Çok teşekkürler arkadaşlarBu arada araç satılık, uygun bir fiyata vereceğim. Ilgilenenler özel mesaj atabilir
![]()
Çok teşekkürler arkadaşlarBu arada araç satılık, uygun bir fiyata vereceğim. Ilgilenenler özel mesaj atabilir
![]()
Valla bilmiyorumyeni planlar var görücez bakalım
![]()
Ben o paralara çıkabilsem geçen hafta almıştım da baktım olmayacak e60 m5 aldım.
Gözüm gönlüm kaldı inşallah anlayan biri alır.
maşallah abi
Bugün Emek 8.cadde 8 kez yardır yardır tur atan araç eğer gerçekten bu araç ise, çevredeki esnaf ve halk tarafından yüzyılın küfürünü yemiş araçtır ...
Sanırım araba satıldı..
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Aynen, araç satıldı, İstanbul'da şimdi. Hayatımda öyle bir şey yapmadım zaten...
Forumda takip ettiğim kadarıyla ilk sahibinin böyle şeyler yapmayacağını (arkadaşım yoldan karşıya geçerken sesini farkedip geri çekilmese eziliyormuş) tahmin etmek zor değil fakat olayı gören arkadaşlarıma ( ben görmedim) fotograf gönderdim "evet bu sanırım %100 emin değilim" cevabı aldım,sesinden tahmin edilmesi amacıyla video gönderdim "evet emin oldum bu araç denildi" Bu konuyu takip ettiğimden satılık olduğunu biliyordum ***** siteye girdim baktım aynı gün İstanbul'dan ilan verilmiş/güncellenmiş ama sanırım alan kişi Ankara'yı ziyarette bulunmuş. Aracı kendim görmediğimden, konu sahibini haksız yere suçlamamak adına buraya EĞER o araç ise yazdım umarım yanlış anlaşılmamaşımdır.
Hayırlı olsun mu olmasın mı desem bilemedim bilindik aracın mı var = derdin var,Türkiye küçük.. Bu kadar sorgulayan biri olmasa derki vay efendim armageddon şöyle yaptı böyle yaptı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)