Onumuzdeki ay allah nasip ederse araba alicam.. ama kafam karismis durumda.. limitim 15bin. Civic si dusunuyodum ama bide simdi impo 2.0 gt cikti.. bu paraya hangisi alinabilir?
Printable View
Onumuzdeki ay allah nasip ederse araba alicam.. ama kafam karismis durumda.. limitim 15bin. Civic si dusunuyodum ama bide simdi impo 2.0 gt cikti.. bu paraya hangisi alinabilir?
15 liraya 2.0 gt ?
2.0GT Turbo 15'e varsa bende alıyım :D :D
İlgilenirsen eğer...
http://www.techturkey.com/forum/otom...-civic-si.html
Gc8 demek istedim yani turbolu falan o paraya olsa sorarmiyim burda kosar gider alirim .d 94 civic si hazir bekliyoda gc8 nasl olur bilemedm..
2.0 GT diyince yanlış anladım :icon_tup:
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 61998815
bi ara istersen, pazarlıkla falan belki 16'ya alınabilir
gc8 in 2,0 gt turbosuzumu var
Ya bi an gc8 gelmedi aklima anlasilsin diye dedim.. bu ilandaki ne durumdadir acabaa?
o fiyatlara aldığın gc8'den hayır gelmez bi gc8 parası daha cebinde olsun alırsan eğer.
Anlasilan o ki civic si daha iyi olcak .d
soch bulun bari fitenkli mitenkli daha guzel olur..
ben senin yerinde olsam hondadan şaşmazdım :) ya 1.6 si yada temiz 1.4i s . honda başka yaw :)
del sol vti da bulunur aslinda.. hondadan dertli olan bi benim heralde :D
edit: antalyaliymissin hem yazin feci prim yapar ;) :)
http://www.techturkey.com/forum/otom...1-corolla.html
Corolla verelim :)
ben olsam 1,6 ies alıp 98 - 2000 arası.. sohc vtec yüklerdim .. en büyük örnek erkut abi ..
o kadar para harcadıktan sonra vti alırım diyorsanda .. 1,5 ex alıp sohc vtec yükler .. si larla makara yapardım ..
daha cok kafan karıştı dimi :D
94 sedan 1.6si hazir zaten sag camurluk degismis kapi saclarinda duzeltme yapilmis fazla bi hasar almamis zaten. Komple boyali.. cai, stage2 hafif volan,51 duz boru var bide subaplariyla oynanmis sanirim. 5cm yay spoon jant yari seffaf yari kirmizi stoplardan var. Uzn kisa xenon klimasi fln sorunsuz ic dosemeler tavan taban orjinal temiz kullanilmis... kirmizi canavar .d
kalkarsın doktor kalkar.. erkut abinin günlük aracıda sedan 1.5ex sohc vtec.. 130 kurus yakıyormus lpg de.. 15 lira bir araca verecegine temiz ex alıp kalanı motora gir daha keyifli aracın olur .. erkut abide gerekli parcaların cogu mevcuttur diye düşünüyorm..
hadi karşıssın kafalar :D
Yok zaten normaldede d serisinde sochlar dochlardan daha dayanikli motorlardir si alacaksiniz d16a8 yada a9 onun yerine d16y8de ayni gucu verecek hemde ustune birde vtec olacak..
Erkut abinin araba kaca mal olmus ki acaba .d
erkut abi d16y8 i yükledi yanılmıyorsam.. 98-00 arası 1.6 ies lerde bulunan block..
d15b silindir kapagı attı..
sedan arabasıda 1.5 ex ve ondada d15b head var yanılmıyorsam..
yapılır yapılmaz degil.. kafaya konulduysa erkut abiyle görüşülür o söyler neyin nasıl olacagını kaça patlayacagını ..
abicim kafaya konulursa tabi yapilir ama bu arkadasimiz her hafta sonu ailesiyle piknige gidecegi bir araba istiyor.. erkut abiye sor istersen kac defa kirmis yolda kalmis sanziman dislilerini dogramis..
ayrica erkut abi 5 yildir d serisi motorlarla icli disli ve kendi dukkaninda kendi isini kendisi hallediyor yani iscilik diye bir derdi yok sanayide oldugu icinde parca konusunda daha rahat..
sen tutupta aile arabasi diye yuksek sikistirmali arabaya binemezsin ki..
doktor.. sen diger aracıyla karıştırıyorsun.. o sedan aracını hiç kırmadı .. ayrıca motorda sorun cıkmadı aktarmada sorun yaşadı biliyorum ben .. ki hatchback aracı ciddi yüklenmiş bir araç .. d16 0-400 sürelerinde ilk 10 da aracı ..
aracı hiç yüklemesen 1.5 ex e sadece kapak atarak 130hp civarı oluyor arac..
pm2 piston.. bisimoto egzantirkle gayet keyifli saglam bir arac olur .. sonuçta herşey elden geçiyor..
ve basmadıgında si dan daha az yakan bastıgındada daha iyi giden bir aracın olmuş olur ..
dogrudur siz haklisinizdir ben tavsiye etmiyorum sanayide tanidiklariniz yoksa bu isten fazla anlamiyorsaniz girmeyin para isteyen emek isteyen isler sonucta..
Arkadaşlar honda turbo harici insanı dehşete düşürecek bir performansa sahip değil. 300hp lik bir gc8, yaklaşık 4 sn lerde 100km yi görür, 11 sn lerdede 100-200km yi aşar.
En basit örnekleri draglar. Bakınız 4 çekerler aldı başını gitti.
GC8 düşünebilirsin kardeşim. Sunroof var, klima var, Recaro spor koltuk var, Görünüm desen marşpiyel kanat zengini.
Almayi duundugum si da lpgvar yeni takidi benzinde 35 krs yakiyodu simdide 24 kurus civari yakiyomus..140 145 hp civarindaymis... 300 luk gc8 ne yakicak km de bi de o var .d 2 haftada bi piknige giderim si olursa gc8 le 2 ayda bir heralde .d simdilik asiri bi guc istemiyom zaten.4-1 headers gelcek bde 150 hp isimi gorur alistiktan sonra arabaya asiri beslemeye gecebilirim belki..
306 al sen yine :D Geçen hafta dizel 307 aldık 16 ya. denk geliyo bence dizel birşey düşün
Ya osman 306 alip bisiler yapmaya kaksam 16 17yi buluyo baktimda degmicek yaptigima yoksa 306 hastaligim var biliyon .d
Erkut abinin telefonunu pm atabilcek varmi ?
Karissin kafalar .d
kıyaslaması bile yapılamaz ama 15 lira ya alacağın gc8 için şöyle bi +20 lira daha gözden çıkar abi tavsiyesi
Gc8 zengin arabasiymis bana gelmez .d
Hemen araba alma azıcık daha biriktir elinden geldigince üstüne koy ve daha temiz ve genc bir araba al..
Kredi cekicem zaten almak icin..
düşünsen benım aracım var satılık ama ies