Çok keyifli olmuş gerçekten :) Ellerinize kollarınıza sağlık emeği geçen herkese.
Printable View
Çok keyifli olmuş gerçekten :) Ellerinize kollarınıza sağlık emeği geçen herkese.
Emek veriliyor maşallah.Kazasız belasız inşallah
Kardeşim tekrardan hayırlı olsun maşallah 131 e,biraz oynamayla daha da iyi işler çıkaracak inşallah :) Tüm Oto ekibinin ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Kazasız,arızasız nice yarışlara.
gerçekten yürekten tebrik ederim böyle bi projeye imza attıgınız için...1.8t motor ve 131 kulaga o kadar hoş geliyor ki :) quattro yapma gibi bi düşünceniz var mı ? eger quattro ve 6 ileri bi vag şanzımanı koyarsanız sanırım elde etmek istediklerinizi tam anlamıyla elde etmiş olursunuz...tekrardan yürekten tebrikler...güle güle kullanın...
quattro olurza yol tutuşu gidi cidden değişir gerçekten maşallah 41 kere
başarılarınızın devamını diliyorum :)
Alllah emegınızın karsılıgını fazlası ile verir inş gercekten keyifli bir proje nazar degmesın
elinize saglık cok guzelolmus araç gercekten
Maşallah..
Çağrım birtanesin yine sen yine farklı,mükemmel bir proje maşallah subhanallah.
çagrı sanzımanda bır degısıklık varmı ?
Maşallah zevkli olmuş motor.
abi bazı değişiklikler yaptık şanzuman sorunu çözüldü gibi ama tam değil bidaha sıkıntı çıkarırsa direk 5 ileri 325 takıcaz ,
diferansiyeli kısalttık , eksoz manıfoldunu mete usta sağolsun yenıden yaptı hatta bugün bitti yüzeyi taşlandı downpipe ve wesgate borusu yenıden yapılcak cuma gününe yetişmeye çalışcaz enkaya :heyoo:
bu arada 4 silindirinde sıkıştırmalarını ölçtük hepsi 12.0:1 geliyo 2 tane farklı saatle denedik bi tanesi de sıfırdı ikiside aynı değeri verdi
çok emek harcanmış maşallah
10 numara yürürü olan cok cok emek harcanmış bir makina ellerinize sağlık...yürü
müye koşuyo
elinize sağlık, eminim o sürüş zevki harcadığınız emeklere değmiştir :)
Allah kaza bela vermesin :)
valla 131 süper oldu tarık kardesım kaynatıyodu gene yenı bı manifolt daha ıyı olacak ıns cumaya yenı goruntuler eklenır her halde
Helal olsun gerçekten...
elinize sağlık.
Maşallah diyelim nazar değmesin
takdire şayan proje agu yu önemseyen ve bilen adam başkadır...
Overboost Mete ustanın dükkanında eksoz manifoldu yapılırken inceleme fırsatı buldum, yeni setupı ile sınıf atlayacak.
İlk halini biliyorum, son halini görmek fotolamak nasip olur inşallah.
yururu gorunusu gorsellıgı ıle cok guzel oldu.emegı gecen herkese tesekkurler.:icon_tup:
quattro garajda görmüştüm, Gürcell e uğradığımda, kasayı zaten çok severim başarılı bir uygulama olmuş videoları da yine Gürsel'in eklediklerinden gördüm, maşallah diyorum...
aracı 1-2 ay önce giderken görmüştüm çok tatlı bi sesi vardı usul usul gidiyordu. Maşallah tebrik ederim güzel bi proje olmuş
çılgın proje. emeğinize sağlık.
131 kılığına girmiş ferrari maaşallah Allah kaza bela vermesin.....
süper çalışma takdire şayansınız .
Emeğinize sağlık maşallah :)
güzel proje, yapanların ellerine saglık.
son haliyle gerçekten adrenalin duvarlarını tırmalayan bir makina oldu,,ALET GERGİN,,;):rolleyes::p
Çağrı Allah aşkına 2 tane APP Nova Plaka tak şu arabaya...
Kocaman bi maşallah...
Kaynak dikişlerini bende çok beğendim.:icon_tup:
takıp denemek lazım ama şehir dışındayım okulum başladı , ismail abim ilgileniyo yazıyı görür hoşuna giderse bastırır ama t stoplarda arabanın arkasını tamamlayan büyük kare plakadır belki öne takılabilir :icon_tup:
kaynak desenlerine çok dikkat ederiz dr.tarık sağolsun güzel kaynatır ;)
Sabır emek hepsi burda allah kaza bela vermesin
Çok güzel proje
1.8t diyince bi tuhaf oluyorum maşallah kardeşim ALLAH kazadan beladan esirgesin...
saol ıyı dıleklerın ıcın tskler darısı senın arabaya:)
dün ivedikteydi çok saglam yürüyo Allah kaza bela vermesin :)