ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM KESİNLİKLE O GÜN RSLERİN GÜNÜ DEĞİLDİ O YÜZDEN YORUMLARI ONA GÖRE YAPALIM ARAÇLARA MAŞŞALLAH
SS Rs YC Rs
SS Rs YC Rs
SS Rs CVK Rs
SS rs vs CVK rs vs YC rs
SS Rs CVK Rs
SS CVK YC FİNAL :)
Printable View
ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM KESİNLİKLE O GÜN RSLERİN GÜNÜ DEĞİLDİ O YÜZDEN YORUMLARI ONA GÖRE YAPALIM ARAÇLARA MAŞŞALLAH
SS Rs YC Rs
SS Rs YC Rs
SS Rs CVK Rs
SS rs vs CVK rs vs YC rs
SS Rs CVK Rs
SS CVK YC FİNAL :)
tüm araçlara maşallah
maişallah..
Maşallah tüm araçlara. Vites atışlar güzel adam yaşıyor resmen :D
Son videodaki arkadaşın air intake e sürekli intercooler demesi de ayrı bombaydı :D
ah bide derdini anlatabilse dimi :D
SS'in filtre olayı çok çok iyi, direk mis gibi soğuk hava. iyi düşünülmüş.
Bütün araçlara maşallah ve geçmiş olsun diyelim :)
okan rollinglerde de mi görecektik seni 106cı ruhu gitmiş adam boy hesabı yapıyor tartışıyor harearetli bile :D
ulen bi Air intake:agbe: diyemedim yaaa :hoo: dilimi eşşek arası soksun 40 kişiyle uğraşırsan olacağı bu
maşallah :) ali abiye bak ahahaha bırak bırak bırak :D:D
maşallah araclara ozellıkle ''interkolerlı vıdeo'' yu cok begendım
herkezin üstünde bi cenabetlik olm naptınız :D rs çiler ıolarak bi hamam styla yapak :D:D karteri vuran vurana :D kayayı altıma aldım allahtan delmedi :D bana olmayan okana oldu kısmet daha kötü bişede olabilirdi eve dönüşte okan 2.kez yarıcaktı karteri ben kurtardım :D basma lan dur diorm gülüo şopar şopar:D son anda frenledi :D
ahahaha senmiydin o intercoolercı :D
bu hafta 5. kez çıktım bizim cvk okan saolsn bu gün 6. :D :D bu günde çıkıyorum battı balık yan gider :D:D petrol buldumda ahaha:D okan geliosan alo de :D
anam tipe bak uhauga :hahaha: abı kac kere dedım o kadar yakından cekme diye =))
Paranın gözü kör olsun :D Her gece her gece rolling :D
Maşallah RS lere son video olay :D
BAİ - Barzo air intake :D İşte bütün mesele orda :D
Bütün RS leri seviyoruz Okanıda onca yol gelip birde karteri kırıp döndüğü için tebrik ediyorum :D
maşALLAH rs lere:) hele okana bak hele:D
bütün araçlara maşallah :)
la nolıy orda alı abı elıne saglık vıdeolar ıcın okan o kdar yoldan geldın kardesım ayana saglık geldın tunelını yaptın :D:D alıcan kanka maşallah aracına la o bu degılde o s 3 nedır ya 220 ye kadar 4 boy gecıyorum adam 220 de yavas yavas 4 boy onume gecıyo ama ne kadar yavaş :D:D
eksozumun halını de gorduk ne bıcım roll yapmısım eksoz kacıra kacıra yav :D:D
cam car SS rs galiba? maşşallah ya güzel yürümüş gerçekten
evet kanka tünelci ss rs cam car :D
ne tüneli la oha artık bastığımız trafiği görmüon galba kaç kere ölümden döndük görmüonmu sizin yüzünüzden :D
videolar güzel abi eline sağlık ilk şu yürrü be die bağırış videoma koptum :D barzo power uleeynn :D
Specleri yazmayı unutmuşun be abi :)
SS Clio RS : Filtre,Egzos,Emme Polish
YC Clio RS : Filtre,Egzos,Wimmer Yazılım,Emme Polish,Üst Kapak Polish
CVK Clio RS : Filtre,Egzos,Dereceli Egzantrik,Custom Yazılım,Kısa Şanzıman,Emme Polish,Üst Kapak Polish
yok abi bu rs lerin başındamı benim başımdamı bi *** var yaa ne kısmetsiz adamım bu gece kırdık bişiler yine.. motor kırdım sandım korktum şanzıman veya baskı gitti .. 4 e attım rollingte daha 6.500 devir olmadan araba kendi kesti
enes cenabettin dimi kanka kabul et:D:D
Şimdi esas muallak kalan ve sıkıntılı durum şudur
Üst kapak işleme - port polish orayı burayı taşlama -- yazılım yapma arabalara hiç mi etki etmiyor son olarakta egzantirik ...
Kimse alınmasın yazdığımdan tartışmak için soruyorum CLİO RS lerde bunlar acaba hiç mi etki etmiyor arabaya ?
