| Teşekkür Edenler | -Aydın-, -aykt-, -HAKTAN-, ///KDrÖZER, ///M3T3H4N, 07LB726, 0M42, 1.24, 10ur_K, 131mirafiori, 1lker, 2Fast4Me, 34JAP10, 54th540, 5500, 63owen63, ::ZaFeR::, @JapoN, A/R60, abdullah songür, adilhcl, agresive, ahmet3425, ahmetaggun, AhmetDncr, Ahmetfikri, akbaba78, alex, ali, aliburma, Alicanrs, altima, ANGEL'S 200SX, Antalyalogy, apexi41, ardacngns, Arenimo, Armageddon, arteus, Asimos, asvtec, atakan, ayberk_sahin68, aydın_22, B.Aktepe, baseone, baser, Batu-R, Berkay Bibiç, berkayGLRN, berkay_aydin, berkred, birsen07, Blackbird, bLackModeL, BLuEBoY, Bluttbeton, BMK TypeR, BocuQ, Boost Up, BoraRS, Brs_eg, brutal, bskone, Buğra A., bullet07, Burak Kasim, Burak SARIKAYA, Burak VTEC, BurakCengizhanoğlu, BU®AK, bysever, By_HaNNibaLL, cagdash10, CaNeR44, can_gnr, carpediem, cem, CeM öZeR, ceratoniaorg, cery, cess, chare, Chatin, cheers, chiefkadir, Cihan Çizmeci, CinAli_06, cix boy, classcar, Colin McRae, Conqueror, D-WADE, D.CaN, D16inside, d16y4, daredevil, darkred, Day Walker, DC2-R, dedebeto, dj ugurcan, DjHellfireS, Dongul, DP_Sİ, dragon07, dragstar, Drft, driftboy, Durango, e'to, EEE, EfeTopcu, efe_, egeturbo, Ek.Civic_Spoon, EK648, EM-RE, EMG, emirzukak, emrah type-r, emre yeşil, Emre57, emredağla, emre_, Enes-x, Eray Yümsel, erayakar, ERDEMM, Erden, ERDINC-VTI07, ERHAN SONGÜR, erhann, Eriador, ErmanArseven, Ertan-R, EvoX, Eyüp, E_RtugrulJAP10, F.Dogan, fa'R'uk, FaBeRgE, fatih(fb), fatihtemizer, ferhat-a, FoCuSN70, Frid, gabxer, gakko, gambler, gmalzays, GokhanErol, gsi_club, Gunes G., Günkut, GökhanAk, Göki,ZD, Görkem.Y, Görkem@ni@, hakotech, hak_on, halilkarakas, hddsheriff, hmtcn, Honda Type_R, hondablo, Hondafatih, HondatugraL, HUSNU, hüsor, ibooo, ibrahim, ice, ilkerotti, imhotep, JapanTuner, JapanVsGermany, JDM VTİ, JDMazda_GTR, JDM_5, JenGoO, joker, josefsalvatini, jsrcb, judgeGTI, JumboAli, kado, kamildogan.07, KCANN_220, kemalalkan, Kemal_H, Kenar, kifanhom, killererkan, KingoAtmo, koray ozan, Kutluhan, LAST_ZZ, leader_T, life is life, luca55, made ın JAPAN, maskaran, maverick2305, MaXo, MeeTHoT, meh66, meLaNchoLic, melih tarancı, MeRtCaN, mertk, MiaMi, milksop, mira, mmustu, MoDVTeC, MR.GADGET, mrtngn, mtechh, multispace, mur_84, MUSAKK, musti2jz, MUTLU RAFİ, |
|
|
#2 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
![]() ![]() ![]() az kaldı
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler | -Aydın-, ///KDrÖZER, 0M42, 1lker, ademsezer, adm, Alican, ANGEL'S 200SX, Antalyalogy, ardacngns, Arenimo, atakan, ayberk_sahin68, berkayGLRN, berkred, bLackModeL, Bluttbeton, Bone-crusheR, bskone, bykral, cahit, CaNeR44, cem, cess, chiefkadir, cix boy, Colin McRae, d16y4, dedebeto, DjHellfireS, Dongul, Dou, dragstar, emirzukak, emre yeşil, erayakar, ERHAN SONGÜR, Eriador, FaBeRgE, fatihtemizer, ferhat-a, grkm, Günkut, GökhanAk, hakotech, hazar, hondablo, Hondafatih, ice, imhotep, JDM VTİ, kadirsa, KA®ANLIK, kerem_euk34, KingoAtmo, ladaman, LAST_ZZ, levent, maskaran, MaXo, MeeTHoT, melih, Mert Hüroğlu, MeRtCaN, MiaMi, miniks, mmustu, modhib, mrtngn, multispace, musti2jz, M_PROJECT, nikox, o.güngör, Oconner, oenal, okanturan, Onamdar, OnurD., onursumer, Painkiller, ProdriveSTI, Renç, S16, SaBRi, saka53, sakhee, Selman, shumi, Sinan'S2k, Skyhawk34, swat42, tegci_09, TigeR, trgy, ukku, UMTT, utkuselamoglu, VTec SeCo, xawuz, XoR, YavuzNaz, yearone, ygtkrmdnz, Ö.öztüRk, öncel, _cAgdAsH_, _FrKn_, __FrK__ |
|
|
#3 |
|
TechWorks
|
