hadi hayırlı olsun samet.
enginle denersiniz bi artık :D
Printable View
hadi hayırlı olsun samet.
enginle denersiniz bi artık :D
hayırlısı olsun kanka benimle denermisin :D ?
Hayırlı olsun Samet abi videolar gelirmi ? :D
Aynen kanka az kaldi gun sayiyorum artik :D
Sagol kardesim
Deneriz kankamla tabi denemez olur muyuz :D
Kanka aldigim duyumlara gore senle denemem :hahaha: Saka maka tabiki deneriz kanka sormana luzum yok
Aracina masallah kardesim, cok guzel topladiginizi duydum, gule gule kullan :)
Oha bu ne be olm catı katı filan yokmu huahuah :D
Kanka hız konusunu bilmiyorum rodajım bitsin sistemi obd1 e cevirip beyin giricez ayardan sonra dynoya cıkıcam ama 155+ oluru diye tahmin ediyorum ben egzantrik girirsek 160larda oluruz diye tahmin ediyorum.Bakalım top ayhanda pası vermesini bekliyorum :D :D
b16 vites cubuklarimiz geldi, hayirlisiyla oda sorunsuz oturacak ve vites kol problemleminden kurtulacagiz insallah.
Trigier kapagi ve volan sacimizda elimizde yakin zamanda olacak.
yanlış mesaj
ula ben nereye yazmısım:D
hayırlı ugurlu olsun.Gercekten konu ornek olcak sekılde yapılmıs elınıze saglık..
Sonunda b16b vites kollarimiz takildi. Gercekten, vites cubuklari vites kolunu cok sportif hale getirdi, eski uydurma vites kollarindan sonra vay be dunya varmis dedim.
Volan sacimizda takildi.
Trigier kapagimizda elimizde fakat ust yan kapak olmadigindan ve maddi durumum el vermediginden bir muddet erteledim.
Beyin ayari ise yarin yapiliyor ve ilk vtec'imizi aciyoruz insallah.
10/60 castrol edge koyali 450 km oldu.
İlk defa duyuyorum abi rodajda kullanıldığını çok ilginç.. Bunu bir araştırayım.. Bir de motor yapılmış bir araçta 10/60 kullanmak da çok mantıklı gelmiyor sonuçta herşey sıfır ölçüye geliyor. Ki çok yüklü olmayan motorlar dışında gerekli bir şey değil, stock olup da yağ eksiltenler dışında..
teşekkürler cevap için :)