abi bu ne bole ! oem ler kalsın ustunde.
Printable View
yakın zamanda bişey yapıcaz öyle bi düşünce var kafamızda ama havalar ısınsın önce ;)
hayrlı olsun sanırım Sedat ın arabayı satın almıssın. Allah kaza bela vermesın. cok cıddı guzel yuruyen bır arac. guzel tercıh yapmıssın. mevlam utandırmasın. 10 parmagın 10 u da bır deıldır. p.e. yataklar herzaman sorun cıkarmaz.
Eyvallah çok sağolasın.Evet sedat ın makinayı aldım.200sx için çok sabrettim.Çok 200sx baktım.Maddi durum sabretmemi gerektirdi ve kısmet bu arabaya oldu. :) Sedat ta iyi bir kardeşimiz.Araçta da ciddi emekler ve güzel işçilik var.Bende üzerine daha ne katabilirim.Ne kadar sağlıklı hale getirebilirim uğraşındayım.İlk iş olarakta göstergeleri tamamlıyorum.Aem wideband,basınç saati ve egt aldım.Daha sonra da radyatörü değiştirip elektirikli fana geçicem ve yağ soğutucu eklicem.İç kısımda değiştirceğim bi kaç parçada olucak.Ağırlık görsellik adına dış kısımda olucak.İstediğim jantı Türkiye'ye getiren yok. ( 5zigen fn01c-br ) Yaza kadar istediğim hale getiricem aracı.Yavaş yavaş yapıyoruz :)
Onur termik iptali yapmismiydin araçta çok basit ve yararlı bir olay
dyno teste kı plaka ıle senın plaka farklıı ? :D
birde şu olayı sorcam nvcs iptal sanırsam bunun dışında kasnaklarda nasıl bi ayarlama yapildi bilgin varmı hic
nvcs iptal mi yoksa bende bozuk mu bilmiyorum ama alt devirlerim tırt :/ daha fazla da ayrıntılı bilmiyorum.. ne desem yalan olur. :D Zaten makina kapalı garajda yatıyo :) ilgilenemiyorum.. mustafa ya uğramak istiyorum ama zamansızlıktan ve uzaklıktan bir türlü karşıya geçemiyorum :(