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 1.24, ademsezer, altima, ANGEL'S 200SX, apexi41, atakan, berkayGLRN, berkay_aydin, berkred, bLackModeL, Bluttbeton, Bone-crusheR, bskone, Burak Kasim, CaNeR44, ceratoniaorg, cery, cix boy, d16y4, DC2-R, Dongul, Dou, dragstar, Ek.Civic_Spoon, emre yeşil, erayakar, Eriador, ErmanArseven, FaBeRgE, ferhat-a, gsi_club, hakotech, hazar, hondablo, Hondafatih, ice, imhotep, JDM VTİ, kaan_cupra, levent, maskaran, MaXo, MeeTHoT, MiaMi, miniks, mmustu, mrtngn, musti2jz, M_PROJECT, o.güngör, Oconner, okanturan, onursumer, Painkiller, PF 551, PriSOneR, |
|
|
#4 |
|
TechWorks
|
![]()
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler | -Aydın-, 1.24, 2Fast4Me, ademsezer, aliozel, altima, ANGEL'S 200SX, arda_34, Arenimo, atakan, berkayGLRN, berkay_aydin, berkred, bilalMW, bLackModeL, BLuEBoY, Bone-crusheR, Boost Up, bskone, by_hayali, CaNeR44, ceratoniaorg, cery, civic@ef, cix boy, d16y4, DC2-R, DENON, despe, dragstar, efe_, Ek.Civic_Spoon, Enes-x, erayakar, ERDEMM, Eriador, ErmanArseven, FaBeRgE, ferhat-a, FoCuSN70, Gokhan43, gsi_club, h.savas, hakan, Harunde, Honda Type_R, hondablo, Hondafatih, HUSNU, Hüseyin, ice, ilkerotti, JDM VTİ, JenGoO, KingoAtmo, krscan, LAST_ZZ, levent, Low-Rider, maskaran, MaXo, MeeTHoT, MeRtCaN, MiaMi, miniks, mmustu, mrtngn, multispace, musti2jz, M_PROJECT, o.güngör, Oconner, okanturan, Onamdar, onursumer, orhan_guney, ozKn, Ozzy45, Painkiller, ProdriveSTI, raufz, |
|
|
#5 | |
|
TechWorks
|
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler | -Aydın-, Acurol, Antalyalogy, Aranel Ciryatan, bLackModeL, bykral, By_HaNNibaLL, CasabLanca, cenkr1, CGR328, d16y4, Day Walker, dragon07, driftboy, e'to, erayakar, ferhat-a, FoCuSN70, Hondafatih, ilkerotti, JumboAli, kerimvtec, levent, MaXo, miniks, mmustu, multispace, nakayama, o.güngör, onursumer, ProdriveSTI, rapstar, salih_560, selim bayrak, SHOCKİNG, swat42, tarantino, UMTT, VTec SeCo, vtecturbo, Wukill, XoR, yearone |
|
|
#6 | |
|
TechWorks
|
HULK!
![]() ![]() extra olarak, intercooler boruları ve egzoz boruları yeniden yapılıcak. ve bir kaç değişikliğe daha gidilecek. ![]() ![]() yeter artık kış uykusu bitti bugün montaja başlanıyor
Son Düzenleyen B.Aktepe; 02-03-2012 18:36. |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 1000RR, 10ur_K, ahmet3425, aliburma, ali_utku, altima, Arenimo, atakan, baser, BMK TypeR, bskone, Burak Kasim, cess, d16y4, dragstar, ERK_RS, ErmanArseven, FaBeRgE, FoCuSN70, Göki,ZD, Görkem.Y, hakan, hakotech, hondablo, Hondafatih, ice, ilkerotti, JDM VTİ, JenGoO, josefsalvatini, JumboAli, Kaan, koray ozan, krscan, levent, MaXo, MeeTHoT, Mert G, MeRtCaN, miniks, mmustu, MR.GADGET, mur_84, M_PROJECT, nakayama, o.güngör, Oconner, Ogedov, ogunozcan, oguzgkhn, onursumer, Painkiller, ProdriveSTI, qwertynord, rapstar, salih_560, selim bayrak, SeRKaN, SHOCKİNG, swat42, TarikS, tevfix, timmaah, trgy, UMTT, uqr, utkuselamoglu, XoR, yearone, ygtkrmdnz, İug, YuRi, Ö.öztüRk, öncel, _FrKn_, __FrK__ |
|
|
#7 |
|
TechWorks
|
![]() buda bonus hilmi özel isteği
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 0M42, ahmet3425, bskone, Burak Kasim, d16y4, dragon07, EfeTopcu, FaBeRgE, FoCuSN70, Görkem.Y, hondablo, Hondafatih, JumboAli, Kekuti*, levent, Maxiboost, MaXo, miniks, mmustu, M_PROJECT, o.güngör, Oconner, onursumer, otto24, sakhee, salih_560, Selman, SeRKaN, SHOCKİNG, trgy, turbo16, uqr, XoR, yearone, _FrKn_ |
|
|
#8 |
|
TechWorks
|
![]() ![]() 45 psi için hazırlıklar devam ediyor
