-
Honda Cıvıc --- > White Angel ;) [42-VT-818]
-
Maşşallah çok güzel hayırlı olsun..
Kazasız belasız sürüşler dilerim....Ufak dokunuşlarla dahada şık olacaktır...
Yalnız öndeki fıstık yeşili logoyu sökmeyle başlayabilirsiniz..
-
konyada satılıktı hayırlı olsun...
-
maşallah, kazasız belasız güzel günlerde binmek nasip olur inşallah :) bu kasalara siyah teneke jantları pek bir yakıştırıyorum :)
-
masallah guzelmis 4 tane beyaz oz alsaniz tam oturur ustune.. :)
-
Hayırlı olsun. Güzel arabaydı gene konyada kaldı kazasız belasız binersin inşallah:)
-
Bence logo iyi olmuş güzel araç tek -jant :)
-
-
sağlam basılmış allah kaza bela vermesin
-
-
hayırlı olsuuun, kazasız belasız (:
-
masallah harkia duruyor illaki ufak dokunuslar gerekiyor öncelikle bence iyi bir plakalikla ön plakanin yerini tampondan alt izgaranin kösesine veya daha münasip hos biryere olabilir
-
guzel gorunuyo msallah gule gule kullanın.
-
cok tsk ederım arkadaslar eksıkler en kısa surede tamamlanacak.
-
Songür garajda aracı canlı canlı gördüm maşallah arcına kardeşim vtec jantı taksan dahada güzel olur bence
-
Hayırlı olsun, Maşallah sadelik her zaman iyidir güzel duruyor.
-
masalah kardesım kazısz belasız klımasız mı araca:D
-
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
-
tsk ederım plakalık gelcek ve plaka yerı degısecek jant olarakda spoon dusunuyorum.
aracda klıma yok.
-
-
hayırlısı olsun, arabanın dış görüntüsünde bir eksik yok bence araban bu hali güzel...
-
spoon yakışır bronz olursa çok güzel olur .
maşallah
-
maşallah araç güzel :) Type-R panjur ve füme far alırsan daha güzel görünüm yaparsın :)
-
kardesım cok ıstıyodun allah gonlune gore verdı allah kaza bela vermesın gule gule kullan :)
-
cok tsk ederım arkadaslar.
-
-
Maşallah çok diri duruyor kazasız belasız.
-
-
-
maşallah ama cok işin var yapılması gerekn..
-
arac cok guzel masallah su ondekı yesıl logo sıyah olsa daha guzel olur
-
-
-
maşallah çok güzel araç yavaş yavaş yaparsın kardeşim zamanla olur merak etme allah kaza bela vermesin bu bebeğe :) cümlemize ....
-
maşallah jantla bitter dışı :)
-
cok tsk ederım arkadaslar ınsallah herkeze kazasız belasız cezasız surusler.
jant olarak beyaz spoon dusunuyorum hatta aramaktayım ama beyaza beyaz yakısırmı dıyede dusunuyorum acıkcası.
-
Alıntı:
DeWiLmEnTt Nickli Üyeden Alıntı
cok tsk ederım arkadaslar ınsallah herkeze kazasız belasız cezasız surusler.
jant olarak beyaz spoon dusunuyorum hatta aramaktayım ama beyaza beyaz yakısırmı dıyede dusunuyorum acıkcası.
http://i41.tinypic.com/246ou2h.jpg
sizin ilaciniz oz F1.. fotodaki rally modeliydi galiba ama beyaza beyaz cok guzel oluyor.. satiliklar konusunda var bi bakin isterseniz
-
maşALLAH :) plkayı ordan alsan daha ıyı durur gbı geldı bna :)
-
masallah kazasız belasız mustinin aracı iyidir ;) beyaz spoon düşünüyorsan yaşarın ies tekiler satılık görüş istersen :)
-