|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Q4
|
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır bir projem vardı ve nihayet hayallerim gercek oldu bunuda sizlerle paylaşmak istedim.Evet başlıkta olduğu gibi aracımı kendim tekbaşına custom olarak mahallede hazırlamış bulunmaktayım.Tabiki birsürü problem yaşadım yardımlarını hiç eksik etmeyen dostlarıma teşekkür ediyorum. Öncelikle aracıma başlamadan önce danıştığım,yardım aldığım birsürü insanlar vardı. Bir çoğu hernekadar git sat ooo arabayı başka araba al kendine diyenlerde oldu. Bu konuyuda biraz onlar için koymak istedim... Oluyormuşşşş İŞTEEEE!!!! İnsan isterse herşeyi yapar evet Aracım nihayet bitti. Konu başlıgındanda anlaşıldığı gibi herşey mahallede genelde akşam saat 9dan sora gerçekleştirebiliyordum. Herhalde birhafta daha uzasaydı kesin kovulmuştum
Gündüz çalıştığımdan anca o saatlerde vakit bulabiliyordum.Aynı zamanda manifolt,intercooler boruları,downpipe herşey custom olarak hazırlanmıştır.(SEN manifoltmu yapıcaksın haaa diyenlerede duyrulur burdan) Elimde birsürü resim var sizlerle paylaşmak istedim. Şimdilik 2 adet ilave enjektör ve ayarlı reguletor ile yürüyorum .İşletim sistemi içinde bir projem daha var oda bende saklı... Emeği gecen Mehmet Ali kankama,Cem abime ve aracımın herbir karesinde emeği olan en yakın kankam olan Mustafa'ya ve tüm yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler Tabiki aracımın eksikleri var inşallah en yakın zamandada onlarıda halledicez.![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
intercooler işini çözdüm onunda fotoları var sadece plakayı ordan kaldırmak kaldı
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechWorks
|
tebrikler
zevkli olmuştur ama arabayı değiştir diyenler bence haklı mantıklı olarak bakılırsa bundan sonra işletim sistemi yazılım gelicek derken motor içi vs vs diye gidicek ve hep zorluk. Tabi hedeflenen güçler makul rakamlarsa uzun süre idare eder. Hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
Son Düzenleyen akın; 24-02-2009 22:54. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: all motor sohc vtec d16 hb / DD sohc vtec d15 sedan
|
hocam gerçekten çok çabalamışsın tebrikler emek budur yanlız yazılıma özen göster yapılmışından görmüştüm aynı araçtan avanstan kırılmıştı yazılımsız 0.5 de
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Saxo_Vts_1.8_İTB
|
şuan için makine 5. enjektörle yürücek avansı distiribütör üzerinden bikaç derece kısabiliyoruz 0.5 bar da japon bi arabaya bişi olcağını sanmıyorum zaten Akında öle herakşam rooling her dakka başı gazlıyan biri değil sonuçta herşey maddiyata bakıyo ilerleyen zamanlarda megasquirt ve forget internallara giricek kankam __________________________________ Saxo Vts 1.800cc İTB with msIIextra 3.1.0 v3.0 fully loaded. Home made_____ Vems ______Ms-II Megasquirt , Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
Otomobil: all motor sohc vtec d16 hb / DD sohc vtec d15 sedan
|
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html Son Düzenleyen bladerk; 25-02-2009 00:50. |
||
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Saxo_Vts_1.8_İTB
|
__________________________________ Saxo Vts 1.800cc İTB with msIIextra 3.1.0 v3.0 fully loaded. Home made_____ Vems ______Ms-II Megasquirt , Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
Mani nin çatlaması daha çok desteksiz kullanıldığından oluyor
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: '07 Evo & '88 GTI
|
Walla helal olsun, EMS'de isteriz
__________________________________ 19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
MK1&MK2 Golf-Jetta aksesuarları için mesaj atınız Metrelik Emniyet Kemeri |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 00' 1.6 ies civic & 00' 406 SV
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 09:43 ::::

Gündüz çalıştığımdan anca o saatlerde vakit bulabiliyordum.Aynı zamanda manifolt,intercooler boruları,downpipe herşey custom olarak hazırlanmıştır.(SEN manifoltmu yapıcaksın haaa diyenlerede duyrulur burdan) Elimde birsürü resim var sizlerle paylaşmak istedim. Şimdilik 2 adet ilave enjektör ve ayarlı reguletor ile yürüyorum .İşletim sistemi içinde bir projem daha var oda bende saklı...

______Ms-II