilerliyor.
açýlsada alýnmaz hayr gelmez :D
Dayim shellden aliodu 7.5 yakior gulde 8.5 a cikmis dedim alma daha dio kagida yaziyo garnti veriyo o olayi anlayamadim nasl garanti ediyor yakittan bisi olursa karsilicak gbi
bizimevler e daha yol verilmedi :D
Otobandan gidilmediði sürece bence oraya gitmek ölüm :) Neredeyse Altýnþehire kadar gidilip dönülüyor
ben her gün çilesini çekiyorum
açýlýþa özel bi indirim olur tahminimce
ŞikayetVar / Şikayet Oku / Full Akaryakıt
Ankara'da babam yakýt aldý bir kere, 6 senedir kullandýðým aracýn ibresinin öyle düþtüðünü görmemiþtim, psikolojik mi dedim, yok yok bildiðin uçtu gitti...