|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: İmpreza WRX
|
Arkadaşlar merhaba
Time attack organizasyonları favorim olduğu için bu doğrultuda parçaları seçerek kuzenimden sembolik bi rakam karşılığında aldığım 2004 impreza wrx i güçlendirmeye karar verdim.400 hp lere yakın bi güç hedefliyorum. İlk olarak motor için malzemeleri getirttim ve çıkacak performansa görede diğer malzemeleri toparlıycam (fren,amörtüsör vs.) Şu an aracım toparlanıyor ve fotolar geldikçe ekliycem .genel olarakta gelen malzemeler şöyle EJ 207 FORGED CRANK CP FORGED PİSTON KİT (92.5MM) PİSTON COATED MANLEY FORGED TURBO TUFF I BEAM ROD COSWORTH HEAD GASGET 1.1MM COSWORTH MAİN ROD BEARİNG SET SPEC -C 12 MM OİL PUMP ARP HEAD STUNDS WALBRO FUEL PUMP TOMEİ UNEGUAL HEADER TOMEİ UPPİPE BLOUCH 18 GXT BİLLET 8CM2 BLOT ON TURBO BLOUCH TURBO COATED OEM SUBARU İMPREZA STİ TMİC PERRİN TURBO İNLET HOSE HKS EVC 6 DEFİ CONTROL UNİT DEFİ TRİPLE POD DEFİ BOOST GAUGE DEFİ EGT GAUGE DEFİ OİL PRESS GUAGE RC 750CC İNJECTORS EXEDY STAGE 1 DEBRİYAJ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 1.24, 307xsi, 8.000rpm, Ahmet_28, atakan, B.Aktepe, bilalMW, BLuEBoY, bugra_0101, Burak Kasim, can2k, cem, ceratoniaorg, cess, cix boy, Day Walker, dirk, doush, ef186, elpadre, erayakar, ErBAY, FaBeRgE, fangio, ferhat-a, Göki,ZD, HLLVTECII, Honda Type_R, Hondafatih, ice, Juggernaut, K.O., kado, Kingpin, LAST_ZZ, leader_T, LUTFU CNGNS, mertacar, MiaMi, mikahakinen, miniks, mmustu, multispace, M_PROJECT, Oconner, omercanilica, onurrolla, onursumer, Renç, roadrunner, sedat s, Selman, Shadow_Dancer, shumi, Skyhawk34, soneR, ST-max, sulhi, tevfix, tyMu, Yaşar-38, öncel, __FrK__ |
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
Hayırlı olsun , Kemal abimi topluyor motoru ?
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
güzel proje
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Hayırlı olsun
Şanzuman olarak ne kullanacaksınız ? __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Bu arada yazmayı unutmuşum görüntü olarakta sti ön skup, logo iptali,far boyanması ve asıl önemli olan jantlarda değişecek coilover ler takılıp yere basınca da araba görüntü olarakta güzelleşicek hayırlısı
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
Bence imkan varsa ve stock şanzıman sağlam durumdayken Dogbox ile takas etmenizdir. İzmir'de satan bir arkadaş vardı ilanlardan bulmaya çalışırım. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 4 teker
|
hayırlı ugurlu olsun aynı turboyu kullanıyoruz ben cok memnunum alt devırlerı ınanılmaz guzel...
ust devırlerde bıraz yuksek vıteslerde az dolduruyor... tıme attack yapacaksında pıst bırakmadılar... kaldıkı sanzıman yanal hızlanalarda dayanmaz bulabılıyosan sti sanzımanına gecmenı onerırırım... ALLAH utandırmasın sorunsuz sekılde bıter umarım projen __________________________________ http://img160.imageshack.us/img160/8655/9112n.jpg İZMİT-KORFEZ TRACK RECORD 52.782 sec. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]() |
Logo iptalinin güzel görünmediği düşüncesindeyim.. Eğer sizi çok rahatsız eden bir şey değilse kalsın.. Koyduğunuz fotoğrafta da bir eksiklik olarak görünüyor o logonun olmaması bana göre.. Projenizde kolay gelsin
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#13 | |
![]()
|
Turbo hakkındaki görüşlerinede sevindim alt devirler önemli olucak pist konusunda geçen sene İzmir pınarbaşı pistinde küçük pistte ve büyük piste organizasyonlar olmuştu bu senede umutluyum |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Valla açıkçası bu spariş işlerinden ve malzeme seçme ,tedarik işlerinden,teknik terimlerden pek anlamıyorum bana japonca geliyor biraz .Ben nasıl bi araç istediğimi anlattım sağolsun Renç kardeşim gerisini halletti .Dediğin gibi inşallah neşe yapıcaz virajlarda
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: WRX
|
Nihat hayırlısı olsun.Bugün kemal taktı defilerini yeni defiler ne güzel açılıp kapanıyor öyle eskisi ile çok farklı çok beğendim
![]() Şanzımanı söyleyip durdum bugün renç'e seninle konuşma fırsatım olmadı.Kırmadan dog al tak yoksa peynir gibi doğrayabilirsin.Yada stock şanzımana göre map'lenir araç ve keyif alamazsın. Time attack'tan bahsediyosun şanzıman sesleri duyuyorum ![]() Turboyuda örselemiştik baya çok güzel bolt-on bir turbo çok memnun kalacaksın bence. Ve,wastegate öneriyorum şiddetle!!! Allah içine sindirsin=) |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
sti için aks vs de değişiyor, taşıyıcılar hatta şaft bile daha kısaydı sanırım. Tüm hepsinin değişimi 10-12 bin tl ye denk geliyor. Yurt dışında bile sadece şanzımanın değeri 3000-3500 dolar 2. el olarak. Oysaki dogbox yarı maliyetinde bunun. Sadece şanzımanı açıp değişim yapıyorsun.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: AMG
|
Allah İçine Sindirsin İnşallah.
tam senin kullanış stiline uygun bir güç bandı sağlıcağımızı umuyorum. teorikte öyle en azından ![]() motor mekaniği hayırlısıyla bitsin, şanzuman-fren-diff-coil. tüm eksikler giderilir fiyat/performans/beklentiler endeksinde |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |