-
Turbo Sport (Beyaz hırçın)
-
Gayet güzel araç Orjinal sesi nasıl video isteriz :)
-
maşallah kazasız belasız surusler dılerım
-
Alıntı:
Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı
Gayet güzel araç Orjinal sesi nasıl video isteriz :)
Teşekkür ederim. Bir ara videosunu çeker koyarım..
Alıntı:
-MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız surusler dılerım
Teşekkürler.
-
Masallah , Yakısıklı duruyor. Kazasız belasız. Sehir ici ne kadar yakıyor acaba ?
-
10 lt den fazla yakar kanımca :D
-
-
oo hoşgelmişsin abi =) maşallah tekrardan..
bendede aynı motor var 160hp şehir içi 1000kmlik ölçümde 6.6 lt lik ortalamam var resmide mevcuttur :D
-
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
-
maşallah kazasız belasız..:)
-
Stock 150 hp , iyi makine yapmış Fiat :) Kazasız belasız
-
Sonunda basık bi Bravo gördüm gerçektende çok yakışıyomuş basıklık Allah kaza bela göstermesin buna bi açık hava filtresi ve blow off çok yakışır bence..
-
Maşallah, kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
-
Alıntı:
Cankaraca Nickli Üyeden Alıntı
Masallah , Yakısıklı duruyor. Kazasız belasız. Sehir ici ne kadar yakıyor acaba ?
Teşekkür ederim. Şehir içinde bazen agrasif bazen normal kullanımda 8,5 9 lt arasında yakıyor :)
Alıntı:
d16y4 Nickli Üyeden Alıntı
10 lt den fazla yakar kanımca :D
çok sert kullanırsam 10lt reyi geçiyor tabi. Daha önce puntom vardı starjet. Atmosferik motordan turbo motorlu araca geçince evrim geçirmiş gibi oldum o yüzden aracı aldığım ilk bir iki ay 10 litrenin altına düşmüyordu. Şimdi daha sakin kullanıyorum.
Alıntı:
berkred Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız
teşekkür ederim. Sağolasın
Alıntı:
romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı
oo hoşgelmişsin abi =) maşallah tekrardan..
bendede aynı motor var 160hp şehir içi 1000kmlik ölçümde 6.6 lt lik ortalamam var resmide mevcuttur :D
Ertuğum Hoşbuldum seni burda görmek negüzel. :)
Alıntı:
bora1311 Nickli Üyeden Alıntı
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
teşekkür ederim
Alıntı:
PaSSerBy... Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız..:)
Teşekkürler
Alıntı:
Cry Nickli Üyeden Alıntı
Stock 150 hp , iyi makine yapmış Fiat :) Kazasız belasız
Teşekkür ederim
Alıntı:
YD627 Nickli Üyeden Alıntı
Sonunda basık bi Bravo gördüm gerçektende çok yakışıyomuş basıklık Allah kaza bela göstermesin buna bi açık hava filtresi ve blow off çok yakışır bence..
Teşekkür ederim. Evet gerçektende biraz basınca araç bambaşka görünüyor. Açık hava filtresi aklımda zaten ilerleyen zamanlarda düşünüyorum. Blow a gelince; Resimlerde dikkat ettiyseniz motorun olduğu yerde 15cm uzunluğunda bir metal boru var. Bu boru blow un verdiği sesi veriyor. Yani ayağını gazdan çektiğinde dump valveden çıkan fazla hava tekrar turboya döneceğine bu borudan direk dışarı atılıyor ee dolayısıylada cufff sesi çıkıyor:) Yalnız performansla ilgili ufak kesilmeler yaşattığı için söktüm. İlerde tekrar takarsam sesin videosunu çeker koyarım.
Alıntı:
Sweet Vagabond Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim sağolun
Alıntı:
can0001 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah...
teşekkürler
-
maşallah maşallah başarılı ve çok tatlı duruyor allah kaza bela vermesin
-
maşallah Allah kaza bela vermesin
-
Alıntı:
golfcu0101 Nickli Üyeden Alıntı
maşallah maşallah başarılı ve çok tatlı duruyor allah kaza bela vermesin
Alıntı:
arteus Nickli Üyeden Alıntı
maşallah Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim arkadaşlar..
