|
|
#1 | |||
![]() |
Herkese selamlar..
Arkadaşlar bildiniz üzere ben aracımı söktum ve yeni proje için yola cıktım zaman zaman mekanık olsun boya olsun detaylı resımler cekip takıcağım malzemelere kadar bilgi vericem umarım güzel bi araba cıkıcaktır hepinizi şimdiden teşekkür ederim.. http://img204.imageshack.us/img204/5971/005apq.jpg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ej25 blok darton gömlek pauther kol cp piston cosvort ana kol yatak yağ pompası conta ve egzantırık aem methanol full race TS manıfold gt4294R turbo brembo fren kiti hks dlI ateşleme güclendirici hydra ecu perrin FMİÇ KİT rc 1600 cc enjektor tial bow tial 44 mm wasgate hks silikon hortumlar dogbax sanzuman aps trible plate debrıyaj vs vs aklıma gelenleri ilerki zamanlarda yazıcam teşekkürler.. Son Düzenleyen Maxiboost; 12-10-2011 02:03. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler | -Aydın-, badboy, Bi1ReD, By_Carizma, cagricesmeci, Casper34, CeM öZeR, emrah arıcan, emre yeşil, F.Dogan, Frid, Hondafatih, JapanVsGermany, Kağan Celep, metinalan, MiaMi, mitsubishi_boy, MoDVTeC, mur_84, Oconner, oenal, ProdriveSTI, recky, tarantino, Theokaner, utkuselamoglu, xawuz, yusufcan_1982, __FrK__ |
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Vw 9n
|
maşşallah hedeflenen güç nedir,ne zaman görücez yollarda...
Allah kolaylık ve sabır versin... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
valla dynoda sarmassa gücünü kağit üstüne dökucez 2 ay içersinde net biter öle düşünuyorum amacım zaten mayısa yetiştirmek nasip olursa direk arabaya odaklandım tüm parcalarını sipariş ettim 1 hafta 10 gune gelir fedai ustamda kolları sıvar allahın izniyle aracımız yetiştiririz...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: Lightside GP
|
akslar icin ne dusunuluyor?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
http://www.full-race.com/catalog/pro...oducts_id=2188 headersım bu gelcek olan
bugun power enter price tirigier setini aldım elimde su an ara ara oynutorum onunla jun kasnakları beklıycem şimdilik güzel olcak inşallah... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]() |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 2002 sti
|
öncelikle projeniz hayırlı olsun cp pistonları seçmenizin belli bir sebebi varmı?ben fiyatları uygun olduğu için almıştım ej 20 blok için 0.09 boşluk vermişler dedikleriner göre yaptık fakat egt 800 derece olduğunda bile etek sesi gitmiyo bütçemi toparladığımda bu yüzden gömlek+piston alıp tekrar rektifiyeye giricek arabam kolaygelsin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
teşekkür ederim..şimdi her pistonun calışma prensibi vardır anladiğim kadarıyLa sizin pistonlarınızın boşluğunu rektefiyecınız fazla vermiş,şöyle bişey var eğer ses sizi fazla etkılemıosa boşluktan dolayı arabanız fazla yağ eksıltmıyosa boşuna makınanızı acmanıza gerek yok derim..cunku fazla boşluklu piston da kolay kolay sarmaz kırılma risk(segman kırma kromaj) azalır...teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
yaptı boşluklar söyledikleri gibi fakat orjinal boşluk 0.03 fabrika değeri
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
tabiki bizde grepaj yapmasından korktuğumuz için dedikleri boşlukları verdik ama mesala hks de 0.04 orjinale cok yakın tomei de 0.05 verebiliyorsunuz ve ses benim araç gibi olmuyor bir gün rastlaşırız dinlersiniz traktör gibi mübarek sizinde proje sayfanızı işgal ettim kusuruma bakmayın
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
|
|
|