|
|
#1 | |||
|
TechTurkey
|
Eskiden Sarı idi yeşil yaptık şimdide turuncu yaptık
her geçengün bukalemun gibi renk ini değiştiriyoruz Eski Setupımız 30R li idi değiştirmek istedik biraz radikal bişiler yaptık bu sefer güzel olacak insalllah 30r iflas ettide ![]() Motorumuz gene aynı Değiştirmedik Üstündekiler
Blok hiçbirşey değiştirmedik
Değşiiklik olan şeyler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
Thanks butttonu kardeşim PLS
![]() sorularınızı alırsak daha bilgilendirici bir konu olur
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
30r ile günlük 2 bar civarında 97 oktan ve methanolle kullanıyordu şuanda 4094 ile biraz dah Exterme bişiyler düşünüyoruz açıkcası oktan gerekiyor onuda halledeceiz gibi 1.5 leri 97+Meth 2.4 leri yakıtla düşünüyorum
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 04'F22 s2000\\99 S14a
|
Diff de varmı bı ıslem ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
Tmm la Ne bağırıon doktür
sağ tarafımda ağrı var hauhauh
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
hedeflenen güç nedir peki sonuç tahmini ne cıkıcak?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: F22c Turbo, Astra 1.3 cdti, R6
|
Hayırlı olsun yeni setup çok başarılı s2000 de twin scrollu çok merak ediyordum, görücez inşallah.
Özgün diff r200 iyi güzelde gt40 ile 2.4 bar şanzıman konusunda bir gelişme olacak mı? Stock şanzımansa benim basacağım basınç konusunda da daha cesaretli olabilirim Kolay gelsin
__________________________________ Ms2k Mapped by Utku Selamoğlu |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
çok teşekkürler tekrarjant alıcas ama bulamıyos biliosun )) siyah olsun her türlü teklife açığız
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 106GTI>206GTI>GC8>GC8 30R Spec C>Bugeye STI>DBS Type-r> ??
|
Maşallah öncelikle, blokta malzemeler aynı specte sıfırlandı mı yoksa 30r la kullandığınız malzemeler mi? değiştirilmediyse kaç bin km kullandınız?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Peki r200 diferansiyeli usa den mi getirdiniz?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
motor içi hiç açılmadan 15k binmişdim motoru açıp darton ve piston yaptıkdan sonra motor şu an 14 k civarındaydı motoru kontrol için açtık sadece yatak ve yağ pompası yenilendi yatakalrda herhangi bi sorun yokdu ama 14k bence yatak yenileme için hele ki kullandığımız basınçlarda gayat makul bi kilometre diye düşündüm.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
ama olmasın diye dua edelim bence ben drag için kullanmayı düşünmediğim için bu sefer inşallah kırmayıs
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 |
![]()
|
Bende dua ediyorum olmasın diye ama usa de 600+ gazlayan tüm araçlarda ppg mevcut hatta drag da ppg yi kıran bile var. Son olarak da r200 deki son dişli oranı sanırım 3.90 özgün bahsetmişti. Viteslere göre hızlarda ne değişiklik oldu?
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
3.90 için yellowboks kullanmadığım için ekranda bi değişiklik olmadı ama özgünle hesaplamışdık yanlış olmasın ama 4.vites 8700dd 243 kesici oluyordu 6.vites kesicide 330 gibi bi rakam çıkıyordu
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
hypertune geldikten sonra bitecek sanırım araç tahmini bir zaman var mı rodaj ne zaman başlar?
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:39 ::::

her geçengün bukalemun gibi renk ini değiştiriyoruz 

ama olmasın diye dua edelim bence ben drag için kullanmayı düşünmediğim için bu sefer inşallah kırmayıs