-
M.B w208 Kompresör Cabriolet
-
masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
-
maşallah maşallah... daha güzel fotolar istiyorz :D allah kaza bela vermesn bide canlı görelim
-
eyvallah kardeşim benim :) ama son günlerde dükkan muhabbetine ne bakabilir oldum arabama nede kullanabilir oldum :)
-
kanka bu araba hala sendemı yaaa hastasıydım bı aralar bunun :D
masallah kazasız belasız
-
kanka hiç değiştirmedim ki bmw'yi sattım bu kaldı işte öyle :) oda sana hasta gülüm :))
-
super dı genclık aşkımdı bu benım kanka :D hatta bılıyosun takas atmıstım sana ben
satıyosan alırım 5bın pesın gerısı taksıtle :hahaha::hahaha:
-
Alıntı:
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı
super dı genclık aşkımdı bu benım kanka :D hatta bılıyosun takas atmıstım sana ben
satıyosan alırım 5bın pesın gerısı taksıtle :hahaha::hahaha:
puhahahahahahah senin canın sağ olsun yavrum benim bir teneke civata kardeşlerimden dostlarımdan önemli değil :D
-
Alıntı:
by serçe Nickli Üyeden Alıntı
puhahahahahahah senin canın sağ olsun yavrum benim bir teneke civata kardeşlerimden dostlarımdan önemli değil :D
burda mılletın ıcınde artıstlık yapma gel al dıye gecen gun ıstedım anahtarı bakıcam dıye vermedın bee cimrii şimdi atıp tutuyosun burda :hehe::hehe:
-
bende değil anahtar :D otoparkta git al :D yavrum artıslık yapmam hayatta :D
-
maşALLAH:) plkda tam bnlıkms:)
-
Alıntı:
28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı
maşALLAH:) plkda tam bnlıkms:)
teşekkür ederim o zaman aldığımda src bulamamıştım s nasip oldu
-
bnde hep s olsun istedım hıc denk glmdı en son EE oldu:)
-
senin plakanın da sonu güzel :)
-
Alıntı:
senin plakanın da sonu güzel :)
evet o yanını ayrı bı sevıorum:D
-
Alıntı:
bende değil anahtar :D otoparkta git al :D yavrum artıslık yapmam hayatta :D
eywallah yavrum o zaman yarın dogum gunum verde şekil yapıyım bıraz :D :D cok yüzsüzüm walla :hahaha:
-
Alıntı:
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı
eywallah yavrum o zaman yarın dogum gunum verde şekil yapıyım bıraz :D :D cok yüzsüzüm walla :hahaha:
olum kış geldi ya yağmur yağarsa :D puhahahahahah
-
-
-
teşekkürler iyi dilekleriniz için Allah cümlemizi kazalardan belalardan korusun ..
-
Cabriolarin en güzeli kasa olarak çok hoşuma gidiyo benim hatundada vardı bı basamadım kafasına girip:)
-
Alıntı:
34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı
Cabriolarin en güzeli kasa olarak çok hoşuma gidiyo benim hatundada vardı bı basamadım kafasına girip:)
ya olum biraz kendimi toparlı yım da yeni dükkan yordu biraz beni benim aracı basarız kanka :))
-
Maşallah... kazasız belasız
-
kanka maş cok guzel satarmısın
-
Alıntı:
Tunç Nickli Üyeden Alıntı
kanka maş cok guzel satarmısın
eyvallah kanka satmayı düşünmüyorum şimdilik memnunum vallah çok bakalım kısmet eğer satmayı düşünürsem ilk senin haberin olur :)
-
Alıntı:
eyvallah kanka satmayı düşünmüyorum şimdilik memnunum vallah çok bakalım kısmet eğer satmayı düşünürsem ilk senin haberin olur :)
tamam kanka bende bakıyorum bu aralar almadan karar ver :)
-
Alıntı:
Tunç Nickli Üyeden Alıntı
tamam kanka bende bakıyorum bu aralar almadan karar ver :)
bakalım kanka :) inşallah sana nasip olur M.b anlayan birine giderde içim rahat olur senin eski clk da cok hoşuma gidiyordu zamanında maşallahı vardı
-
masallah kazasiz belasiz guzel araba..
birde elestri ekleyeyim farlara polisaj yapip parlatirsaniz cok daha iyi gorunecektir (ben bugun yaptim sahiden guzel oldu :) ) birde jantlar daha guzel olabilir sanki :)
-
Alıntı:
kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı
masallah kazasiz belasiz guzel araba..
birde elestri ekleyeyim farlara polisaj yapip parlatirsaniz cok daha iyi gorunecektir (ben bugun yaptim sahiden guzel oldu :) ) birde jantlar daha guzel olabilir sanki :)
eyvallah dediğin polisaj olayını düşünüyorum şuan araçla ilgilenemiyorum işlerimden sebep ama şimdi yapmayı planladığım jant ve coil konusu var bakalım onlarla birlikte polisaj ı da hallederim iyi dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim