s80 için imkanın olur inşallah. offf offf tadından yenmez. kolay gelsin. dua edin de en kısa zamanda ben de honda'ya geri dönme imkanı bulayım :)
Printable View
s80 için imkanın olur inşallah. offf offf tadından yenmez. kolay gelsin. dua edin de en kısa zamanda ben de honda'ya geri dönme imkanı bulayım :)
kilit ve 440 ile tüfek gibi olur inş.gaz kelebegi yada emme manifoldu düşünüyormusun?
kargoların da cıktı ya rahatsın artık :D hersey gozunun onunde olcak sana sadece keyıfle gazlamak kalıcak
eyw hasooooo oit tempde geçikmesin gariiiii
kankam yolda yolda :D nası tatlı olacak :D
itb ye girme bnce bugra çok zahmetli ve yürütmesi çok zor günlükte kullanamazsın.egzantriklerin ve sıkıstırman yetmezse oem emme kelebekli halinden daha yavas olursun :)
ctr piston itr egzantriklerle heleki imkansıza yakın güç alman
öyle diyosun ama 1.8 krank var :) sıkıştırmamız tahminen 13.1 13.4 arası
avans problemi yaşıyorum meth. ile çözmeyi planlıyorum itb emme ve dıştan 4 nozzle borozanlara püskürtme şekli yaparaktan
ya hava doldururum sorun olmaz daa yakıt sarfiyatı çok artcak en büyük etken o :) kmde 1.5 lira yakmayalım sonra :D
masallah sorunsuz yürütürsünüz inş. külbütör kapagı çok güzel olmus :)
teşekkür ederim ama değiştirmeye karar verdim düz beyaz yada aracın rengine boyamayı planlıyorum
Nan hangi ara aldında yaptın bunu :)
Gözden kaçırmışım Ben :D Allah utandırmasın kardeşim. Herşey istediğin gibi olur inşallah.
Nezaman bitiyor herşey güzel bir video paylaşta görelim nasıl gittiğini merak ettim doğrusu.
Birde Hangi usta ilgileniyor bu işlemlerle?
avans problemini yakıtla rahat çözersin. sıkıştırman cok yüksek.
egzantrik taktığında düşücek ama bunu da hesap ediyorsundur
Methanol forever :) bir varil yatıyo depoda aslanlar gibi :) onur abimm koşturuyoz az kaldı :) yaklaşık 10 11 ay oldu başlayalı bitti rodanımız yakındır videolar :)
maşşallah son fototları bekliyoruz
sağ koltuk şimdiden rezerve oldu :D bilgin kardeşime
http://imageshack.us/a/img89/127/hri8.jpg
Ben ozellikle istemedim kendi arabamdan yavas araçlara binmek prensbim degilll :D
ah be mustafamm rodajdayız 4 bin i geçmiyoz arabandan yawaş olmamız normal :D :D
seni önümüzdeki haftaya bekleriz :D :D D