|
|
#39 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
çok güzel anlatım olmuş...çok merak ettim en son halini
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#40 |
![]()
Otomobil: subaru impreza WRX,ford fiesta,i10
|
allah utandırmasın...
|
|
|
|
|
|
#41 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
çok güzel olucak inşallah. anlatım için çok teşekkürler. roman tadı veriyor
ön tampona da bittim bu arada. kazasız belasız biter proce inş
|
|
|
|
|
|
#42 |
![]() |
anlatım ilgi çekici
![]() geriye kalan kısmı merakla beklemekteyim ![]() Allah utandırmasın.. __________________________________ Adam kireeeeç tutmuyooooor
|
|
|
|
|
|
#43 |
![]()
Otomobil: 206 RG
|
Allah kolaylık versin.. Sabır işi.. Ama eminim fazlasıyla degecek son hali ortaya cıkınca.. Bu kadar ugrasın icin de seni ayrıca tebrik ederim..
Merakla yeni fotoları bekliyorum.. |
|
|
|
|
|
#44 |
![]()
Otomobil: ds3
|
allah sabır versin zor iş bunlar ustalarla uğraşmak ayrı dert
|
|
|
|
|
|
#45 |
![]()
Otomobil: akbil
|
MAŞALLAH kolay gelsın.ALLAH uzmesın
|
|
|
|
|
|
#46 |
![]() |
bu ısde zaman cok onemlı acele etmıycen temız iş cıkıcak ortaya kolay gelsın...
__________________________________ 34 EY 237 98KIRMIZI 106GTI
34 VA 3216 98 SIYAH 106GTI 34 ZR 1367 01 KUL GRISI106 GTI 34 BF 8372 97 BEYAZS16 34 ZM 500 00 SARI 106GTI 34 BF 8089 01 KIRMIZI 106GTI 34 BE 2920 01 SİYAH 106GTI |
|
|
|
|
|
#47 |
![]()
Otomobil: yok
|
güzel bişeyler çıkarmak=çok emek, çok zaman ve çok para...kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#48 |
![]()
Otomobil: rwd
|
herkese yorumları için teşekkürler ben sizlere tek tek cevap vermek istiyorum. hiçte üşenmicem yazdıklarınız bnm için değer kaydediyor.. atlamıcam... gizlemek saklamak artık bana göre değil. herbir işide anlatıcam
şu anda fotoları yüklüyorum güzel bir bölüme geçiyoruz. saç pres... araç sürprizlerinden bahsetmiştim. öncelikli olarak bagaj kapağı çıkmıştı çok sevdiğim kanat yüzünden. sonra marşpiyel yüzünden sağ arka çamurluğun etek kısmı pastan bitmişti... sol arka çamurluktan dokundurmayla şişip çekildiğini gördük son sürpriz olarak... yani; sol çamurluk ve arka etek parçası sağ alt çamurluk etek parçası bagaj kapağı bunlar saç presle yapılacak parçalarımız... saç pres nedir diceksiniz. bilmeyenler için anlatim bildiğimiz saç dümdüz plaka halinde metal yığını argoda el emeğiyle aynı çamurluğu veya parçayı yapmaktır. çok soru vardı kafamda. ya nasıl aynı ovalliği çizgiyi vericek diye ustam. eeeeee boşuna klasikçi osman usta demiyolarmışşş.... bide nasıl sağlıklı olcak diyodum hep kendime... gördüm yapılanları taş gibide oluyor. düzelmicek yamuk yumuk bol bol macunlu bir çamurluk yerine tabiki bu iş çok çok üst kademe profesyonel bir olay kalıyor. şunuda belirtim araç üzerindeki orjinal saç 0,7mm kalınlığında, kullanılan plakalar 1cm kalınlığındadır. tabikide oem saç ile bu saç arasında fark vardır ama yüzde 99a yakın olan bu plakalardır... evet neden yaptığımız bu şekilde fotolar geliyooooor.![]() ![]() burda sol arka çamurluktaki işlemi görüyosunuz berbat etmişler. hemde çok büyük bir hasar yokken. çeke çeke deşmişler malesef. işi bilmeyen ustalar sağolsun bana hatıra bırakmışlar... KULAKLARI ÇINLASIN HEPSİNİN AMA SOL KULAKLARI.. ne giydiriyorum beee... ![]() saç preste iş uzun süreceği için araç mazotla kaplandı paslanmaması için. bu arada ön camın yapıştığı alt kısma bakın derim... paslar gittiii şimdi preslenmeye hazır...
__________________________________ Sakin güç... Son Düzenleyen gorke; 17-12-2009 17:55. |
|
|
|
|
|
#49 |
![]()
|
ilk olarak bagaj kağanı söktük güzelce ölçü alındıııı.
![]() anteni iptal ettikkk... bakın tam boyanın olduğu kısımdan anten yuvarlağını kapsıcak şekilde kalıp aldıkkk.. bu arada düzgün çıkma bagaj kapağı bulamadım tüm kanatlı bagaj kapakları kanadı çıkarttığımda aynen bu haldeydi... karbon bagaj kapağı vardı yurtdışında ama beklemek ve yüksek maliyet bu yola çevirdi beniii. kapağın kasası güzeldi ama bu alt kısımm ölüüüüüüüüü... __________________________________ Sakin güç... Son Düzenleyen gorke; 17-12-2009 17:59. |
|
|
|
|
|
#50 |
![]() |
Allah utandırmasın maşallah büyük emek veriliyor..
|
|
|
|
|
|
#51 |
![]()
|
evet kapak yapıldı bu kıstaslara göre foto geliyooorrr...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() üstüne takıp denedik nasıl durucak bakalımmm ![]() ![]()
__________________________________ Sakin güç... Son Düzenleyen gorke; 17-12-2009 18:05. |
|
|
|
|
|
#52 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Masallah kardesim, cok cok güzel olacak insallah
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#53 |
![]()
Otomobil: EP2
|
emeginize saglık
|
|
|
|
|
|
#54 |
![]()
|
bu arada kapak tek parça kaynak ıvır zıvır yok. bi ton ovallik var. el emeği göz nuru yürek ister dedim gerçekten bu el emeğini yapmak ustama.. içini okşadım. damardan girdim
))herkese cevap vericem gerçekten içimden geliyor bu. anlatımımda sade kendim nasıl hissediyorsam burayada öyle yazıyorum arkadaşlar. bir kusurumuz olursa affola... bugünlük bölümü bitirim sizlerle karşılıklı fikir alış verişinde buluncaz. fikirleriniz önemli... renk döşeme parça seçimiii. yardımlarınıza ihtiyacım kafam bu kadar geniş değil artıkın ))
__________________________________ Sakin güç... Son Düzenleyen gorke; 17-12-2009 18:08. |
|
|
|
|
|
#55 |
![]()
|
devam edelimmm çamurluklara geçelimmm. bunlar sadece saç presin yapım aşaması kesim ve argonla montajlarıda varrrr.. hepsi gelicekkk.. fotolara devam geliyolarrrr... foto sıkıntımız yokk
700e yakın fotomuz var elimizde..sol çamurluğun kalımı alınır çizgisi işlenmemiş halde dümdüz sadece ovalliği verilmiş saç halinde buyrunuz...
__________________________________ Sakin güç... Son Düzenleyen gorke; 17-12-2009 18:14. |
|
|
|
|
|
#56 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Parçaların basılma maliyeti nedir mesela?
__________________________________ commodore 64 |
|
|
|
|
|
#57 |
![]()
Otomobil: I love my EF
|
abi sadece alkışlıyorum seni helal olsun valla allah sabır ve bol paralar versin
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |