|
|
#1 | |||
![]()
|
selam
arkadaslar p01 s2k turbo projesi bitti..sizlerle paylasmak istedim daha iyi resimler ve driftbox onayli vidyolar efsane halil cakir yorumlariyla )) yakindaFullRace GT35R turbo kit AEM EMS AEM intake & map sensors AEM wideband UEGO HKS EVC 6 HKS 100mm filter Greddy oil catch tank ARP headstuds ARP rod bolts Cometic 3mm headgasket Aeromotive fuel press reg + gauge RC 1000cc injectors BDL fuel rail Walbro Fuel pump Tein Hood damper Carbonetic twin carbon clutch kit Defi set (unit, oil pressure, egt) Innovate engine mounts Buddyclub racing spec condenser NGK iridium plugs Cusco aliminyum Front sway bar Cusco aliminyum Rear sway bar Cusco Type-2 Lower Tie Bar buddyclub racing spec damper S2000 Cusco Type I Rear Lower Bar Honda S2000 AP1 Cusco Sub-frame Reinforcement Kit Cusco sway bar front & rear S2000 Fullrace shift knob black Fullrace battery tie down black Perrin Shorty antenna S2000 dual gauge pod HKS turbo timer Ferrea valve springs & retainers js racing oil cap js racing radyator cab rays rim bolts advan racing rg 2 rims yokohama advan sport tires seibon hood oem hard top port and polished : project01 Tuned : project01 ![]() ![]() [URL=http://g.imageshack.us/img49/complete3ki1.jpg/1/][IMG]http://img49.imageshack.us/img49/com ![]() [URL=http://g.imageshack.us/img518/img0020pk0.jpg/1/][IMG]http://img518.imageshack.us/img518/img ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [URL=http://g.imageshack.us/img5 [B] ![]() ![]() saygilar sami __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Lightside GP
|
turbo manifoldunda herhangi bir yalitim tercihiniz olucak mi acaba?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
selam
tool:yarin kismetse resimlerini cekim,daha net gorunur..manifoltu kapatik etrafini izole yerine,goruntu olarak simdilik sorun yok...ama klima hortumlari ve diger aksama da emniyet acisindan izole yapmak istiyoruz.. saygilar sami __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Son Düzenleyen sami_z01; 25-01-2009 14:33. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: F22c Turbo, Astra 1.3 cdti, R6
|
__________________________________ Ms2k |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yok abi 6 da kesiciye girdiğinde erimediyse kolay kolay erimez biyer sigorta kutusu bile soğuktu
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
ne demek istedin kabak gibi takanlar var dışarda derken
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
fullrace in s2k
![]() ![]() onlarda kabak gibi takmıslar |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Yok abi Onurla aram iyidir sorunumuz fln yok ama bu sitede konusu olan bir ben birde tolgahan var. Durduk yere böyle bir laf bize gelmiş gibi olmaz mı Sonuçta bizde var full-race sadece forumda...
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Full-Race Version1 i bir süre kullandı ama sonra wg nin yeri dolayısıyla ısı problemi çok oluyor diye v2 ye geçtiler. Resimde kaynak kötü gözüküyor cidden belki ilk arabalarıdır
|
|
|
|
|
#11 | |
|
TechTurkey
|
yalitim yada coating yoksa kabak gibi benim icin, forumdan laf caktirmam msn'den yazarim merak etme
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
laf caktirmam kabak gibi olmus sizinki derim
![]() ilk fotolari gorunce yalitim varmi diye sordum ama tam okumadin herhalde.. __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: subaru's
|
elinize saglik
bu ekibin yaptigi arabanin cok iyi olacagi zaten asikar, videolar gelsin baya egleniriniz listesinde full-race yazan bir araba zaten minimum 3 ay atar kafadan herzaman tolganin ki haric o sansliydi
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
TechTurkey
|
sanki tanimiosunuz adamida , size bisi dicek olsa ima etme geregi duyarmi . acik acik soler . genel konusmus zart die alinmissiniz hayir disardan gorende birbirinizi bilmeyen adamlar sanar , baska yone ceker ![]() bu arda masallah cok gusel proje olmus . acayip zevkli oluyo yuksek sikistirmali araclari turbolamasi . __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
![]() neyse konu dagılmasun benim kuzu ile ilgilenin
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: yok
|
Sami abi yine en kotu resimleri ozenle secip sizlerle paylasmis
![]() Evo9 9.3 sn Trans am 10.7 sn ve K20 Si videolarinida editleyip koyarim kisa zamanda Simdilik s2000 nin videosu Project01 S2000 Turbo 100-200kph 7.9sec |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:51 ::::

)) yakinda

sanki tanimiosunuz adamida , size bisi dicek olsa ima etme geregi duyarmi . acik acik soler . genel konusmus zart die alinmissiniz