|
|
#20 | |
![]()
Otomobil: 958 3.0d
|
100-200 yaninda aslinda 150-250 dbnsi de alinirsa o zaman daha net belli olur herşey özellikle fwd araçta... |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
![]()
Otomobil: HPF Z4M
|
Not olarak: Rollinge bakmak istiyenler 100-200 kac saniye yaptigina degil, o surede ne kadar metre yol aldigina bakmali buda dbn de mevcuttur. Son Düzenleyen basar13; 23-08-2011 15:43. |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
![]()
Otomobil: HPF Z4M
|
Her aracin gunude tutmaz kosullar farkli olabilir tabiki ama iki arac yarisirken dbn alirsan gercek hayattada gecen dbn verisindede gecer. 100-200 suresi daha fazla olan az olan araci gecebilir ama kac dbn de kac metre gittigide kayitli iki aracta bundan onceki verilerindeki gibi yururse gercek hayattada farkli olmaz. İnsallah guzel bir surede veride cikarir aracin kolay gelsin. |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#23 | |
![]()
Otomobil: yok
|
drag farkli... rolling te kolpalık cok horoz hesabı tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
stlegal abicim, Bana pm atarmısın acil bir sorunum var.
ben pm atmayı denedim ama izin vermiyor.
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
güncel resimler
![]() ![]() ![]() ![]() buda bonus ![]()
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 1.24, ::ZaFeR::, @Lp2, ademsezer, altima, AskinSrc, aTaBeY, aydın_22, baseone, baser, berkred, BMK TypeR, chare, Cliosportve, ferhat-a, FoCuSN70, fsunnetci, gabxer, gknnn, GökhanAk, Göki,ZD, hondablo, ice, ilkercom, K.O., koray ozan, LAST_ZZ, melih, Mert Hüroğlu, miniks, mmustu, MR.GADGET, mur_84, MUSAKK, nico, OmeR-FE, onursumer, orkuteren, Ozzy45, rapture, salih_560, siR, Skyhawk34, speed, sulhi, TarikS, TigeR, tuner faruk, tyMu, uqr, volume81, woondem, Wukill, yearone, _FrKn_, __FrK__ |
|
|
#27 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
Yillar yili dert yolunda
Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Acilarin çocuğuyum Söylemiyor kimse derman Öyle zorki mutlu olmak Yüregimde büyük ferman Acilarin çocuğuyum Ben acilar çocuğuyum ![]() ![]() ![]() Bebeğim benim
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.3CDTİ Chipli :D
|
video bekliyoruz
|