gerçekten çok güzel olmuş canlı canlı görmek nasip oldu hepsini geç ses çok ürkütücü![]()
Bende dün gördüm v8 s13 ü. Aslında dün orada bir çok araç gördüm yinede aklım s13 te kaldı. Hele barış marşa basınca hayattan soğudum.
41 kere maşallah benim facede resimler var ordan da alıntı yapabilirsin kardesimbide bu gece 90 mb lik bi video var onu atacam tabii gelirse...
hayat 3.500 rpm den sonra 0.9 barda başlar.....
bariş kazasız belasız....sayenizde dün bayagü v8 sesi dinledik...![]()
maaşallah , proje cidden çok güzel , emeğinize fikrinize bütçenize sağlık...
bu arada en çok dikkatimi çeken şey , o motor sanki s13 için üretilmişçesine motor havuzuna çok güzel uyum sağlamış![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
dün izledim çok keyifli bir araç olmuş belli
sesi gidişi falan çok güzel ama şanzıman kısa kalmış heralde hep kesicideydi , o da çözülürse tadından yenmez
Maşaallah. Cılız japondan v8 sesi duymak oldukça keyifliydiBirde antreman esnasında bagaj kapağı açıldı aracın v8' e dayanamadı herhalde
![]()
Allah kaza bela vermesin maşallah . ben murat131 i zor topluyorum siz japonu topluyosunuz anlamadım bu işi :P
Büyük bi cesaret isteyen iş. Burda araç sahibini cesaretinden, Ustayıda muhteşem fikir ve işçiliğinden ötürü tebrik ediyorum. Son fotoğrafları yüklerseniz sevinirim son durumunu merak ettim aracın. s13 yerine M13 V8 diyebiliriz artıkTekrar tebrik ediyorum.
![]()
Üstad koy artık şu marş videosunu yahu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)