|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Saxo_Vts_1.8_İTB
|
..............................Daha önce açmış olduğum konu üzerinden devam ettiği için yeni yorumlar sayfa 9 dan itibaren devam etmektedir.............................
Arabamdaki turbo malzemelerini ikinci kez komple sattıkdan ve 1 ay önce de kızımın dünyaya gelmesinden sonra arabamı standart toplayıp satmayı aile zipec bi araba almayı planlıyodum ama ne yalan söliyim kıyamadım bende hemen parçacının yolunu tuttum saxodaki hemen hemen tüm mekanik parçaları sıfırını aldım ön takım akisler kulaklar bilyalar arka torsiyon tamir kiti yay amortisör tabla vs. sonrada atmosferik olarak yüklemeye karar verdim yine farklı bişi olmasını istediğim için arabamın hacmini 1800cc ye çıkartıp İTB ve pt52 li bi setup hazırladım hedefim tüm işlemler sonunda 200hp güç elde etmek sonrada ikinci araba gelince içini de boşaltıp hafifletmek (malum ben 107 kilo ve diet özürlü olduğumdan ağırlığı biyerden atmak lazım ) daha şimdiden duyar gibiyim way 200hp olmaz wayy 1.8 kırılır yürümez vs. açıkcası bende bilmiyorum ama bakalım hepimiz görücez yürüyüp yürümüceğini şimdilik buna binmeye devam edicem yakın zamandada bi aile zipec düplü klimalı araç alıcam saxoyuda ikinci evlat larak nufusa işlettircem ![]() parça listesi 1.8 krank 88.3mm stroke custom kollar tu5jp4 silindir kapağı j4 yay şapka itici tu5jp5 pistonlar 79mm tu5jp4 kapak contası oem kol krank kenar yatak 306 gti motor kulağı custom vites çubukları pt52 egzantrik custom İTB portpolish aluminiyum egzantrik kasnakları aluminiyum volant ve şarj dinamosu kasnağı aeromotive benzin regülatörü 315cc enjektör ms2 v3.0 cop ignition coil walbro 255lph pompa bronz debriyaj mocal oil cooler plate universal 13row oil cooler radiator malzemelerin çoğu hazır olsada birkaçını daha tedarik etmedim zaten aceleside yok yaza kadar bir kaç ayım daha war yavaş yavaş onlarda yolda geliyorlar aracı ayağa dikmeme engel eksik bi parçam olmadığından elimdekilerle şuan topluyorum sonucunu çok merak ediyorum bakalım nasıl bişi meydana çıkıcak . aracı komple kendim topluyorum o yüzden biraz uzun sürüyo neyazıkki hafta içide 08 - 17 çalıştığım için c.tesi ve mümkün oldukcada pazar çalışıp arabamı yapıyorum bakalım bi 10 gün içinde aracı yürütürüm bir iki resim ekliyim rektefiyesi bitmiş bloğumuz 1.8 krankımız balansı vs. bitmiş şekilde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() piyasada koneks haricinde bir takım zar zor bulduğum 79mm mahle pistonlarım ![]() ![]() ![]() ![]() bana 40 euro ya mal olan 2 kutu loctite silikon ve civata sabitleyici bi yağ kaçırırsa çok pis sövücem ![]() ![]() ![]() ![]() ve bloğumuz ayakta mocal siparş ettiğim için şimdilik partner yağ soğutucusuyla idare edicem gelince değişicek ![]() 306 gti motor kulağımız içindede 12 metrik somunuyla birlikde bunuda kırarsa titanyumdan civata yaptırtcam ![]() ![]() oem parçalarımız ![]() ![]() ![]() kapak hariç 10 litre tinerle temizlenmiş parçalarımız ve bir iki tadımlık foto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() devir daimi takarken o-ring i hasarlandı bende pazar günü olduğundan bulamadım bakalım onu yarın takıcam bronz baskımızda yarın gelicek ve şanzımanı oturtucam sonrada motoru arabay yerleştircem ondan sonra eliktrik işiwar kabloları gizlemem lazım onlarda bittiğinde kapağı monte edip allahın izniyle marşa basıcaz yardımcı olan olmıyan herkese saygılar teşekkürler mod arkadaşlardan ricam konunun başlığını düzeltebilirlermi teşekkürler __________________________________ Saxo Vts 1.800cc İTB with msIIextra 3.1.0 v3.0 fully loaded. Home made_____ Vems ______Ms-II Megasquirt , Vems tamircisi
