|
|
#58 |
|
TechTurkey
|
vaaay hocam ne yaptın sen ya süper olmuş gösterge paneli valla
bravo şuna bak tam modern retro tarzı __________________________________ |
|
|
|
|
|
#59 |
![]()
Otomobil: prelude h22 turbo
|
|
|
|
|
|
|
#60 |
![]()
|
aracı servısten alıp kendı garajıma getırdım hemen lıfte bındırıp aklımdakılerı yapmaya baslamak ıcın sokmeye basladım.
ılk olarak yag sıcaklıgını sabıt tutmak ıcın oil cooler yapma nıyetım vardı fakat motorun kendı yag pompasından besleme yaparak basıncı dusurmek ıstemedıgım ıcın bır elektrıklı motor ve termostat yardımıyla yapmaya nıyetlendım.(işin aslı fantazı olsun ) henuz tam olarak bıtmesede paylasmak ıstedım.asagıya bı kac resım eklıyorum .![]() ![]() ![]() ![]() ![]() resımde deneme amaclı kablo baglantısı yaptım ve sıstem calısıyormu dıye denedım.1.80cm mesafe asagıdan 10 numara yagı cekıp rahatlıkla basabılıyor. ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen vtecturbo; 26-02-2012 20:04. |
|
|
|
|
|
#61 |
![]() |
güzel güzel şimdi yinemi stock motorun ustunde turboo ?
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#62 |
![]()
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#63 |
![]() |
hadı hayırlısı en kısa zamanda beklıyoruzz gostergelerı montajlandın mı ponlarda bı saheser olmus bayıldımm
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#64 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:36 ::::

) henuz tam olarak bıtmesede paylasmak ıstedım.asagıya bı kac resım eklıyorum .