|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi A4 2.0TFSİ ,Golf 1.4TSİ ,Ford Focus TDCİ ,Audi A4 GTR :)
|
MOTOR :
Garrett Dual Ball Bearing GT3076R .63 A/R V-band Turbo DEI Titanium Turbo blanket 034 Motorsport Tubular Manifold Tial 38mm External Wastegate Autronic EMS Standalone (Beyin) Autronic 500R Ateşleme Beyni Autronic Boost Kontrol Valfi 1000 cc Delphi Enjectörler Cat Cams 268/263 dereceli egzantirkler(Emme ve Egzos) Cat Cams Yaylar Cat Cams Kasnak Rosten Performance Titanium Retainers Supertech egzos valfleri (Single groove) VR6 70mm Throttle body Custom Emme Manifoldu JE 83mm Pistonlar Forged crank Eurospec Kollar Toga Racing Kol Yatakları ARP Kol Saplamaları 034 Motorsport Ana Yataklar Raceware Krank Yatak Saplamaları ve Kepleri Raceware Silindir Kapak Saplamaları Fluidampr Harmonik yüksek devir kasnak Cometic Turbo Contası ve V-band Conta 034 Motorsport Yağ ve Su hatları 034 Motorsport Benzin Basınç Göstergesi 034 Motorsport Bobin Koruma Isı Kalkanı Bosch Motorsport 044 Benzin Pompası CM 240mm Volan CM 240mm Stage 4 Debriyaj Flow Control Valve Precision 750 hp İntercooler Özel yapım 2,75” Intercooler Boruları Aeromotive Ayarlanabilir Benzin Regülatörü ATP benzin kütüğü Tial 60mm Q Blow-off 4'' HKS Cone Filitre Morroso Yağ Yakalama 034 Motorsport Yarış Tipi Motor Kulakları 034 Motorsport Yarış Tipi Transmisyon Kulakları 034 Motorsport Yarış Tipi Arka Difransiyel Kulakları Stern Yarış Tipi Orta difransiyel Kulağı New South Isı Yalıtımlı Emme Contası Labonte Motorsoperts S4 Stage 3 Water/Meth.Kit Mishimoto Fan Kiti P.S. Underdrive Pulley 19 row oil cooler İskender Yapım 3'' Downpipe 3" Electric Cut-Out JHM Kısa Vites ,solid linkage, shifter stabilizator Remus Egzos Light Weight Racing Battery SÜSPANSİYON/FREN : H&R Race Coilover H&R S4 Anti-Roll barlar 034 Sperical Anti-Roll Bar linkleri 034 Ayarlanabilir Arka Suspansiyon Kolları Stern Ayarlanabilir Ön Sispansiyon Kolları 4:1 Stasis Difransiyel Porsche Boxter S Kaliperleri Tarox Balatalar JANT/LASTİK : BBS RSII Jant 5x112 8.5,ET35 Bridgestone RE-001 Adrenalin Lastik DIŞ KISIM : Audi S4 Tampon RS4 Izgara Led Stoplar Xenon farlar Siyah Tavan Kaplama İÇ KISIM : Autometer Nexus EGT Göstergesi Autometer Nexus Basınç/Boost Göstergesi Autometer Nexus Yağ Sıcaklığı Göstergesi Autometer Nexus Yağ Basıncı Göstergesi Innovate LC-1 ve XD-16 AFR Göstergesi TurboXS Shift light Phormula Knock Monitor Sabelt Yarış Koltukları Sabelt 6 Nokta Karış Kemerleri Sparco Alu. Koltuk Tutucuları LLumar Amerikan Cam Film Karbon Kaplama Panel Razo Vites Topuzu ve Körüğü ATÖLYE : Özelçi Otomotiv - Kadir Usta – Burhan Usta ve ekibi Mapped by Serkan Gürtan ![]() ![]()
Son Düzenleyen VM5590; 30-09-2011 09:34. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 0M42, Acurol, ArMy, Burak Kasim, bykral, d.berkay, d16y4, dragon07, driftboy, EK648, ferhat-a, Firats, gabxer, hüsor, imhotep, levent, maskaran, MeRichieRich, Mert Hüroğlu, mikahakinen, Oconner, Orhan, otto985, qatrio, roadrunner, Sierra Rs, SkY, TEQUILA, tomcat drıver, tuner faruk, uygarr, VTec SeCo, xawuz, ykavcioglu, yurtkan, yusufaltintepe, Zorbey, __FrK__ |
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
Maaşallah Liste 1.8T için tam eksiksiz liste denebilir.
çok güzel olmuş, ama gt30 lu a4 vardı. Görünüş amaçlı olmayan sırf markasına para verilen, emme manifold' larından olmayan bi emme baglanabilir. Eger öyle bi düşünceniz varsa yeni bi marka pm atabilirim. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bişi sorucam, seneler önce Tuning Turkiye'ye çıkan bir A4 vardı. Sadece ön tamponu değişikti. Bu araç o araç mı?
