|
|
#77 |
![]() |
Renk gelsin..
Boyadan önce son temizlikler. ![]() ![]() ![]() ![]() Buda kısa tip 16V G60 Emme manifoldu . Daha işlem görmedi portlar polisaj yapılacak dışı boyanacak. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ VOLKSWAGEN MOTORSPORT
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#78 |
![]() |
Küçük stop a geçiş
![]() G-lader Boyama işlemi ![]() BBS RS Önler 8x16 4x100 195/40/16 Pirelli Pzero Nero Arkalar 9x16 4x100 215/40/16 Pirelli Pzero Nero 15 mm Spacer Takıcam . Şuan takılı değil fotolarda. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#81 |
![]() |
inin la arabadan .
![]() ![]() ![]() Alt taban çiçek giib oldu çok şükür yine istediğim gibi değil ama TR şartlarında malesef böyle oluyor. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#84 |
![]() |
Motordaki port polish gibi işlemleri PPR Motorsport Kaan (japantuner) arkadaşım yaptı sağolsun ellerine sağlık.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#88 |
![]() |
masallah abıcım cok guzel bır proje Turkıyede herkezın yapamayacıgı tıpten
__________________________________ Nekmiye Babo Jiv Babalar oğullarının tahtını kurar,oğullar ise bahtını... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#90 |
![]() |
![]() Supercharger Hava filtresi için aparat ![]() Yen Arka Disklerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyanmaya az kaldı OĞLUM ![]()
|
|
|
|
|
|
#91 |
![]() |
Motor toplandi mi yürüyo mu araç ?
|
|
|
|
|
|
#92 |
![]() |
Hayır daha motoru atmadım üzerine.
|
|
|
|
|
|
#95 |
![]() |
![]() ![]() Motor için son günler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve motor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ön Frenler ![]() ![]() Arabaya Yerleştirilmiş Hali ![]() Bugün fren hortumlarının ölçüsünü alıp yeni yaptırdım taktım . G-lader için ayakları yaptık . Enjektörleri bağladım. Fren Hortumu lazım oldu çin malı almadım başka bir aracın biraz uzunda olsa ATE marka orjinal fren hortumunu aldım çelik hortumları takana kadar. El fren tellerini monte ettim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve Yemek vakti Sağolsun bi abimiz güveçte yeni keşfettiği bi lezzeti bizlerle paylaştı.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |