|
|
#1 | |||
![]() |
Araç 3 ay önce alındı ve işlemlerine 1.5 ay kadar önce başladık.
Motor ile ilgili ilk aşamamız tamamlandı. 2. aşamada da yapacaklarımız var. Dış görünüm ve araç iç dizaynına yönelikte değişikliklerimiz olacak. Ben bu aracı yaparken bilerek, bilmediklerimide öğrenerek yavaş yavaş yapıyorum. forumdan ve dışından birçok arkdaşım ellerinden geldiğince bana yardımcı oluyorlar. hepsine teşekkürler. araç bittiğinde isim isim hepsini yazacağım ![]() CA18DET Araç için Alınan ve uygulanan Parçalar: Garret GT2871R XS Power Turbo Manifold XS Power Cat Delete Pipe XS Power Intercooler HKS SSQ BOV HKS Mushroom Filter HKS Fuel Regulator HKS Turbo Timer Type I HKS EVC VI HKS Catback HKS Silicon Hose Samco Radiator Hose RC Engineering 550cc Injector AEM Uego Wideband Walbro Fuel Pump Swoosh EGT Apexi SAFC II APR GTC 200 Wing Nismo White Face Gauges Black Taillight Projector Black Headligth Buddy Club D1 Spec Coilover Greddy Oil Catch Tank 15mm 18" Devino Wheels XYZ Racing 303mm 6 pot Brake Kit (Yolda) 225/40/18 91W Front Tire 245/40/18 91W Rear Tire Siparişi Verilecek Olan 2.Parti Ürünler Wiseco Piston Pauter Connecting Rod AEM FIC ACT / Exedy Clutch Kit Cusco Strut Bar(Front) Suspension Kit (Camber/Toe arms, Sway Bar) BMW M5 Behr 650*438*42 Radiator VW Transporter T5 Twin Radiator Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 30.03.2008 motorun parçaları bitti (enjektörler hariç) boyama işlemi sonrası daha net fotoları ekleyeceğim. ![]() ![]() özel teşekkürler RACER CORNER - FATİH GOOFY MOTORSPORT - RIFAT USTAM (SAVAŞ USTAM) SERENCEBEY - BURAK BOYA İŞLERİMDE MURAT USTAM TAMPONLARIMDA - KURU AHMET BİRÇOK MEKANİK SORUNUMU ÇÖZEN, COILOVER, FREN KITI, RADYATOR MONTAJIM GİBİ TÜM İŞLEMLERİMİ YAPAN VE ŞUAN HALEN ARAÇLA YAKINDAN İLGİLENEN BEŞYOL - FLORYA OTOMOTİV MURAT KARDEŞİM'e TEŞEKKÜRLER. Onur Kardeşime özel olarak teşekkür ediyorum. Unuttuklarım varsa affola. Son Düzenleyen STeaM; 13-07-2008 18:44. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Lightside GP
|
o manifold sarilsaydi iyiydi..
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Sezai benimde ismimi yaz noooooolur.
Hayırlısı olsun kardeşim. Maşallah. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
aracın rengi çok güzel subarunun rb5 in rengine yakın. projeniz hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Güzel renk,kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
tebrık edrım projen çok guzel bıttıkten sonrada gormek ve bırazda gezmek isterız tabı senın kontrolunde
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 200sx
|
benim turbodan
![]() baya bi canlı olucak söyleyim hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız __________________________________ SR20DET OVERBOOSTED Son Düzenleyen BoRa_200SX; 25-03-2008 09:52. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bugün yarın kaportaya giriyorum sonrası ALLAH KERİM.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: -
|
Maşallah çok diri çok güzel iyi günlerde güzel şekilde binersin inş.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Vw 9n
|
her gittiğimde görüyorum rıfat ustanın orda güzel duruyor gerçekten...
allah utandırmasın... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: POLO 6R & symbol
|
sezaii benıde gezdirr
tekrar hayırlı olsun kardesım cok gusel ,devam
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 3 diamond 2,5 liter non turbo :):)
|
hayırlı olsun projende başarılar dilerim bitince güzel olur inşallah.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Misafir
|
Hayırlı olsun Steam.. Aşağı yukarı her gün bakıyorum ben de, ne olup bitiyo diye
Benimkinin yanında yapılıyor.. Çok güzel oluyor maşallah, bitince süper bir makina olacak
|
|
|
|
#19 |
![]() |
darısı basıma. Umarım istediğin gibi olur
|
|
|
|
![]() |