|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
proje bitmiş değil aslında yeni başladı diyebilirim ara ara değişiklikleri paylaşıcam gönül d18 yapmak isterdi ama malesef beklediğim krank falan gelmedi biz de böyle devam ettik d16 olarak şimdilik yapılanlar bunlar
skunk2 pro series intake manifold 66 mm K20 throttle body bisimoto v2 headers 2.25 gökhan35 pipe / replika hks p08-1 jdm d15b auto sohc vtec head port & polish zex valve springs bisimoto level 3 cams aem cam gear d16y4 99 ies block 75mm pm2 piston stock rod stock krank arp rod bolt taiho main rod berings oil pump mod k20 oil cooler stone 0.30 head gasget wasted spark MSD coil megasquirt standalone ecu + mega wiew tuned by me ![]() walbro 255lhb fuel pump innowate lc-1 wideband + innowate blue gauge 310cc RC injectors aem v1 filter custom intake trans s20 exedy stage 3 clutch bladerk 4.928 final drive 1 st 3.083 2-5 si 3-4 crx obx lsd integra radiator 200sx fuel filter 2010 konya 4. drag day sınıf 4 birincisi 15.754 izmir night drag sınıf vti gti 3 üncüsü 2011 komoks sınıf 4. 14.334 kosk 14-15 sec 14.225 http://www.youtube.com/watch?v=hVJd5...ure=plpp_video special thanks serdar anık & babası ahmet coşkun bayır çiçekçi utku selamoğlu her zaman yanımda olup bu projede bana yardımcı olan bazı arkadaşlarım dostlarım ve bunun harcinde desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma bir vida dahi sıkmış en azından maşallah diyebilmiş her kardeşime teşekkürler biraz bol foto güncel foto 2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() video ae86 sohc vtec ahmet abiyle ufak bi gazlama Ae86 20v VS d16 soch vtec - YouTube ilk drag Erkut Alici | Facebook si la denemem d16a9 si & bladerk sohc vtec all motor ilk test - Car Videos on StreetFire yeni egzantirik uzun şanzuman rx 8 & sohc VIDEO0029 - YouTube subaru impreza wrx & sohc bladerk soh vtec & impreza wrx roll - Car Videos on StreetFire __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html Son Düzenleyen bladerk; 08-04-2012 00:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
masallah baya emek harcamıssın ama neden atmosferik yaptın?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
zaten işin espirisi orada beygirini taştan çıkartmak
turbolamak daha kolay buna göre bence
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]() |
Maşallah, harika görünüyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
sağolun arkadaşlar ne zamandır konuya pek bakamıyorum taşınma işleri yüzünden son değişiklikler
gökhan35 den aldığım fabrikasyon 51lik düz boru yarıdan sonrasına takıldı ben böyle bi hatasız boru görmedim hiç egsozcuları yormayın alın takın diyorum flow çıkışı yarıya kadar 60mm 55lik susturucu sonrası 51 mm ve vti son susturucuya veda ettik artık daha free flow son olarak dışına da el attım artık daha sevimli oldu yaylar jantlar da hazır yakında takarım yine sanzuman yine sorun 2 ci vites arayıcısını da kırdım o da kutuya hafif hasar verdi ama neyseki kaile alınacak bi sorun yok kilit gelecek dertler bitcek sabredicez sadece yeni halinden 2 minik foto tamamı bitince paylaşırım serdarla çok daha güzel bi hale getirdik dışını ilk kaplamayı hiç başarılı bulmamıştık ancak bu hali gerçekten içime sindi yakında 5 lik yaylar öne lip jdm farlar lenso light white 15" jant la devam edicez ![]()
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html Son Düzenleyen bladerk; 26-08-2011 13:14. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
sonunda vakit bulup şanzumanı sökmeye başladım 2.vites dişlisi ve pirizdirek karşılığı tamamen doğranmış arayıcılar kırılmış araya giren parça gövdeyi patlatmış 3 vites senkromeçi pert olmuş
ben de yeni bi şanzuman alarak tüm problemi çözdüm şimdi onu dizmeye başlıycam oranlar da daha kısalacak 205 gibi falan 5 bitecek onun haricinde egzos spiral sayısını atırıp kulak dolgusu aldım daha az sarsıntı olacağını düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
poliüretan kullaklıklar nasıl oldu abi deneyebildinmi ? sertlikleri nasıl ? Aşırımı sert yoksa siyah alıp konforu bozmamakmı lazım ?
bu arada şanzımanın içi gene düzügn be abi ne şanzımanlar gördük 3e 5 e yarılan
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
zaten gittim yeni şanzuman aldım takmam biraz sürer neyseki ayna mahruti sağlam şimdi uzun 1 ve kilit de ekliyorum son zamanlarda sarma problemi çok artmıştı debriyaj fena görünmüyo ama onu da yeniliycem 3 e 5 e kırılan ben de gördüm de N/A araçta hiç beklemiyodum pirizdirek dişlisini pert etmesini __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Dohc zc specs,mods, parts list - D-series.org burada Modifications: bölümünde fotolu açıklamayla beraber var detaylı umarım yardımı olur onun haricinde bisimoto kasnak satıyo direk takılan ama pahalı yine siz karar verin
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
D16 iese vti gaz kelebegi sorunsuz olurmu birde polish yapilmis vti kelebegini aracima taksam aracin afr sinde bi degisiklik olurmu fakire kalma vs gibi olursa bunu afc neo gbi birseyle ayar yaparak verim alabilirmiyiz emme manifolduda polish yapilicak aracta filtre eksoz duzboru mevcut
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]()
|
yeni egzantirik yolda ama gelemedi bi türlü yakında level 3 haliyle yine piste çıkacak en azından ikinci ankara yarışına falan ya da süresini görmek için konyaya toplsrken fotolarım __________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
abimizle yaptıkları drag sonrası motor yakanları götürüyorlar gibi
![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: E30 324d-AE86X2-Sakoturbo-VitaraX2-106 gti
|
Son Düzenleyen Vts_Power; 07-08-2011 23:45. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler | akıncı, bladerk, BU®AK, civic@ef, ErmanArseven, Kaaner, kerem_euk34, KingoAtmo, KSE71, levent, miniks, multispace, o.güngör, onat, siR, tarantino, VteC_MaNiaC |
|
|
#15 |
![]() |
Kaç çeviriyor son hali ile
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
güncel setup dynoya çıktım 6200 devirde 169.5 verdi gerisini ölçemedi yarın falan yeniden çıkarım bu egzantiriğe biraz alışmak gerekiyo
motor bitmeden dışına dokunmuycam demiştim ve vakti geldi sanırım bu sefer fena olmadı gibi ) ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 3rk4n, AhmetDncr, Alican, B.Aktepe, berkred, bilalMW, Brs_eg, BU®AK, cess, chiefkadir, civic@ef, despe, Ertuu, fdogan, GökhanAk, JapanTuner, kanashibari, KSE71, levent, maskaran, Mikrop_Ali, mmustu, modhib, multispace, MyDream, o.güngör, Oconner, orkuteren, rapstar, RCkid, Selman, tdipower, utkuselamoglu, Vts_Power, xawuz, ygtkrmdnz |
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
![]() hello moto
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Su emmenin caprazındaki ne saati ?
Birde buji kablolarından biri neden mavi
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: E30 324d-AE86X2-Sakoturbo-VitaraX2-106 gti
|
Benzin basinc saati o . Kablo takimi henuz gelmedi, alt devirde bir missfire vardi bunlarla giderdik degisecek
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |