|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda S2000
|
Yeni Resimler ve yeni Mod listesi
MOD LIST: Motor: Custom Lovefab GT1 Manifold Precision SC61 Turbocharger Precision Intercooler Tial 44mm Wastegate Custom Downpipe Custom 3" Exhaust HKS Hi-Power Muffler AEM EMS AEM 3.5 Bar Map Sensor AEM TRU BOOST Greddy Turbo Timer Siemens 875cc Injectors Cometic 3mm HeadGasket (8.8:1 CR) Odyssey Race Battery K&N Filter Toda Flywheel AEM FPR ACT Clutch Kit Mugen Thermostat Mugen Fan Switch Greddy Type-S Blow-Off Valve Greddy JetHot Coated Turbo Cover Silicone Hose Kit RM Racing Polished Cover Kit Custom Valve Cover Vision CF Spark Plug Cover Anti-Heat Wrap for AC Lines Ic / Dis : AP2 Headlights AP2Taillights Top Secret Front Bumper Ings +1 Carbon Fiber Canards Seibon Type-V Carbon Fiber Hood GP Sports Side Skirts Ings +1 Rear Bumper SEIBON MG Style CF Wing C-West Carbon Fiber Mirrors Bride Pros Seats Sparco 3-Point Harnesses Sparco 323 Suede Steering Wheel NRG CF Quick Release Momo Steering Wheel Hub NRG CF Hood Dampers T1R Ti Shift Knob MasterGrade CF Upper Door Panels AEM UEGO Wideband Gauge Defi Control Unit Defi 60mm Water Temp Gauge Defi 60mm Oil Pressure Gauge Spoon Reservoir Tank Cover Summit Racing FPG Summit Racing CF Gauge Cup Tein Type-S Springs Pioneer HeadUnit Kenwood Speakers Wheels and Tires: Rota Slipstreams 17 x 7.5 - 17 x 8.5 On lastikler Falken Azenis RT-615 225/45 Arka lastikler Nitto 555R Drag Radials 245/45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ BATIKAN ITB S2000 Son Düzenleyen TURBO_S2K; 09-06-2010 08:57. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Sıralı VI
|
maşallah .
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Herşeyiyle çok güzel bir s2000,maşallah..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Çok güzel nazar değmesin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Integra GSR
|
müemmel tek kelime ile.şu bride koltulara bitiorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: sportage
|
kazasız belasız gunlerde
maşallah... __________________________________ H i L a L_seyhan_P h o t o g r a p h y http://www.facebook.com/pages/Hilal-...75227065843197 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Punto & Auris
|
Masallah
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Maşallah cok güzel olmuş...tek yorumum sudur,en sevdigim honda nın en sevdigim hali...tek merak ettigim de dyno verileri?
egb@lo imzan beni cok etkiliyor,gercekten cok sevdik OPTİK başkanımızı,abimizi ![]() i_could... __________________________________ her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: kamyon
|
araban süper. ama bence orada yaşayan bir türk olarak bi kenara ufak tefek bi ayyıldız veya üçhilal gibi bişeyler konulabilir. resimlere bakarak söylüyorum tabi. resimlerde gözükmeyen bi yerde varsa bişi diyemem... sc 61 gerçekten iiddialı turbo...
__________________________________ "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur." M.Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC
|
Maasallah,video'larindan takip ettigim kadariyla canavar gibi
kazasiz belasiz sürüsler dilerim..
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
http://www.youtube.com/watch?v=qQz0T84Q4zM lastikte 478 yapti 19psi da ama ben 17 de falan kullaniyorum gunluk olarak. yakinda water/meth injection takicaz 22-23psi da tekrardan ayar yapilicak __________________________________ BATIKAN ITB S2000 |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
ya haklisin nereye koyucagimi bilmiyorum. bende istiyorum biyerine koymayi. fikirleriniz varsa sevinirim __________________________________ BATIKAN ITB S2000 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
maşallah,batıkan.
__________________________________ "Haksızlıklara sessiz kalmak suça ortak olmaktır.Sessiz kalmayın,suça ortak olmayın!"
www.sessizkalmasucaortakolma.com http://img199.imageshack.us/img199/8706/signoyi.jpg |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: F20C
|
Süper . Kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 2011 fd6 2008 cordoba
|
solencek soz yok MASAALLLAHHHH
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: fiat linea
|
zevk meselesi ama ben bu bridelara hiç ısınamadım gerisine denebilecek pek bişey yok açıkçası, maşallah...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
Masallah
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Audi a3(nam-ı diğer kara eşşek)
|
amanın booooo.....
__________________________________ Cezalar: 1/16 (235) bu nasıl isim yav? selamın aleyküm gibi ![]() -halil sezai -ve aleyna sezai halil... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: E46 M Compact ,C3
|
maşallah maşallah s2k lar fena süper.
|
|