|
|
#1 | |||
![]() |
![]() ![]() ![]() Precision PTE 5857 Turbo Je piston 1200 HP Pauter 4340 Kol 1200 HP 12000RPM 740 cc Bosch enjektör Toyo motor sport T3 / T4 Manifolt 76 Downpipe HKS turbo timer GM CCT motors eksantrik Titanyum alaşımlı Sibop ATP motor sport Bronz silindir kapak kayıtları Ks700 silindir kapağı Behr 8 litre intercooler Cometic 1.8mm silindir kapak contası Pallaer büyütülmüş Z20LEH yağ pompası BMW M3 Blok Oil Sprey Yarış Debriyaj Balatası %30 kilitli F28 6 ileri Getrag Şanzuman Mtech Far ve sis Xenon High Flow Emme manifoltu 10 mm 4340 krank taşıyıcı ( Blok patlamaması için ) 76 lık HKS Son susturucu 76 Lık düz kıvrımsız eksoz borusu Aem Methanol kit Bilstein B12 4 adet amortisör OMP hava soğutmalı disk Gm Fren balatası Stock M 2.7 ECU + Tesisat ( Calibra Turbo ) MOTOR BİTMEK ÜZERE TURBOSUZ OLARAK ARAÇ RODAJA ÇIKACAKTIR.... RESİMLERDE ARACIN ÜSTÜNDE GÖRDÜĞÜNÜZ MOTOR ESKİ HALİDİR... __________________________________ Opel Dostlar Buzda Yanlama Kayarsın
Son Düzenleyen 34NVL80; 16-11-2011 23:21. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 10ur_K, 307xsi, abdullah songür, Alper, Alperen-B, başalp, bilalMW, boosted_pug, By_HaNNibaLL, castelli, cess, CGR328, CinAli_06, dragstar, Eriador, eser, excalibur, FaBeRgE, ferhat-a, ghibli06, gsi_club, I-HANN, ibrahim, Jackson, JapanTuner, K.O., Kingpin, KSE71, Mert Hüroğlu, mikahakinen, miniks, mira, o.güngör, onursumer, OZAN-RS, Oz`, palamut, xawuz, x_power, __FrK__ |
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
tebrikler metin ECu olarak ne kullanıcaksın ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]() |
kanka işte sana sordum ya geçen şuan rodajı turbosuz stok ecu ve stok chip ile yapıcam
sen bişey dicektin bekliyorum hala yada DTA S40 yada S60 alıcam.... kesin haltech diceksin sen )))
__________________________________ Opel Dostlar Buzda Yanlama Kayarsın
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
güzel setup.. eksoz manifoldunu nerden aldınız?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Haltech olur vipec olur motec olur Dtad aolur Aemde korus
ne istion onu söle
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#10 | |
![]() |
)))DTA ve MBE le görüştüm ama bakalım ne çıkacak, __________________________________ Opel Dostlar Buzda Yanlama Kayarsın
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
ooooo
metin süper setup ![]() Şenlensin piyasa ![]() ECU alacaksan Özgün e sorma, ya da o almasın gümrüklerde sürttük 1 gün boyunca valla ![]() ![]() ![]() gümrük prosedürü konusunda deneyimimiz var, yardımcı oluruz ![]() bir de metin o volan ı kullanmayacaksın değil mi ? __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service Son Düzenleyen KA®ANLIK; 25-03-2011 09:00. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 | ||
![]() |
o işleri yedim yuttum kanka bizim .... gümrükten dolayı prof olduk :P yoksa uğraşılmaz. ama allah razı olsun yinede. resimlerde gördüğün herşey takılıyor ))) napalım çıktık şimdi ))
|
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
vay metınım hayırlı ugurlu olsun oncelıkle hedef nedır onu belırtmemısısınız?
darton gomlek nıye almadın ?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
))) ama makina piston kol yani blok kısmı baya bi yüksek değerelere hazır
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]() |
![]() ![]() ![]() Spreyleri değiştirdik arp saplamalar ve sekmanlar geldi abim gene pür dikkat motorun içinde ))
Son Düzenleyen 34NVL80; 29-03-2011 20:00. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]() |
![]() ![]() ![]() Üzerindeki turbo kendi orjinal turbosudur. kullanılmayacaktır isteyen arkadaşlara uygun fiyata veririm. ( SIFIR ) __________________________________ Opel Dostlar Buzda Yanlama Kayarsın
Son Düzenleyen 34NVL80; 31-03-2011 19:13. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 |
![]() |
![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 10:40 ::::

)))

ne istion onu söle 
o işleri yedim yuttum kanka bizim .... gümrükten dolayı prof olduk :P yoksa uğraşılmaz. ama allah razı olsun yinede.