|
|
#191 | |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
Allah utandırmasın, emeklerin karşılığı alınır inşallah... Bizde de var bi tane, maksat muhabbet olsun, ayar falan yapacaksanız, hem muhabbet hem de deneme yapabiliriz dilerseniz :] __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
|
#192 | |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
kendisi isterse denersiniz müşteri arabalarını kendi arabamız olarak kullanmıyoruz prensib olarak saygı duyacagınız eminim __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#193 | |
![]()
|
ben kendi aracınız kendi projeniz sandım, o yüzden öyle bir kelam ettim... Sorunsuz halledin inşallah, kolay gelsin... __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
|
#194 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
1 nvl yuruyor
2 lfs yuruyor 3 bır tane kırmızı yaptılar ne oldu bılmıyourm 4 ankarada emrenın arabası yuruyor 5 bu yapılan arac bılınmıyor 6 arkadasın dedıgıne gore bılınmıyor yanı bu kadar turbo gsi var |
|
|
|
|
|
#195 | |
![]()
|
LSF :] son 2 araç esrarengiz olmuş melii ![]() İstanbulda 2 kırmızı GSI turbolandı diye biliyorum NVL ve LSF hariç. Kırmızılardan biri MOP plakaydı biri de CFR plakaydı sanırım, MOP minikslerin şu anda el attığı galiba ama yanlışta hatırlıyor olabilirim. CFR ise standarda dönecekti artık yürümediği için ne yaptı bilmiyorum, tekrar turbolanmadıysa yürümüyordur... İstanbulda 1. Füme, 1 Kırımızı, 1 beyaz var. 2. kırmızıyı saymazsak :] Bu arada miniksler sessiz sedasız bitimişsiniz projeyi ![]() elinize sağlık... Dyno verisi falan varmı acaba ? Şöyle bitmiş halde 1-2 resim ekleseydiniz burayada Project Car konsepti babında hehehe
__________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service Son Düzenleyen KA®ANLIK; 31-08-2009 08:06. |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#196 |
![]()
Otomobil: OPEL ASTRA F GSİ
|
destek!!!