Sadece tutunma sorunu yaşasam iyi, viteslerim de geçmedi v.b.
pistteki en yaşlı araba olmama rağmen 59 küsür saniye yapabildim,
300zx track day 2011 - YouTube
Printable View
Sadece tutunma sorunu yaşasam iyi, viteslerim de geçmedi v.b.
pistteki en yaşlı araba olmama rağmen 59 küsür saniye yapabildim,
300zx track day 2011 - YouTube
tebrikler.. biraz daha antreman ile daha da iyisi olur insallah :)
Sonlara doğru feci kopmuşsun abi izlerken gerildim :)
Çekim ekibi sağlammış bu arada çok güzel video olmuş..
Organizasyona yurtdışı havası kattın valla tebrik ediyorum Maşallah :icon_tup:
Çok sıkıntılı geçmiş anlaşılan güzel bi araca sahipsiniz :)
Maşallah abi,
300ZX kopsada seviyorum, hastasıyız :D
kazasız, belasız,
video oldukça keyifli ve güzel olmuş, hazırlayanın ve çekim yapanın ellerine sağlık :)
son cıkısa kalamamstım :) cidden iyiydinz opc yi yakalamanz s lere girişiniz süperdi... ve özel duran bi aracınz var farklıydı :) maşallah
maşallah daha iyilerini bekliyoruz
Maşallah
Başlık ve müzik, Show TV Ana Haber tadında olmuş :)
hey maşallah :D
valla allah korusun sonlarda kaza yaptın sandım :(
Tebrikler.
Maşallah gayet güzel gözüküyor Bu arada talihsiz kaza için geçmiş olsun
Özgüven ve kendinle barışıklığına hasta oldum. Tüm rezillikler tek video haline getirilmiş :D
Şaka bir yana, aracının yol tutuş adına eksikleri olduğu belli. Biraz elden geçirirsen, iyi bi takım lastik ile birlikte bir sonraki aktivitede çok daha iyi olacağına eminim.
Tebrikler :)
maşallah araban bencede gayet başarılıydı.. keyifle izledim...
asıl Ferrarinin arkası benim araca benziyor :)
strosek diye bir kardeşimizin dizaynı, bir dergide gördüm, beğendim daha sonra burda takılıp boyanırken p.. oldu
coilover ayarlarını her yarım saatte bir değiştirdim, tur zamanlarını hızlı yapan biri gördüğümde hemen yanaşıp hocam ne olacak bu ayarlar diye akıl alıyorum, sonra bir başka arkadaşım gelip tam aksini söylüyordu,
Hal böyle olunca da ayarlar çorba oldu ve her sektörde en az bir defa güneşi gördüm
Masallah ya 300 zx e hastayim ya :) video cok eglenceli olmus oyun demosu izliyorum sandim bi an
Bu arada baya oluyor bizim sirkete yemege geldiniz ama ben gelmedim yaniniza rahatsiz etmek istemedim arabadan tanidim bostanci g.oglu :)
abi helal olsun valla bütün videolarınızı izledim bugüne kadar ego mego yok aracınızada maşallah. inşallah çok çok daha iyi olur. :) :)
bide soracağım soru nasıl bir soru olacak,
O da önemli :D :D
maşallah
hem yakından gorup hemde pistte izlemek zevkliydi
rodeo gibi olmuş :) araca da pilotaja da kocaman bir maşallah :)
Ozan pist mist degilde drifte yogunlassan biraz :D
Guzel tecrube olmustur.Bir dahaki yarista daha zamanlar cikarirsin insallah.
Teşekkür ederim,
Bu arada youtube de videoyu izlerken sağ tarafta benim eklediğim diğer videolar da görünüyor :)
uçan bir helikoptere kamera bağlayıp bilgisayar ekranından kullanmaya çalıştığım(FPV) ve kısa bir süre sonra ağaçlara çakılıp arka taraftaki koruluğu yakmama ramak kalma konulu videom da görünüyor :) rezillik, adam bir işi doğru yapar :)