Son Düzenleyen boosted_pug; 19-01-2011 23:52. Sebep: güncelleme |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Lightside GP
|
neden c2 vtr kapagi sectiniz ve turbo olarak ne kullanicaksiniz_?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
xs powerın vesgeytını hiç tavsıye etmem cunku cok kacırıyo lag sorunu yasarsanız şimdiden bu sebep etken oLabilir...cunku kendım kullanmiştım sorun yasadım...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
bu fotolar eskı turbo hali galıba.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
maşallah bi kaç iyileştirme ile çok güzel bir setup olacağı kesin
vts kullanın bence kapağı aynen denildiği gibi iyi bir wg almanızı tavsiye ederim __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Bütün arabalar bizim :D
|
yenı projen hayırlısı olsun allah utandırmasın
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
hayırlısı olsun...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Civic vti
|
yeni fotoları yokmu ? maşallah çok güzel gidiyor proje Allah utandırmasın
__________________________________ ekfour. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
........................
__________________________________ Saxo Vts 1.800cc İTB with msIIextra 3.1.0 v3.0 fully loaded. Home made_____ Vems ______Ms-II Megasquirt , Vems tamircisi
Son Düzenleyen boosted_pug; 31-08-2009 01:44. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
...........................
__________________________________ Saxo Vts 1.800cc İTB with msIIextra 3.1.0 v3.0 fully loaded. Home made_____ Vems ______Ms-II Megasquirt , Vems tamircisi
Son Düzenleyen boosted_pug; 31-08-2009 01:44. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: RASADİ RENT A CAR
|
çok güzel bir proje maşallah
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8...
|
emeğine saygı duyuyorum abi. umarım her şey istediğin gibi olur...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
tebrikler özellikle widebandın yerı çok hosuma gitti
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Alllah utandırmasın, güç kuvvet versin
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
herkese çok teşekkürler Allah daha iilerini hepimize nasip etsin
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: pug 206
|
karddeşim inş. tez zamanda halledersin kazasız belasız bin
__________________________________ pug 206 diesel power |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: all motor sohc vtec d16 hb / DD sohc vtec d15 sedan
|
tebrikler ms ve afr göstergesi ok güzel olmuş biçok kısım gerekten çok başarılı
ürkütücü soruyu da ben soruyum şanzuman ? ne düşünüyosun __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
tebrikler çok az kişinin cesaret edbildiği şeyleri en güzel şekilde yapıyorsun
![]() ms ecu işide iyi olmuş viewer mse bağlı dimi
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: BMW2002
|
evet güzel bir proje emege saygı yannız birşey soracam pistonlar ne markaydı onlar forget pistonmu daha önce hic görmedimde
Son Düzenleyen ALPİN06; 04-02-2009 22:12. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:37 ::::

bende hemen parçacının yolunu tuttum saxodaki hemen hemen tüm mekanik parçaları sıfırını aldım ön takım akisler kulaklar bilyalar arka torsiyon tamir kiti yay amortisör tabla vs. sonrada atmosferik olarak yüklemeye karar verdim yine farklı bişi olmasını istediğim için arabamın hacmini 1800cc ye çıkartıp İTB ve pt52 li bi setup hazırladım hedefim tüm işlemler sonunda 200hp güç elde etmek sonrada ikinci araba gelince içini de boşaltıp hafifletmek (malum ben 107 kilo ve diet özürlü olduğumdan ağırlığı biyerden atmak lazım
klimalı araç alıcam saxoyuda ikinci evlat larak nufusa işlettircem 

______Ms-II