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler | -Aydın-, 0M42, 10ur_K, 307xsi, ahmet3425, Alp Type R35, AskinSrc, atakan, baser, berkred, bskone, Burak Kasim, bykral, cix boy, d16y4, dragon07, dragstar, Ek.Civic_Spoon, ErmanArseven, F.Dogan, FaBeRgE, Fatih_, FoCuSN70, GökhanAk, Göki,ZD, hakotech, hondablo, Hondafatih, ice, ilkerotti, joker, JumboAli, Kaan, krscan, Lancerution, levent, Maxiboost, MaXo, MeeTHoT, MiaMi, miniks, mmustu, mody, MR.TurboALİ, MR2, mur_84, M_PROJECT, o.güngör, Oconner, onursumer, Painkiller, ProdriveSTI, salih_560, Sebring, selim bayrak, Selim.Y, Selman, SeRKaN, sulhi, uqr, VTec SeCo, XoR, yearone, [RaCeR], Ö.öztüRk, öncel, _FaRuK_ |
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Yürüyene ağırlık verdim yeni setupta
piste çıkıcam bende Noslu viraj çıkışlarında sorun yaşarmıyım ? __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Ya su ufacık motordan 1000whp güç alıyolar hee hayret ediyorum
ve adamlar 8 saniye koşuyolar __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: astra h , L0 GSXR1000 , '06 CBR 1000RR , '11 CBR 1000RR
|
oooooooooohhhhhhhhhhhh ne zaman roll yapıyoruz kankaaaaaa
__________________________________ Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118). |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Bu sene draglarda görebilcekmiyiz hulk'u eğer drag'lara girecekse hedeflediğiniz saniye kaç ?
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 |
![]()
|
Abi işin latifesindeyim üzerinize alınmayın size karşı bişey yok
ben Başara yazdım ![]() Noslu pist arabası ![]() Motoru üzerine attım tesisatı düzüyodum akşam ezanı ile birlikte işi bıraktım yarın devam inşallah __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Bu sene DE draglarda .... evet bu senede draglarda görüceksiniz inşallah kırmazsak bir aksilik yaşamassak hedef yok valla basarım gazına ne çıkarsa
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Kanka valla barışın arabayla kastediyorsan
1 senedir bekliyorum ikimizinde yeni setupı hazır ama ben aradım bir kaç kez kimse beni aramadı bende bir daha aramak istemedim siz 5 saniyelere indiniz mi 100 - 200 ben 6 lardayken zevkli olmuştu denememiz ama şimdi pek keyif alıcagınızı sanmam
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
kardeşim motor blogu k24 içine 2500 cc stroker oldu
sıkıştırmayı arttırdım 11 cr piston var egzantrikleri degiştirdim bunları gizli tutuyorum kusura bakmayın turbo aynı 6765 ten memnunum emme manifoldu gaz kelebegi degişti map sensoru hondata 4 bar vardı yetmiyecegini düşündügümden 5 bar aem taktım debriyaj twin plate taktım he bide hondata termal gasket taktım + 50 whp bu arada hala daha beyin yok araçta özel yaptırtıyorum benim için çift yapıyorlar bir arabaya bir bana __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 63owen63, ::ZaFeR::, abdullah songür, ahmet3425, AhmetDncr, altima, AskinSrc, atakan, baser, bLackModeL, bskone, BU®AK, ceratoniaorg, cix boy, crused, d16y4, dragstar, Ek.Civic_Spoon, EmrahERKAN, Emre Aktaş, ErmanArseven, FaBeRgE, Fatih_, gökh@n_gr, GökhanAk, Göki,ZD, Harunde, hondablo, Hondafatih, ilkerotti, JenGoO, josefsalvatini, Juggernaut, KCANN_220, krscan, levent, MaXo, MeeTHoT, meh66, MeRtCaN, MiaMi, mmustu, MR.TurboALİ, murat_ileri, mur_84, nakayama, o.güngör, Oconner, onursumer, otto24, ProdriveSTI, psikolojikdeli, salihmugen, salih_560, Selman, Sr22DeT Silvia, tevfix, turbo16, UMTT, VTec SeCo, XoR, yearone, İug, ÖmerF.Bayar, öncel, _Anti_, _muhaRRem, __FrK__ |
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: HPF Z4M
|
Benim satılıklarda progressive controller var onu alırsan yaşamazsın ![]() ![]() Profosyonel Nos sistemi, Wizards of Nos Direct port nitrous. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |