allah sabır versin çok zor vala araba toplamak çokkk![]()
valla gerçekten çok zor çok uğraştırıyor. maddisini söylemiyorum bile
ahmetim allah razı olsun, inşallah inşallahhh. çok teşekkür ediyorum büyük dorifterim...
evet geldim, çok yorgunum hatta ölüyorummbirazdan fotolar geliyor.
Sakin güç...
ilk mesajımı buraya yazmak istedim özellikle..
bir hayali gerçekleştiriyorsunuz, bundan daha güzel birşey var mıdır acaba..?
konuyu başlangıcından itibaren bir solukta okudum..
bundan sonra kötü değil, iyi sürprizlerle karşılaşırsınız umarım...
Allah kolaylık versin....
bgn bunlar vardı gelişme olarak. dünde söylediğim gibi bugün için plan yapmıştım. intercoolerı söküp alt kısmındaki ezikleri tamir edicektim. sonra döşemeciye geçip malzeme örnekleri alıcaktm... ama intercooler o kadar uğraştırdı ki anca intercoolerı bitirebildim kısıtlı zamanımda. sabah 8de kalktım, gece 3te yatmıştım bu arada... kahvaltı etmeden yüzümü yıkamadan sanayi yollarına düştüm paspal kıyafetlerimle. direk fotolara giriştim. sonra intercooler ve borularına.. fotolar geliyor...
Sakin güç...
söktüm ve külüstür fayton, her yükümü taşıyan adete hurdacı mazdama atlayıp radyatörcüme gittim. olmaz etmez dedi. kesemeyiz dedi. bende zaten keselim demedim dedim.. al dedi git dedi naparsan yap dedi. bende kızdım zaten.
bende çekiç, taş tel halinde biz, tornavida, ince tornavida yardımıyla tüm ihtiyaçlarımı giderdim... ama baya uğraştım tek tek peteklerle uğraştım düşünün..
foto geliyor. aslanlar gibi çizgisini dümdüzde yaptım
![]()
Sakin güç...
abi sen gercekten rahatsızsın yav![]()
tabi ben bu işleri boyacımın dükkanının önünde yaparken tüm 24. sokak ahalisiyle çoktan kanka olmuştum![]()
ben kaptırmışım iki elimde düz tornavida deli gibi 3cmlik bi peteği düzeltmeye çalışıyorum anaaammm bide ne görürümmmm... sufraaa....
iki elimde tornavida boynumda deli askım fotoğraf makinem eller paramparça.. hiç farketmezzzz supra abimiz pozunu verir sağolsun...
![]()
Sakin güç...
iskender abime gidip hal hatrını sorarım, hemde parçaları polisiyaja bırakırım diye çıktım yola. karnım gurulduyorduiskender abi gayet yoğun olağan bir şeklde çalışmaya devam ediyordu. parçalarımı bıraktım.. ordan doğru yemek yemeye efes2
sizleri hiçbişeyden mahrum bırakmıyorum bakın.. fotolar geliyor... saat 9da başlayan maceram yorgunluk ve açlık ile 13.30da bitiyor. daha çalışıcam diyorum kendi kendime.. napalım giren şemsiye modeli
evet doymaya hazırım efes2 amcamla bile artık akraba olacağız yakındatorpilini yapar...
![]()
Sakin güç...
abi kitap gibi adamsın vallahi, oku oku zerre sıkılma yok nası bi anlatım şeklin varsapür dikkat takipteyim hocam
![]()
Görkem çılgınsın valla ne diyim) ama bu konuda en çok ilgimi çeken son koyduğun foto oldu acıktım galiba
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)