|
|
#1 | |||
![]() |
uzun zamandır aksiliklerle uğraştığımız arabamı şükür haziran itibariyle bitirdik yeni bahar dönemi için eksikleri tamamlamak amacıyla yeniden dinlenmeye aldık
![]() az kullandığım 3 senedir bende olmasına rağmen totalde 15bin km yaptığım aracı n/a olarak başladık ardından 1 senedir turbolamak için uğraştık.ilk olarak 2009 eylülde b18a2 blok 84mm koyup dartonladık ama bloğun yağ kanalındaki çatlak sıkıntısı büyüyünce geçen sene kırmak için yarıştırdık kırdık b16a2 bloğa başladık ve 5000km kadar yapıp garajımıza koyduk tam manasıyla bitmesini beklemek için.bahara eksikleri tamamlayıp yeniden Oz un ellerine bırakacağız inşallah parçalar için Erman Emil,Fuat Aza ve Boost Projects Günay a ,yardımcı olduğu için fikir verdiği için Bilal Aktepeye,map ve ilgisi için Oz a , herşeyin mimarı abim Ahmet Bozkurt a sonsuz teşekkür ederim. 85mm darton sleeves 85mm 9cr cp pistons acl bearings itr cams ported head 750cc presicion injectors presicion turbo ferrea valves golden eagle headgasket koyo radiator aem ems şimdilik alınacaklar edelbrock victorX ,1000cc dynamics injectors,lsd,top mount manifold,msd ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CRX Delsol VTI
|
Turbonun egsoz housingini A/R 63 mü yoksa 82 mi kullandınız.Birde hangisini tercih ettiyseniz sebebini yazarsanız sevinirim.
__________________________________ RAD-R Performance |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Allah razı olsun herkesten cümlemizinki gönlümüzce olur inşallah şu an yasin tezcan saolsun full-race intake manifoldu ericks racing 74mm gaz kelebeğimizi ve top mount headersımızıda taktık ayar için bekliyoruz inşallah
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
lütfen maşallah vs yazmayın project cars kısmına sorununz varsa yazın
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
projecr carlarda son zamanda turbo seçimi presicion firmasının ürünlerine kayıyor nedeni nedir? f/p dahamı iyidir?
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
85mm yi 2 senedir kullanıyorum 9bin km oldu Allaha şükür herhangi bir sorun yaşamadım.turbonun A/R 82 kullandık birde twin scroll gt37miz var tercihimiz bundan oldu.presicion u 2 senedir kullanıyorum garrette göre daha iyi olduğunu düşünüyorum özellikle spool sesi daha güzel
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
abi inşallah bu ay istanbula götürecem
![]() son eksiklerde tamamlandı crower stage2 turbo egzantrikleri full-race emme manifoldu erick's racing 74mm gaz kelebeği top mount headers ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
| Teşekkür Edenler | A.Cem, AhmetDncr, altima, ardacngns, ARDA_E, berkayGLRN, berkred, bilalMW, cery, cess, chare, civic@ef, civicsi_r, cvxx, d16y4, dedebeto, dragon07, ErmanArseven, FatihEmre, ferhat-a, Günkut, gökan, GökhanAk, JapanTuner, KCANN_220, KMR2-GT, kolaylı, mmged_jan, multispace, nakayama, o.güngör, Oconner, oenal, OmeR-FE, Orkun_06, ouzs, Ozzy45, RpmTurk, salih_560, sweet_vtec, tandogan, tech-KONYA, trgy, tuner faruk, Type-R, VTec SeCo |
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: NULL
|
turbo egzantrikleri ne oluyo acaba bilmediğimden soruyorum
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 2006 Fiat Doblo 1.9 Mjet - 2006 Hyundai Accent Admire - 2000 GC8
|
ilk defa resim yüklüyorum siteye o yüzden pek bir bilgim yoktu resim boyutlarından. önemli olan resmin büyüklüğü değil ztn yapılan işin görünmesi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: mercede e220 cdi / honda vti
|
84mm cok buyuk gıbı cok ınce gozukuyo gomlekler ıns sorun olmaz kardesım hersey gonlunce olsun
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |