Bence de, biraz da mıncıklamayla çok iyi olur hem ekonomik hemde gidişte üzmeyen cinsten :)
Kolay gelsin abi, o Kawa yeşilini inş tutturursunuz hakikaten çok güzel olur :)
Printable View
2.5 TDI ve 4x4 olursa tadından yenmez diye düşünüyorum ancak 2.5 TDI'ın parçaları çok pahalı..
Bunun yanı sıra 2.5 TDI için bilgiye ihtiyacınız olursa yardımcı olmaktan onur duyarım, kronik sorunları onarım arıza bulma hakkında az çok bilgi sahibiyim..
bende allah akıl fikir versin diyorum can sıknıtısı dımı
tdı bir makina olması çok daha güzel olur bence de.
tabikide tdi olmalı kendi ruhundan çıkmasın ve sırtlayacagınız aracla aynı renk olmalı.
merakla bekliyoruz kolay gelsin
Anıl abi inşallah proje bitince aracı pistlerde de görürüz :)
Güzel proje olacağından eminim Allah utandırmasın
GUN METAL diyorum :)
http://www.diseno-art.com/images_3/V...Scirocco_R.jpg
bi anda geldi aklıma güzel olabilir bu renk...
Son durum nedir acaba proje ne aşamada....
araç şu an boyada..astar atıldı..ilk kat olan beyazda atıldı..salı veya çarşamba günü tekrar beyaz atılarak ıslakken kawasaki yeşili atılacak..inşallah boyada istediğimiz derinliği buluruz :)
Güzel proje abi detaylı fotoğraflarını bekliyoruz merakla :)
Kimse kızmasın ama ben de arkadaşa katılıyorum 1.8 turbo hatta gerekli alt yapıyla biraz daha büyük bi turboyla tam bir keyif makinesi olur ki hatırlayanlar vardır t6 nın içine 997 motoru koymuşlardı hatta lambolarla falan kaldırıyorlardı arabayı bence çok güzel proje elimizden gelen birşeyler olursa yardıma hazırım kendi adıma renk olarakta göz alan bir lacivert mesela lemans blue veya simli bordo kırmızı karışımı bir renk süper olur kanaatindeyim
Daha once normal restorasyon yapan olmustur fakat sizin gibi bir T3'e girişen birine daha denk gelmedim kolay gelsin diyorum şimdiden ne renk secerseniz saygı duyarım ;)
öncelile tebrik ediyorum inş istediğiniz gibi olur :)
fikir vermesi acısından insan istedikten sonra yapamıyacağı iş yok :)
BananAlbum
bildiğim kadarıyla 2 kardes yapıyor aracı, bunun gibi psikopatlar var topraktan cıkarıp proje yapanlarıda unutmamak lazim :)
Maş.dıyelım kolay gelsın guzel bırsey cıkıcak ıns ortaya t3 bır ayrıcalıktır. Bu arada mk1 im için hediye gelen ön panjur t3 için üretilen petek desenli panjur eğer ihtiyacınız varsa pm atabilirsinz.