|
|
#894 |
![]()
Otomobil: rwd
|
tamamlamak lazım o zmn. bu hafta bi ufak fotoşut yapçam. inceden sessiz sedeasız bazı değişikliklerde yaptım. iç mekan ön göğüs filan tamamen toplandı direksiyondu incikti boncuktu. baya bişey değişti.. güzel fotolar eklicem gene
__________________________________ Sakin güç... |
|
|
|
|
|
#895 |
![]()
Otomobil: rwd
|
![]() Nrg quick release + momo hub + ofsetli omp direksiyon ![]() Biraz kirliydi ama öylesine telefonla çektim bişeyler...
__________________________________ Sakin güç... Son Düzenleyen gorke; 08-02-2011 22:04. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 10ur_K, ArMy, atakan, berkred, Brs_eg, bykarakus, bykral, civic@ef, eg4, Emir_b16a, ertan333, evolander, gabxer, Gogo, grkm, GökhanAk, kadirsa, LAST_ZZ, megapol, Mert Hüroğlu, mertk, miniks, omarion, opium_robust, peace, PowerSample, ProdriveSTI, Runaway, sedat s, sefer16, Selim.Y, Spawn, Sr22DeT Silvia, swat42, TarikS, trgy, Tunç, turbo16, vtecturbo, Wind of VW, __FrK__ |
|
|
#896 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Bu da direksiyon fetişisti a.k
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#897 |
![]()
Otomobil: 2005 Caddy 1.9 TDI 170 hp; 2011 Caddy 1.6 TDI 132 hp; 2010 R.Fluence 138 hp;2004 R.Kangoo 1.5 82 hp
|
Bu kadar emek ve zamandan sonra niye satilik?
__________________________________ nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح |
|
|
|
|
|
#898 |
![]()
Otomobil: 323
|
Yanlısım varsa düzelt ama arabaya sac preslemişsiniz güzelde peki sac %100 düz mü? sacın ustunde kopmle macun mu var yoksa ?
__________________________________ MEGUIAR’S profesyonel ürünleri satış noktası, DURUSOY İzmit/Gölcük Sanayi Satılık Mazda 323 sedan 1994 model. Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
#899 |
![]()
Otomobil: civic 1.4is
|
anlatım 10 numaraaaaa
__________________________________ seninde aşkın yalanmış bana yalanmamış lazım
|
|
|
|
|
|
#900 |
![]()
Otomobil: s2000
|
kitap okur gibi yapıştım kaldım ekrana tüm sayfaları soluksuz okudum çok büyük bir emek ve zaman harcanmış ancak satılık olmasına üzüldüm koleksiyonluk bir araç hazırlamışsın zaten aracını ne kadar sevdiğin anlatımından belli maşallah eline koluna emeğine sağlık..
|
|
|
|
|
|
#903 |
![]() |
Teşekkür butonunu icat eden adam kör olmuş..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:37 ::::

tamamlamak lazım o zmn. bu hafta bi ufak fotoşut yapçam. inceden sessiz sedeasız bazı değişikliklerde yaptım. iç mekan ön göğüs filan tamamen toplandı direksiyondu incikti boncuktu. baya bişey değişti.. güzel fotolar eklicem gene