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
Ben GT30 1.8T hiç duymadım ,bitane GT28'li var diyolardı onuda hiç görmedim ![]() Tabiki görmek isterim ,hangi marka ?PM atarsanız sevinirim.
Son Düzenleyen VM5590; 27-11-2008 18:13. |
||
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
pekı ecu vs ne var arabada programı neyLe yapıosunz?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Araç Özelçi Audi serviste yapıldı ,bostancı sanayide ,çok iyi ve detaylı çalıştılar onlarada buadan teşekkürlerimi ileyeyim maliyet hayli fazla daha öncede dediğim gibi gücünü daha sonra açıklarım bi kesinlik kazansın daha dynoya çıkmadım.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
max kac bar basıcaksınız peki?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Şimdilik 1.5 bar ama 1.8 bara kadar map yapcam her an elimin altında olsun
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Golf GTI - Allroad
|
Cidden guzel proje.
Unitronic nie kullanmadiniz ecu olarak? |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: www.budasepete.com
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Teşekkürler arkadaşlar,beğendiğinize sevindim, turbo 3700 gibi devreye giriyor .
Unitronic kullanmadım her türlü parça takıldığında yeniden uğraşmamak için, ayrıca beyinin anti-lag gibi özelliklerinide kullanmak istiyorum. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
şuan 30r var en azından rodaj bitene kadar, sonrasını birlikte görürüz allah izin verirse
rodajdanda önce ufak tefek 1-2 ayar kaldı onları bitirmemiz gerekiyor. 42 olursa twinscroll olur zaten onun dışında sadece egzantrik hiç bir işe yaramaz tabiiki, şu ana kadar yapılan ve sonrasında yapılacak bir cok işlem var serkanda biliyor. bildiginiz gibi fantazi yada değil bu işin sonu yok... bu arada eray piston derken hacim açısından söylemek istemiş sanırım da bu konu serkanın arabasının arkadaşlar, allahın izniyle bitirip başlık açarsak orda tartışırız konuşuruz öteki konuyu ![]() serkan allah kaza bela dert tasa vermesin tekrardan Son Düzenleyen Oytun; 16-12-2008 00:53. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Haha iyi ..iyi ..bundan sonraki projem olabilir ...
A4 fena gidiyo ..insanın her dakka kullanası geliyor ama malum 100 oktan fiyatları...Allahtan Fiestam var nacizane ,onla idare ediyoruz. Ne oldu cupra ya ,gözükmüyo ortalarda ? Çıkalım bi gün beraber.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Bu devirde böyle ,tanıdığım güclü arabası olan herkezde bi tanede az yakan ama iyi kaçan bi araba var... haftasonu spec oldu araba ....
Makina benim değildi o yüzden tarih ayarına dikkat etmemişim ... iletirim kendilerine
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: A4 2.0 TFSI Quattro
|
Aracınızın maşallahı var güle güle kullanın.
Bu HKS SSQV Blow-off'u nasıl monte ettiniz? 2.0 TFSI için düşünüyorum, ancak recirculated olmadığı için DV yerine bov takılınca ECU'dan sapıtacağını okuyup duruyorum sürekli. Intercooler borusu üzerine montaj yapıp, 2 senedir sorunsuz kullanan da duydum. Müsait olduğunuzda 1-2 satır yazabilirseniz montajı hakkında, sevinirim. Keyifli sürüşler dilerim. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: A4 2.0 TFSI Quattro
|
Elimden çekeceğin var, ben sana söyleyeyim.. Zamanında sana "haydi" dediğimde halletseydin sipariş işimi, şimdiye susmuştum ama ![]() Hep senin yüzünden
Son Düzenleyen ademirden; 30-04-2009 13:54. |
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]()
|
![]()
Duyduğunuz söylentiler doğru ,DV 'den dönen hava hesaplandığı için aracınız azda olsa zengin çalışacaktır ,bu yüzdende performans kaybınız olacaktır. Zengin çalışmadan dolayı bazı parçalar zamanla olduğundan önce bozulabilir ,yani kısa vadede birşey olmaz (mesela O2 sensörünün ömrü 5 seneyse 3 senede bozulabilir) ayrıca arıza ışığıda yaktırabilir.Sadece ses için bu riskleri göze alırsanız takabilirsiniz. Tam anlamıyla ,performas kaybı olmadan çalışabilmesi için chip tuning ile desteklenmesi gerekir. Boğaz kelebeği ve Intercoolerın sıcak kısmı arasında herhangi bir yere bağlayabilirsiniz intercoolera takmanız gerekli değil fakat emin olun bi sure BOV kullandıktan onra sıkılacaksınız ,mesela ben daha az ses gelse keşke diyorum artık ![]() Benim şahsi önerim Forgenin aracınız için ürettiği DV'dir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Son Düzenleyen VM5590; 04-05-2009 19:32. |
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |