aklımda kaldığı kadarıyla ağırlık farkı 20-30KG arasında.
CA18DET Motor Bloğu Döküm
Ls1 Motor Bloğu Alüminyum
CA18Det Çift Eksantrik + Turbo
LS1 Tek Eksantrik ve Turbosuz
arabanın dengesini bozacak ağırlık farkı yok, bunu düşünerek zaten Akü'yü de bagaja aldık.
Yağ Soğutmanın en basit ve etkili yolu Hava Soğutma BENCE.
Zaten Corvette C5'lerde Yağ Soğutucu hiç yok, biz önlem almak için 2 adet taktık.
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Accusump gerçekten çok önemli, Motorun ömrünü belirleyen Yağ ve Su olsa gerek, bizde Accusump, Yağ Soğutucu ve Karter ile o sorunu ortadan kaldırmayı düşündük.
Su için de High Flow Devirdaim taktık, OEM' e göre %25 daha fazla devirdaim sağlıyor, Su Radyatörü de epey geniş.
Resimleri ekliyorum Arif))
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
önümüzdeki pazar pilotaj olarak en beğendiğim pilotu seyretmeye gelicem, beklentim yüksek![]()
ali geçen antremanda m3 le de epey yardırmıştı .. gelebilirsem seyirci olarak bende gelmeyi planlıyorum ..
araç herşeyiyle 10 numara görünüyor .. herşeyi sindire sindire en iyisini yapmışsın maşallah .. avrupa standartlarında bir drift aracı olmuş .. umarım teoride düşündüğün herşey pratikte fazlasıyla olur ..
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
İmrenerek ve nefessiz takip ettiğim bir konu... emeğiniz takrire şayan gerçekten en ufak ayrıntılar bile düşünülüyor.. bilgi birikimi ve paylaşım bu olsa gerek
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
evet, önümüzdeki pazar saat 13:00 da Drift Antremanı var, bi aksillik çıkmazsa bende aracı denemek için orda olacağım.
http://www.facebook.com/#!/events/508847819158958/
www.inalotocenter.com
_ Alias Racing Team _
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)