Bence öyle bişey olma ihtimali yok,bu olayların mantıgına,fizik kurallarına bilmemnelerine ters diyip o sekilde eleştirmeye de bence gerek yok :) ki sadece clio rs olarakta degerlendirmemek lazım.Düşüncem şudur ki biraz da tecrubeyle sabit kendimden bi örnek vereyim,satmadan önce bindigim 106 gti cıktıgı gunden beri orjinal gezilmiş bi arabaydı,km si dusuk kondisyonu yuksekti ki haala da öyle orjinal veya dolu cok 106 y la denedim gecildigimi hatırlamıyorum hatta lakabım imam olmuştu bi ara iman gucu,üfürükle yuruyo bu araba diye :p bence ilgisi yok,lafım meclisten dısarı ama artık '2 gun sanayide gezen herkes usta oldu' 1 arabanın 1 kocası yok orayı doldur burayı boşalt kurcalandıkca ilk baslarda guzel olan verim alınan araba bi sure sonra ordan burdan kacırmaya,kaydırmaya,sıkıştırması dusmeye vs baslıyo bu da bu sefer orjinal giden arabayı kral yapıyo doğal olarak,halbuki o gitmesi gerektiği gibi gidiyo diğerleri problemli.Alican'ın arabasının da bi gun gidip bi gun gitmemesi bu yuzden bana göre bastıkca acılıyo basmadıkca kapanıyo falan tarzı seyler inandırıcı gelmiyo bana,bi yerlerde bi hata var bulup duzgun bi işçilikle duzeltilirse bi sure daha bas agrıtmaz istedigi gibi gider sonra yine baslar vs bi kere basladı mı sonsuza kadar sorunsuz binmek mumkun değil bu tur mekaniklere :) bu benim fikrim tabii ki..herkese kazasız belasız surusler..
Ya Alican hay senin Türkçene be kardeşim. Oturup iphone' da AlicanÇöz diye uygulama geliştirecem sonunda.
bizde o gün alicanın sanki gitmio demesi üzerine YC nin gidip gitmediğini çözmek adına VE clio rs ile denettik 1 gün öncesi VE yi geçiyordu ve yine aynı şekilde geçti yani bu bi önceki günden farklı olmadığını bir göstergesi hadi buda inandırmadı CVK ile YC denemelerinde CVK zaten YC yi geçiyordu. SS-CVK denemesinde 250 lere kadar kafa burun gidildi hatta SS 230 larda 1 boy falan öne bile çıktı. Yani bu noktadan bakarsak CVK da yürümüo demek gerek. SS cvk ile böyle gittiyse zaten YC nin geçme olanağı yoktu ki öylede oldu bunda anormalolan bişi yok araçlar o gece her zamanki kondisyonunda yürüyordu. Hangi açıdan bakılırsa bakılsın sonuç olarak videolardada bu gözüküyor. Hepsine maşallah hepsi kardeş rs ler bence bazılarının dediği gibi diğer araçlarlada basılması gerekiyor birazda :icon_tup: çünkü böyle sadece birbirimize göre ne kadar hızlı odluğumuz ortaya çıkıyor ama diğer araçlar olursa diğer araçlara karşı şu şu modlarla demek RS böyle yürüyormuş diye yorum yapabilcez..
Öncelikle şunu yazayım burada yazdıklarım ayırdım yapmadan tarafsız yazılmıştır...
SS Rs= o akşam herkezi şaşırttı çok güzel yürüdü o gün SS in günüydü ilk sıkmasıyla sonsıkmasının arasında baya fark var her sıkmasında dah da hızlı çeviriyodu maşşallh aracı güzel yürüyor ;)
CVK Rs =o akşam ss okanada söyledim oradaki herkeze söyledim CVK rs o akşam yürümüyo dur neden? çünki bir rs in egzoz borusu kaçırıyosa o egzoz borusunun rollingde sağlam olma ihtimali yok çünki videoda görüldüğü gibi videoda ezoz oradan kopmuş bir yandan kırık yerden kaçırıp egzozun rahat çıkmasını engelliyo takılıyo çünki egzozda ki 3,4 portluk dahi bir rs in nerdeyse 1 boyuna maal oluyo ki kaçıran bir egzoz borusunun hesabını siz yapın sanırım ben gördüğümdede CVK rs in AFR si yüksekti
YC Rs = normalinde YC rs o akşamm kesinlikle o da yürümüyordu çünki eski gidişi ni de gördüm o akşamki gidişi eski gidişi ile alakası yok yürümüyince yürümüyo afr yüksekti belki sıkıntılıydı gene öyle basıyo o yüzden her araca bir wideband gerekiyo
yorumlar tarafsızdır kimse taraf tutuyo diye düşünmesin videoları ben koydum video çekilip konulacak diye rs sahipleri herkez biliyordu o yüzden bana trip atmayın aracı kurum ben :D
hangi rs in nasıl gittiğinide çok iyi biliyorum bana bilmişlik yapmayın dağılın ulen:D