|
|
#173 |
![]() |
Hep öyle dion ama hiç roll videosu felan yok abi.Çıkartın artık şu güvercinleri de görelim kanatlıları ya.
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#175 | |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Sulhinin dediği gibi 1 aya dökülür videolar. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#177 |
![]()
|
walbro 400 lph vs aeromotive 340 lph
walbro 400 lph vs aeromotive 340 lph - NASIOC Walbro 400 lph hakkında şuanda olumsuz bir görüş yok 20 kişi takmış. Karşılaştırma tablolarında grafikleri birbirlerine yakın altlarda Aeromotive daha iyi ama üstlerde Walbronun flow'u ezmiş durumda iki arada kaldım hangisini alsam 1 senede 5 tane walbro yakınca alasım gelmiyor ama bilemedim kararsız kaldım
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#178 |
![]() |
kuraycım bayramdan sora gelcek sana da sipariş gecelim istersen...
|
|
|
|
|
|
#179 |
![]()
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#180 |
![]()
|
Walbro 400lph ile yola devam kararı aldım kankacım bende hayırlı olsun ikimizede. Çift pompa ihtiyacı yaşayan olmamış şuanda 35R'lı setuplarda
|
|
|
|
|
|
#182 |
![]() |
Abi biraz konu dışı olmuş ama Bu pompayı Çift pompa takılan yeni kasa cupralara taksak aynı şekilde o problemden kurtulurmuyuz.Yarım deponun altında benzin çekmemezlik yaparmı acep?
__________________________________ ..::Project01 Garage::.. Pro Tuner ![]() ..::ECU FAST ADANA Bölge Bayii::.. |
|
|
|
|
|
#183 |
![]()
|
Önceki sayfada flow değerlerini koydum linklerden bakarsınız Mustafa. Sizin aracınız gereksinimlerini karşılıyormu bakmak lazım.
|
|
|
|
|
|
#187 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Mesafe ayni sulhi gidiyoruz insallah nasipse anlamAm
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#188 |
![]() |
__________________________________ SARI & BASIK & OFSETLİ
|
|
|
|