Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 28-07-2010, 18:27   #39
TechWorks

senna - ait Avatar

Otomobil: billet

SupraTR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilgilerin icin sagol, ben aslinda kendi stroker kitimi toparlamayi düsünüyordum. Krank'i Avusturalyada bir Firmadan alacaktim 86mmdan - 94mm Stroke'a ulasmak icin, 87mm Mahle Pistonlari ve Carrillo H-beam Pistonkolari.
Carrillo'lar burda, digerleri daha gelecek, Ems olarak yeni Aem2 elimde, 1260cc Lucas Injectörler var(10an cift Benzin girisi, 6an geri dönüs olacak), 2x BoschMotorsport 8bar Benzin Pompalari ivir zivir vs hepsi burda, Turbokit ve birde iyi bir debriaj'a ihtiyacim olacak, tabiki bide bol bol sabira... yakit olarak burda yakin civarimda E85 istasyonlari oludugundan, Superethanol kullanacagim, ona göre maplenecek
Bu Titanium isi simdi baya aklimi celdi, carrillo'lari satmak fazla sorun olmayacagindan titanium kollara gecmek iyi olurdu aslinda

carrilloyu aldıysan satma dursun

mahle pistonu boşver custom cp yada custom cnc işin sonu

debriyaj os giken al derim ben olsam quad plate yada finliler nascardan çıkma tilton kullanıyorlar avustralyada hangi firma yapıyor krankı? malzeme nedir?

eleştiri gizli hayranlıktır.
senna isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-07-2010, 20:50   #40

SupraTR - ait Avatar

Otomobil: Toyota Supra 2JZGTE

senna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
carrilloyu aldıysan satma dursun

mahle pistonu boşver custom cp yada custom cnc işin sonu

debriyaj os giken al derim ben olsam quad plate yada finliler nascardan çıkma tilton kullanıyorlar avustralyada hangi firma yapıyor krankı? malzeme nedir?
Tilton'nun Ömrü sonsuz ama onu alirsam, iki ay sonra Roberto Carlos gibi baldirlar olur bende... ayrica cok fazla ses yapiyor, kullanan Rumen bir arkadasdan biliyorum
OS gikende tavsiye edilmisti bana, bakalim daha halen tam olarak bir karara varmadim, herseyi 10kere düsünüp 1kere almak istiyorum, bu hafta 4inch hks carbon ti eksozu ismarladim, ilerdeki ulasmak istedigim hp suandaki kullandigim Tanabe HyperMedalion'dan cikmayacagi icin...

Mahle Konusuna gelince... bende sana kesin olarak tam tersini söyleyebilirim, JE veya CP Pistons'u birak Mahle'den sasma, ikisinide direk bire bir görüp bilgi edinme sansim oldugu icin biliyorum...

Krank'ida Gas'dan almayi düsünüyorum, onlar nerden aliyor/ürtetdiriyor bir fikrim yok Malzemesini Forged Billet 4340(almanca Chrom Molybdän deniyor, Türkcesini sen söyle)
SupraTR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-07-2010, 07:16   #41
TechWorks

senna - ait Avatar

Tilton'nun Ömrü sonsuz ama onu alirsam, iki ay sonra Roberto Carlos gibi baldirlar olur bende... ayrica cok fazla ses yapiyor, kullanan Rumen bir arkadasdan biliyorum
OS gikende tavsiye edilmisti bana, bakalim daha halen tam olarak bir karara varmadim, herseyi 10kere düsünüp 1kere almak istiyorum, bu hafta 4inch hks carbon ti eksozu ismarladim, ilerdeki ulasmak istedigim hp suandaki kullandigim Tanabe HyperMedalion'dan cikmayacagi icin...

Mahle Konusuna gelince... bende sana kesin olarak tam tersini söyleyebilirim, JE veya CP Pistons'u birak Mahle'den sasma, ikisinide direk bire bir görüp bilgi edinme sansim oldugu icin biliyorum...

Krank'ida Gas'dan almayi düsünüyorum, onlar nerden aliyor/ürtetdiriyor bir fikrim yok Malzemesini Forged Billet 4340(almanca Chrom Molybdän deniyor, Türkcesini sen söyle)
tilton karbon hafif ama baya onunda ömrü biraz muamma

mahleyi biliyorum yalnız özellikle custom cpyi tek geçerim mahleye göre sağlamlık açısından

krankın malzemesi güzel güzel olur bencede ağırlık olarak ne durumda?

Eski 29-07-2010, 17:54   #42

SupraTR - ait Avatar

Otomobil: Toyota Supra 2JZGTE

senna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tilton karbon hafif ama baya onunda ömrü biraz muamma

mahleyi biliyorum yalnız özellikle custom cpyi tek geçerim mahleye göre sağlamlık açısından

krankın malzemesi güzel güzel olur bencede ağırlık olarak ne durumda?
tripple carbon 1500nm'a kadar ve üzerini bile kaldirabilecek kapasiteye sahib, ama cikardigi sesler insana iki günde kafayi yedirir, fiyatida baya tuzlu... o yüzden benim listemde degil

mahle'ye gelecek olursak, cp'ye göre 20gram daha hafif ve oynama degerleri en azlarda, cp'den bu konuda daha iyi. cp tabi cok yaygin, mahleyi 2jzgte'de kullanan almanyada bir kisi taniyorum oda 1100rwhp yapiyor dünya kadar km devirdi sunana kadar bir sikayetini duymadim.

Krank orginal Kranka göre -6,5kiloluk avantaj sagliyacak.
SupraTR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-07-2010, 09:06   #43
TechWorks

senna - ait Avatar

tripple carbon 1500nm'a kadar ve üzerini bile kaldirabilecek kapasiteye sahib, ama cikardigi sesler insana iki günde kafayi yedirir, fiyatida baya tuzlu... o yüzden benim listemde degil

mahle'ye gelecek olursak, cp'ye göre 20gram daha hafif ve oynama degerleri en azlarda, cp'den bu konuda daha iyi. cp tabi cok yaygin, mahleyi 2jzgte'de kullanan almanyada bir kisi taniyorum oda 1100rwhp yapiyor dünya kadar km devirdi sunana kadar bir sikayetini duymadim.

Krank orginal Kranka göre -6,5kiloluk avantaj sagliyacak.
o ses güzel yaw hoşuma gidiyor benim

mahle ile hangi cpyi karşılaştırdığını bilmiyorum ama shelf cp değildi benim dediklerim

krank güzelmiş yaptrdığında konu açarsın mutlaka artık

kusura bakma, hakklisin konuyu biraz aldik götürdük, ama senna ustada bu islerden iyi anliyor, benim alanim sadece Supra oda 2,5sene önce almis olmamdan kaynaklaniyor
en iyisi biz msupraya geri dönelim, yoksa isin sonunda adasim kizacak Konumun icine etdiniz diye

benimde sadece supraydıda alamadım bi tane

Eski 30-07-2010, 09:09   #44

Mustafa Birsesli - ait Avatar

Otomobil: e34m5 e30m3 e21m3

Mustafa Birsesli - MSN üzerinden Mesaj gönder
kusura bakma, hakklisin konuyu biraz aldik götürdük, ama senna ustada bu islerden iyi anliyor, benim alanim sadece Supra oda 2,5sene önce almis olmamdan kaynaklaniyor
en iyisi biz msupraya geri dönelim, yoksa isin sonunda adasim kizacak Konumun icine etdiniz diye
yoo aslında böyle muhabbetler süper zevkle okudum

EGETUNING PROJECT

ECUFAST İZMİR
chip tuning & remapping
Mustafa Birsesli isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 11:40 ::::