Ankara overboost :)
Printable View
Mete ustam artık bitirsede binsek....
aynen küre bitse de görsek binsek şuna artık....
Guzel proje elinize saglik...
aracın saglıklı bı sekılde bıtmesını sabırsızlıkla beklıyoruz emegınıze saglık :)
şaka makinesi
yılmaz abi inş istedıgın gibi olur :) bol bol video bekliyoruz
iyi dileklerin için çok sağol:) iyi olmasını umut ediyoruz daha önceleride söyledim türkiyede ilk defa yapılan bir proje ortaya ne çıkacak bende merak ile bekliyorum.....
YEter usta bitsin artıkkkkk
mete usta burayı takip eidosan artık biraz hareketlensen diyorum baya uzadı sabır taşı olduk burada
Ah keşke senin söyledigin kadar her iş basit olsada butun proje arabaları hemen çok çabuk çıksa :)
Mete usta aracın genel olarak mekanik işlerni halletmiş durumda ve araç bugun beyin tesisatı eletirik tesisatı için Remaps / Umit doğana geldi
Umit ile birlikte tesisatı elden geçirdik ve Vems beyn ile araçı çalıstırmak icin kolları sıvadık..
Projeyı merak edenler ıcın ortlama 3-4 gun ıcınde araca marş basılacak duruma gelecek
Bugun tesısatın cogu kısmını yaptık
konu içinde fotografları paylasacagım :)
http://a1212.hizliresim.com/14/r/h5upd.jpg
ilgin için teşekkür ederim....
vems çok yerinde bir seçim olmuş.umarım sıkıntısız yürür,draglarda bolca izleriz
Hayırlısı ile çok güzel bi araç cıkıcak :)
Aracın Beyın tesısatı bgn bitti
wideband baglandı
boost saatı baglandı
Engine start butonunu baglandı
Ufak tefek işlemleri kaldı marş bastık bgn ama emme manıfoldun ufak bır problem o halledılınce marş vıdeosunu eklıyecegım.
Sanırım Mutlu Son
Veya Başlangıç diyelim :)
Citroen AX Turbo TU5J4 Swap First Start by RemapsTR
(bu arada gerçekten ilk çalıştırmamız tek marşta çalıştı Umit Doğan ın ellerine saglık :)
Citroen AX Turbo First Start RemapsTR - YouTube