-
araç cengiz abinin sattığı araçsa çok temizdi sizde inş o temizlikte bakarsınız :)
kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
-
Maşallah. Kazasız belasız :)
-
teşekkür ederim koray
bahsettiğin cengiz eğer cengizhan sa evet onun aracıydı. :)
-
Alıntı:
RcK4MiL Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. Kazasız belasız :)
teşekkür ederim. Sağolasın
-
maşallah arka tamponun cizgileri yayla ortaya çıkmış harika duruyor.
-
Maşallah çok güzel araç önden biraz daha basılsa çok daha güzel olur
-
Maşallah kazasız belasız...
-
Bu araclarin piyayasi neden yoktur hala anlamis degilim sinifina gore cogu acidan onde ve uygun bir arac.masallah cok guzel olmus basiklik cok yakismis kazasiz belasiz insallah..
-
cok güzel olmuş yaylarla bende lav kırmızı sport style var ama turbo sport almadığıma pişman oldum.
bu arada benim araba istanbul trafiğinde (kullandığım mesafe kısa ve sırf trafik) 11 lt yakıyor.
-
-
Alıntı:
m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı
maşallah arka tamponun cizgileri yayla ortaya çıkmış harika duruyor.
Evet normalde arka tampon altı ve ön tampon altları siyah. Yani bir bütünlük sağlamıyor. Böyle daha çok hitap ediyor göze. Tabi en büyük katkı yaylarda.
Alıntı:
ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah çok güzel araç önden biraz daha basılsa çok daha güzel olur
teşekkür ederim. Birazdaha basılsa sanırım tamponu biyerlerde bırakırım:) Bu haliyle bile zorluyor beni.
Alıntı:
Mert Hüroğlu Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız...
Teşekkürler.
Alıntı:
barakuda26 Nickli Üyeden Alıntı
Bu araclarin piyayasi neden yoktur hala anlamis degilim sinifina gore cogu acidan onde ve uygun bir arac.masallah cok guzel olmus basiklik cok yakismis kazasiz belasiz insallah..
Teşekkür ederim. malesef ülkemizdeki fiat ön yargısı değişmediği sürece böyle devam eder. Ama ben çok memnunum piyasada çok fazla olmadığı için insanların üstünde daha çok dikkat uyandırıyor. Birde amblemler abrth amblemi olunca aracın markasını soran çok oluyor.. Hoşuma gidiyor bu durum :)
Alıntı:
bahadırtelli Nickli Üyeden Alıntı
cok güzel olmuş yaylarla bende lav kırmızı sport style var ama turbo sport almadığıma pişman oldum.
bu arada benim araba istanbul trafiğinde (kullandığım mesafe kısa ve sırf trafik) 11 lt yakıyor.
Ben normal Ankara trafiğinde kullanıyorum genelde 8-9 lt arası yakıyor. çok sakin kullanırsam 7 lt lere kadar düşüyor.. Turbo sport gerçekten çok dolu bir araç. Çok memnunum hiç pişman olmadım aldığıma..
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
maşallah ....
Teşekkür ederim sağolun
-
Maşallah , çok ama çok güzel , güle güle kullanın :)
-
Teşekkür ederim sağolun..
-
Maşallah kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Aracınızda siyah yerine farklı bir jant seçeneği olsa aracınızın güzelliği, o basıklıkla dahada ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
Şimdiden kolay gelsin.
-
Alıntı:
AlperMVS Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Aracınızda siyah yerine farklı bir jant seçeneği olsa aracınızın güzelliği, o basıklıkla dahada ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
Şimdiden kolay gelsin.
Bunlar aracın orjinal jantları.. Zevkler Tartışılmaz tabiki ama ben çok memnunum görselliğinden..
-
maaşallah kazasız belasız.
-
Alıntı:
weycell387 Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah kazasız belasız.
Teşekkür Ederim..
-
-
41 kere maşallah,araba inanılmaz hoş göründü bana,kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah,cok hosuma gıttı :)
-
arabanız maşallah çok güzel 5 liklede inanılmaz güzel durmuş kazasız belasız
-
maşallah kazasız belasız...Güzelaraç...
-
Alıntı:
Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı
maşallah...
Alıntı:
hakotech Nickli Üyeden Alıntı
41 kere maşallah,araba inanılmaz hoş göründü bana,kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah,cok hosuma gıttı :)
Alıntı:
EMRE KAAN Nickli Üyeden Alıntı
arabanız maşallah çok güzel 5 liklede inanılmaz güzel durmuş kazasız belasız
Alıntı:
devran Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız...Güzelaraç...
çok teşekkür ederim arkadaşlar..
Herkeze kazasız belasız sürüşler..