|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: E46 M3 CS--EVO IX--350Z TURBO--///M6 KREISSIEG
|
Merhaba arkadaslar,
Sizinle Amerika da baslayip bitirmis oldugum Turbo 350Z yi paylasmak istedim.. ENGINE: TURBONETICS 62-1 TURBO (GT35R) KINETIX RACING INTAKE MANIFOLD 44MM TIAL WASTEGATE NISMO HEADERS AP PULLEY KIT 550CC RC INJECTORS HKS IRRIDIUM BUJILER SOGUTMA SISTEMI: TURBONETICS INTERCOOLER MISHIMOTO RACING RADIATOR MISHIMOTO 14"FANLAR MISHIMOTO FAN CONTOLLER MISHIMOTO AIR PANEL MISHIMOTO LOW TEMP. YURUYEN AKSAM: VQ35HR SANZUMAN CLUTCH MASTER FX300 DEBRIYAJ NISMO ULTIMATE RACING VOLAN OS GIKEN 1.5WAY DIFF. KW CLUBSPORT COILOVERS DRIVESHAFT LEVEL 2 AKSLAR KSPORT ON&ARKA CHAMBER VE ROT KOLLARI H&R 10MM ON SPACER H&R 20MM ARKA SPACER JANT&LASTIK HP DESIGN 20" JANTLAR NITTO 295/35/20 INVO NITTO 245/30/20 FREN: WILLWOOD 355MM 6 PISTON IC AKSAM: SPARCO TORINO2 KOLTUKLAR SPARCO RACING HARNESS BAR SPARCO KOLTUK RAYLARI NRG KEMERLER ELEKTRONIK: HALTECH EMS DEFI BOOST DEFI EGT DEFI LINK CONTROLLER AEM WIDEBAND HKS TURBO TIMER DIS AKSAM: SEIBON CARBON KAPUT NISMO KANAT JDM FARLAR PERRIN ANTEN CARBON AKKESUARLAR GUC DEGERLERI: 437RWHP@9PSI 402FT-LB TORK@5900RPM (544NM TORK) SERHAN CETINSAYA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.streetfire.net/video/turb...ing_730815.htm Son Düzenleyen SERHAN; 08-06-2010 02:03. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
serhanım
maşlllah da yapılırken resmi yokmu olm
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: supra evo wrx m3
|
Serhan guzelmis araba
mishimotolara dikkat...trafikte klima acma burda dert oldu bize..koyo tavsiye ederim florida gibi bir yerde..3-4L fazla kapasitesi var.video koyman lazim cok acil
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
masllh gideri var
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
Mishjimoto olayı tam acarmısın cenk bende radyatör alıcam yeni, koyoda sorun yaşadım. bunda %25 daha iyi diye yorumlar vardı
Son Düzenleyen KSK-VTEC; 07-06-2010 20:49. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
std turbo araclarin std fanlari cok iyi, bunlarin performansina ulasan elektrik fanlari cok pahali. Cinliler yapmis ucuzunu mishimoto diye cikmis ortaya, 3-5 kiside cok memnunuz demis forumda, al sana marka. Hele bu yarim boy radyatore mahkum olan turbo hondalarda mishimoto bence buyuk tehlike.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
arkadfaslar arac yapilirken cok fotoraf cekmistik ama hepsi eski bilgisayarimin icinde uctu gitti bulabildiklerimi burda sizinle paylasicam.. yorumlariniz icin tesekkurler
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: F22c Turbo, Astra 1.3 cdti, R6
|
__________________________________ Ms2k Mapped by Utku Selamoğlu |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: jazz
|
belki sanş bendeki ama 2 hafta evvel ozgün çaglar ben ayara çıktık benim arac için aracda mishimoto radyatör var.ayarda bilirsiniz belli viteslerde hep saç gaz bizim bilgisayardan gördügümüz en yüksek deger yanılmıyorsam 90 derece idi kii o kadar gazladık narlıdere-urla arası git gel
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
mishimoto cenk abinin de dedigi gibi biraz ucuz mal ama nerdeyse koyo ile yari yariya fiyatlari var bende hicbir eksi yonunu gormedim zaten arabamin butun sogutma sistemi mishimoto ya ait.. bugun mishimoto r line intercooler aldim onu takicam gayet guzel ve ucuz ama koyo nun tecrubesi ve kalitesiyle kiyas kabul etmez..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
hee buarada arkadaslar turkiyedeki ustalarimizin kiymetini bilin burda bizin ustalarimiz ayarinda sayili insanlar biliyorum iyi olanlar da saatlik isciliklerine 85 dolar dan basliyorlar..
ornegin: parcalar haric benim aracimin motorunun toplanmasi rektifiye vs vs 3bin dolar dan basliyor.Turkiyede bu islem 1500TL gibi bi rakamdan baslar yanilmiyosam.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
ama haltech almissin, rahat etmissindir baya..
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
Projeyi temizledim beyler konuyu kirletmemek adına sizi Thanks Butttonu kullanmaya davet ediyorum
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|