|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: EVO 8
|
Birçok kişinin de bildiği gibi Amerikadan dönmeden Turbo S2000 imi satmıştım. Çok istemiştim TR ye getirtmeyi ama olmadı. Olmaması da daha iyi oldu sanırım ve birdaha S2000 aldım bu seferde aşırı besleme yerine daha çok görsel amaçlı bir araba yapmaya karar verdim.
Sokaklardaki tek ITB li S2000 olacak. Ama ITB yi asıl tercih etme sebebim gene atmosferik bir roll arabası yapmaktan ziyade gene show car amaçlı görsel olarak güzel olması düşünüldüğünden ve TR de olmamasından dolayı idi. Bunların dışında alınacak parçalar da var ama büyük bir kısmı hazır parçaların. Temmuz ayı başında askerden döndüğümde yapılmaya başlanıcak araba. Gösterge Podu, Direksiyon vs de hazırda ama onların resimlerini çekemedim. Spoon Kanat siparişini de verdim o da araba yapılmaya başlanmadan gelmiş olucak. Yaz sonuna kadar Bride koltuklarım da gelmiş olur ![]() ITB KIT ![]() ![]() AMUSE WIDEBODY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WORK XD-9 18x9 ÖNLER 18x10 ARKALAR ![]() CARBON KAPUT ![]() CARBON KAPI İÇLERİ ![]() ![]() SPOON HARDTOP ![]() ![]() BUDDYCLUB RACE SPEC COILOVER CUSCO REAR LOWER ARM BAR CUSCO SUB-FRAME BAR CUSCO FRONT SWAY BAR CUSCO REAR SWAY BAR CUSCO FRONT STRUT BAR CUSCO REAR STRUT BAR CUSCO REAR FRAME BRACE ![]() YAG KAPAGI BIJONLAR RADYATOR KAPAGI VS VS ![]() RADYATOR HORTUMU, THERMAL CONTA VS ![]() BATTERY TIE DOWN, RADIATOR STAY, FENDER WASHERS VS ![]() ARABANIN JANTLARININ VE DIŞININ NE RENGE BOYANACAĞINA KARAR VERDİM. SPOON KANADIM DA GELDİKTEN SONRA DIŞTAN AYNI BU ŞEKİLDE OLACAK. PHOTOSHOP RESİM AMA BİTMİŞ HALİNE %90 YAKIN DİYEBİLİRİZ
__________________________________ BATIKAN Son Düzenleyen TURBO_S2K; 08-09-2010 23:29. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler | -ER-, ///KDrÖZER, ahmetuygur, apexi41, |
|
|
#2 |
![]()
|
VTEC senfonisi __________________________________ BATIKAN |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Renk,body kit,jant seçimi güzel olmuş bitince hayırlısıyla binersin inşallah.Motorda itb dışında neler olacak peki
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
__________________________________ BATIKAN |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: HPF Z4M
|
ileride performans olarak modifiye edilicegini umuyorum kurt gorunumlu kuzu olmaz heralde, ılerıde turbo olucak yorumuna katılıyorum. parcalar cok guzel fıkır cok guzel ama performans olmazsa olmaz arac butun anlamını yitirir sahsen gozumde arkaya downforce dusunmeden kanat takmıs bı ricer dan farkı olmaz fonksyonel olması en onemlısı gozumde
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
ITB de emin olun turbo dan farksız. illa arabanın çok hızlı gitmesine gerek yok. ITB nin ne olduğunu tam bilenler zaten yorumlarında yazdı, bence Turbo yapmaktan çok daha özel çok daha güzel. Turboyu kesinlikle kötülemiyorum ama bir ITB yapmak neredeyse bir Turbo yapmak parası ve o kadar ender bulunan birşey ki dünyada ITB li s2000 ler sayılı. ayrıca bir arabada nasıl turbo yapıp 500hp yapıyorsan arabayı aşırı besleme yüklüyorsan. ITB de aynı bunun gibi atmosferik olarka yüklemekten farksız. tek fark araba 500hp olmicak. Son olarak bu kadar şu anda motora yüklenmememin sebebi, body kit ve diğer parçalar arabayı çok ağırlaştırıcak. üstüne 275 lastikler gelicek iice zorlanıcak araba. ben zaten standart bir s2000 e göre çok gerideyim. şu anda arabayı hızlandırmak için yapıcağım harcama mantıksız olur. dediğim gibi. araç bir show car olarak yapılacak. ama şunuda unutmamak lazım ki gördüğünüz gibi arabada full cusco setup ve race spec coilover var. tabikide piste çıkacak araba kısmetse, arabayı pistte denicem zaten ITB nin en büyük amaçlarından biri bu. Şu anda benim body kit im, benim hardtop um olan bir setup yok. Bir kişi yapıcaktı sonra yarı yolda bıraktı setup ı. Dünyadaki tek Amuse/Spoon olacak. Ayrıca ITB li de olması arabayı dünyada yapılmamış bir setup haline getiricek. 3 4 tane Turbo s2000 imiz var, hepimize yeter de artar. ama ITB yok... basar bu arada senin msj ı quote ettim ama bunları sana laf eder gibi yazmıyorum hee yanlış anlama ben bundan sonra hayırlısı ile 4. s2000 imi alıcam. onun için planlarım farklı. asıl o kuzu görünümlü kurt olacak
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
arac amerikadamı hazırlanıcak yoksa trdemi yapıcaksınız?
