|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s2000 &corsa cdti&turbo typer
|
HERKESE SELAM :
Uzun ugraslar sonucu parçalarımı tamamladım,nıhayetınde konuyu acıyım dedim.en son arabam ygz typer dı ve bana turboyu aşılayan araba,zamanında supercharger vs atmosferık modıfıyelerde yaptım ama turbo arac en farklısıydı. şimdi ki arabam 2003 model AP1 s2000 ilk alış sebebim supercharger dı aslında ama motor içine girmem sart oldugu için bu kadar harcamısken turbo yapalım dedik kollarımızı sıvadık ![]() önümüzdeki hafta aracımı peak garage serdar ustanın ellerıne teslim edıyorum allahın izniyle 1 ay sorada rodaja baslarız, bu proje de parçalarımı getiren kendi arabasıymış gibi uğraşan batıkan ak arkadasıma tesekkurlerimi iletiyorum,parça konusunda ve turbo s2000 hakkında bılgı ıcın aradıgım arkadaslarımada tesekkurlerımı ıletıyorum,bırde tr nin en iyi mapped ı dr ecu ya şimdiden tesekkurler aracım [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
arda o catch tank i değiştir derim daha büyük senin açından daha iyi olucaktır oopen air yaparsan daha ii olur
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
gönlünüze göre sorunsuz proje olsun
araç drag roll yoksa drift mi kovalanacak
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
Beyler Toolun dediği gibi Teşekkür Tuşunu kullanın lütfen ki konularda sorular ortaya çıksın insanlar bişeyler öğrensin LÜTFENNN
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
ben tarif ederim mümkünse sat onu Custom bişiler yapar serder daha şık ve sağlıklı olur kardeşim
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: s2000
|
aracı turbolamanın maliyeti tam olarak ne kadar tutucak parçalar ve işçilk dahil???
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: turbo s2k / tdci
|
hayırlı olsun arda tekrardan
![]() diffransiyel için bişiler düşünüyomusun? __________________________________ Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]()
|
saol abi ikinciye yazdıgın gozumden kacmadı tesekkur ederım dıffrensıyal ıcın collar fln almıcam ozgunle konustuk esneme az a ındıgınden yuk dıslıye daha fazla bınebılır
dıye dıffrensıyalın ıcınde kepler varmıs bnde gormedım ezbere konusuyorum uzerındekıler bıraz zayıfmıs onların yenısını tornada daha dayanıklısı yapılcak tabıkıde ezbere degıl daha once modlu gelen bı dıffrensıyalın ıcınden ornek alınmıs antalyadan serdar abı yardımcı olucak bu konuyla ılgılı |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: rTivicCype
|
__________________________________ K20z4 12.5cr Naturally Aspirated |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: F22c Turbo, Astra 1.3 cdti, R6
|
Maşallah Arda sıkıntısız sorunsuz marşa basarsınız inşallah. Custom Catch can'i ve difransiyel e yapılacak işlemi merakla bekliyorum
Keplerle çözülcekse diff sorunu iyimiş. Benide haberdar edin bu konuda...
__________________________________ Ms2k Mapped by Utku Selamoğlu Son Düzenleyen Sinan'S2k; 25-02-2011 10:03. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
|
hayır çözülmeyecek ama daha güçlenicek sadece
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
sorun yasamıyacagımı dusunuyorum hayırlısı |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 2005 S2K,2002 Tuned K20a2,,2004 Full Original k20a2
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#15 |
![]() |
Aracı kocaelinde pişmaniyecinin önünde hep görüyordum
demek turbolanacakmışta o yüzden öyle sakin sakin yatıyormuş ![]() Open air dediğiniz, filtre ile direk dışarı dimi ? 2 konudur ben de bunu soruyordum turbo arabada direk havaya vermenin hiç bir zararı olmaz herhalde dimi ? Genelde open air yapılmadığı için turbo basıncı ile üst kapak basıncını eşitleme flan yapıyor die düşünmüştüm.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Es7 Civic
|
maşallah inş sorunsuz biter gzüel proje
tahmini olarak alınınmak istenen güç nedir |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: EVO 8
|
1.4 bar da o turbo ile motorda 600hp ulasilabilir bir rakam. tabi ozzy kesin kiskanclik yapar olmaz vs baslar simdi. en son benim arabaya bindiginden beri neden benim s2000 im yok diye geceleri uyuyamiyormus
__________________________________ BATIKAN |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|