-
Yeşil bbs'lerle yeşillendik :)
-
resimler niye böle çıktı yaa :S
edit: düzelttim :)
-
çok tatlı olmuş ama o ortadaki kırmızı göbek çıksa sanki daha güzel duracak :)
-
ya o göbeğe ne yapsam diye düşünüyorm zaten :(
-
güzel olmus enerjik duruyor ama göbek yakısmamıs ;)
ayrıca fotolar cok büyük
-
fotoları düzelttim göbeğe bi çözüm bulamadım malesef :(
-
Maşallah güzel duruyor fakat kırmızı göbekler işi bozmuş...
-
BBS uzmanı arkadaslar bi çözüm üretir şimdi ona :)
-
Alıntı:
Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı
BBS uzmanı arkadaslar bi çözüm üretir şimdi ona :)
walla bi çözüm bulunursa çok sewinirm bu halde ben bile hiç sewmedim hatta boyadıktan sora pişman oldm diye bilirm ;)
-
Ellerine sağlık cok basarılı olmus arac
-
-
teşekkürler arkdaşlar allah herkese daha iyilerini nasip etsin
-
Yesil sarı kırmızı uc reng bı yerde olmasaymıs ıyı olurmus... Kazasız belasız surusler
-
-
Yeşil yakışmış,
Maaşallah :)
-
-
bende yeni seri bbslere ısınamadım yaa ısınsam bile şuan imkan yok :) göbek işine gelirse siyah göbek nerden bulcam yada sadece kırmızı bbs arması yerine baska ne koyabilirm? onu düşünüyorm..
-
Bagajdaki folyoyu sokersen cok daha iyi durur kanimca gobegide cozdukten sonra harika olur cok guzelmis aracin masallah
-
bagajdaki karbonu cıkarmayı düşünmüyorm şuan teşekkürler
-
çok güzel durmuş ben dragda bile kullandım çok memnunum :) kesinlikle değiştirme
-
-
-
Bagaj kaplaması, Jantlar ve özellikle jant göbeği bence olmamış orjinal haline dönsen bundan daha güzel durur durur bence.. Ama zevk sizin tabi.. Allah kaza bela vermesin
-
Maasallah bence olms gzel grnuyor ayri yettn aydnn buralarda gorunce onune atlycam :D
-
güzel olmuş ama göbek rengine katılşıyorum diğer arkadaşlar gibi gri olabilir ;)
-
maşallah çok güzel duruyor makina.. 99 jdm far var istersen boyama değil pm atabilirsin..
-
-
-
-
onur maşallah hoş olmus göbekler biraz sırıtms sanrım kırmızı olarak :) bide arka camdaki sarı lacivert jdm işareti hoş olmamıs(sanrım fenerli deilim ondan hoşuma gitmedi :D )
-
-
BBS German Style niçin japona takılıyor anlamış değilim:(
Ama sen böyle seviyorsan yeni yeşil jantlar hayırlı olsun :)
-
onur maşşalah araban gercekten cok guzel eskı yesıl halınıde bılıyorum bayrampaşada goruyordum sureklı kartaltepedekı halısahanın ordakı boyacıda goruyorum aracını massllah guzel gercekten
bana kalırsa sadece kendı fıkrım senın aracına ve zewkıne saygım var bende olsaydı bu arac
1.on ek orjınal ek 9 on ek takardım
2.bagajı sokerdım spoon kanat ve ayna takardım
3.jantları advan rg2 veya te 37 takardım
4.on tarafa kırmızı bı honda logosu takar noktayı koyardım
bunlar tamamen benım dusuncem aracın boylede cok guzel massllah
-
-
direk göbekleri sök , kapaksız daha güzel duruyor emin ol ilk seriler, ayriyetten arklara söyle 3-5 cm spacer lazım madem arkalarda 8 ,
-
İlerde değişiklik olarak bbsleri pembe yapabilirsiniz çok ilgi çekici olur :) Yeşillerde yakışmış maşallah kazasız belasız :)
-
Yeşil çok yakışmış kardeşim arabana ama o kırmızı göbeği beğenmedim
ben parlement mavisi olan bi kangoo vardı oradakı mavı bbs leri cok iyi bulmuştum ama yeşilde çok hoş duruyor ellerine sağlık
-
-
-
sefakoyde yakından gormustum zaten 10 numara, ama keske arkalar 9 ofset olsaydı be