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: :)
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Uzun zamandır resim eklicektim ama kısmet olmadı. Widebody kit şu anda takılma aşamasında. Kısmet olursa bu hafta bitiricez widebody kit i ve boyaya giricek araç. Motor için henüz birşey yapılmadı. Sanırım ITB kit ini yaz sonuna taktırıcam biraz yaz bitmeden arabaya binmek istiyorum.
Aracın başlanmadan önceki hali ![]() Koltuklar sökülüp temizlendi ![]() ![]() Ön farlar temizlendi ![]() Race spec koltuk takıldı halıların yıkanması için yıkamacıya doğru yola çıkıldı (bir tavsiye bu koltuklarla kullanırken arabayı sakın VTEC açmayın, sırt kısmından çok fazla destek olmuyor ve otoyolda bi anda geri yapışıyorsunuz vekoltuğun bacakları ağırlığı da kaldıramayıp kıvrılıyor kendinizi yerde bulup büyük kaza atlatabiliyorsunuz)![]() ![]() Neyse temizlik aşaması bittikten sonra body kit takılması için araç götürüldü... Aracın body kit ini götürürken ![]() Parçalar indiriliyor ![]() Kit in nasıl oturduğu konusunda fikir sahibi olmak için test yapıldı ![]() ![]() ![]() İlk olarak kaput takıldı ve ön taraftan başlandı. Ön tampon ve çamurluklar oturtuluyor. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 |
![]()
|
Ön taraf takıldıktan sonra arka çamurluklar ve tamponların takılmasına başlandı.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spacer ölçüsü alınması için jant lastikler arabaya takıldı. Önlerde 255/40 R18 arkalarda da 275/35 R18 lastik kullanıldı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Direksiyon ve Quick Release geldi body kit bitiminde o da takılacak NRG Short Hub + NRG Quick Release ![]() ![]() Şimdilik durum bu. Kanat haftaya geliyor ama takılmayacak. Hardtop takıldığı zaman kanadı da takıcam o da büyük ihtimal gene 1 ay sonra olur. Gelişmeler oldukça resim ekleyeceğim __________________________________ BATIKAN |
|
|
|
| Teşekkür Edenler | ::ZaFeR::, ahmet3425, arda_34, B.Aktepe, |
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: turbo s2k / tdci
|
maşallah çok güsel gidior proce, yavaş yavaş belli etmeye başladı canavar kendini
spoon kanat yerine J's veya voltex gusel olabilir batı ![]() egzosu nerde yaptırıcan? bide dipnot; öle ITB+NOS ile S/C s2000 geçilmez, demedi deme sora üzülme :P __________________________________ Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000! Son Düzenleyen mody; 03-08-2010 18:19. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
![]() apo usta mı o ?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
eski egzoslar custom, megan susturucu var ucunda. onları söktük, tampona uygun olarak yaptırıcaz __________________________________ BATIKAN |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Arabanın astarı atılıp tekrar zımparası yapıldıktan sonra ilk kat mavi atıldı hatalı yerler tekrar işaretlenerek rötüşleri yapıldı
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Arabanın dış boyası bitti, renk tam istediğim gibi oldu. Resimlerde olduğundan kötü çıkıyor, sedefi belli olmuyor. Kısmetse yakında herkes canlı olarak görücek. Renk 2007 Hayabusa Mavisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jantlar gözüme çok battı son boyadan sonra. Sanırım ya Gold yada Mat Siyah/Kırmızı Lip olarak boyatıcam. Bronze başta iyiydi ama arabanın son rengi ile pek olmadı gibime geliyor. Yarın direksiyon, defi göstergeler bağlanıcak. inşallah egzosları ve bakalitleri de bitiricez __________________________________ BATIKAN |
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 1.24, 10ur_K, arda_34, atakan, berkred, BlackEmperor, Boost Up, bskone, cahit, cem, cenkr1, efe_, ErmanArseven, Ferhat_V, gorke, gökan, hondafit, HUSNU, hüsor, imhotep, jdm039, JenGoO, JosephuS, JumboAli, koray ozan, kurtbil, miniks, mrtngn, oenal, okanturan, OmeR-FE, onursumer, powERS, Sefa_vts, Shadow_Dancer, shuttle, TarikS, ThUnDeRbErK, tyMu, xawuz, yearone, Yigit-Y, YuSuFJaN_K |
|
|
#17 |
![]()
|
HARDTOP lı resimler.
Acil kanat takılması ve yan camın açılması lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
| Teşekkür Edenler | ///KDrÖZER, 10ur_K, ::ZaFeR::, A K N, Anu, arda_34, B.Aktepe, |
|
|
#18 |
![]()
|
direksiyon, quick release ve göstergeler de tamam...
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 |
![]() |
Bugün öğleden sonra bisikletle dolaşırken rastladım.
Park etmiş vaziyette duruyordu Maçka 'da. Arabanın arkasında durduğu için ilk RX7 sandım sonra bi baktım forumdaki ITB S2K ![]() Gerçekten çok hoş, Maşallah. Jantlar bu kadar yakışabilir yanii... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keyifli Sürüşler Dilerim... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |