Güzel proje gökhan inşallah istediğin gibi yürür güzel günlerde kullanırsın
Güzel proje gökhan inşallah istediğin gibi yürür güzel günlerde kullanırsın
41 LY 096
HAN PERFORMANS
Bugün sanayide gördüm motoru kadar kasa olarakta çok temiz umarım en kısa zamanda rodaj biter duyarız sesini![]()
gökhan projen hayırlı olsun askerde olduğum için uzak kaldım ortamdan yeni gördüm projeni güzel bir delsol olacaktır sc ilede cokkeyif alıcağını dusunuyorum devamını merakla bekliyorum
Headers ın en alt seviyesi, karterin en alt seviyesinden yaklaşık 1.5 - 2cm kadar aşağıda
Teşekkürler Miniks, yazını rodaja başlamadan da okumuştum, konuştuğum birkaç abim ve arkadaşımda seninle aynı/paralel tavsiyelerde bulundular, bende rodajımı bu şekilde yaptım sağolasın tekrardan.
3 adet 4 lt lik Mobil1 20/50W mineral yağ aldım, 4 adette orjinal yağ filtresi, ilk marştan sonra yaklaşık 20 dk çalıştırdık 5-6 sefer fan devreye girdi, sonra kapatıp yağ ve yağ filtresini değiştirdik. Sonra 2. yağı koyduk ve 540km yaptım sıcak-soğuk şehir içi şehir dışı karışık ve sonra 3. yağı da koyduk ve 1100km oldu ve rodajı bitirdim çok şükür. Yarın da yağını değiştirip 10/60W Castrol EDGE tam sentetik koyucaz + yağ filtresi de değişicek, oem bujiler iridyum BKR7 lerle değişicek ve 10.2mm buji kablolarıyla birlikte takılıcak inşallah. Bu arada rodajı orjinal beyin ve orjinal enjektörlerle 16 avansta yaptım. SC nin bypass valve ini açık şekilde cırtla sabitleyip rodajı bu şekilde yaptım.
Amin tşk ederim sağolasın
Tşkler Sercan ım yarın inşallah ayar günüVideo larda ondan sonra inşallah
Sağolasın kardeşim aynı dileklerde benden sana
Sağolasın kardeşim bende dört gözle bekliyorum sesini duymayı
Serdar çok teşekkür ederim sağolasınElimizden geldiğince bişeyler yaptık bakalım bundan sonrası yarın OZ' un elinde, inşallah SC li güzel bi Del Sol çıkar ortaya
Sende hayırlısıyla bi bitir askerliğini de keyifle gazla inşallah
![]()
Bugün çok şükür rodaj bitti 1100 KM oldu
şehir içi şehir dışı karışık kullandım ve biraz az yaktı sanki172TL (37lt) benzinle 520km yol yaptı
ve içinde daha 8lt benzin vardı.
Bu arada Emrecan kardeşim (Turbo GETZ) sağolsun mükemmel işçiliğiyle Methanol kitinin montajını yaptı.
Methanol işi bittikten sonra da MSD ateşleme sistemini bağladı (ateşleme + bobin + kep), ilk marşta tamamen sorunsuz şekilde çalıştı ki genelde elektrik sistemi montajlarında problem olur yanlış bağlanır vs sağolsun Emrecan kendi arabası gibi uğraştı tek marşta mis gibi çalıştı
Bunlarda bittikten sonra sıra göstergelere geldi, Boost, EGT ve Wideband ı da bağladı ve ayara hazır hale geldi araç, artık Özgün ü bekliyoruz hayırlısıyla
İlk marşımız huju kardeşimle birlikte
Kutlama zamanı ustalar yoruldu hemde tatlı yiyelim tatlı gazlayalım dedik
Alüminyum, dolgulu motor kulaklarımızda takıldı
Shifter bushing lerimizde takıldı
FENERBAHÇE reservoir tank cover
Nasılsa basamıycam diyip kafam şişmesin hesabı egsozu söktüm orjinal egsozu takıp ilk benzimizi de alıp rodajımıza öyle başladık
Otobandan bi Aydın yaptık
Rodajımız bittikten sonra methanol kitimiz takıldı
MSD 6A ateşleme + MSD External Bobin + VMS Cap + VMS 10.2mm buji kabloları
![]()
www.honda-tech.com
![]()
Valla bende ki sabır mevlana da yokmuş öyle diyolar
Ama çok şükür herşey hazır bi tek özgün ü bekliyoruz, ondan sonra vericez coşkuyu inşallahinşallah bu hafta içi gelir ama yaw
Sağolasın Sezai tşkler kardeşim
Valla bi yandan da iş için gittim Aydın a ondan o tarafa kadar gelemedim yoksa aklımdaydınız be İlhan ım![]()
maşallah canlısı bir harika hem kaput içi hem araç içi koltuklar vs.. görünüm çok güzel kazasız belasız kullan tekrardan gökhan.
bide şöyle 11-12 psı yedimi tamamdır![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Cok begenıyorum Ve cok imreniyorum.. Masaallah.. Bende orta halli bi del sol alıp, hemen hemen aynı seyleri, restorasyonu yapmak istiyorum..supercharger haric tabii)
Maşallah bol gazlamalar. Hem bu dirilikte ve temizlikte bir Del Sol hem de Sc, daha ne olsun.
Tam olarak her şeyi ile stock bir araçtan sc bir araca geçiş ne kadara mal oldu?
Yakıt tüketimi olarak ne derece bir fark oluştu?
Erol beğenmene sevindim valla sağolasınElimizden geldiğince yapmaya çalıştık, dediğin gibi şu ayar olsa da psi lı halini görsek
zor oluyo böyle beklemek
![]()
Eren im tşk ederim Allah sana daha iyisini nasip etsin kardeşim. O düşündüğün Del Sol e bi bakalım beraber, elimden geldiğince yardımcı olurum, atmosferik hali bile fazlasıyla yeter
Sağol tşkler, valla dokunmadığım vidası kalmadı ve herşeyiyle istediğim gibi oldu çok şükür, SC kısmında daha ayar yapılmadığı için güç / yakıt vs bi kıyaslama yapamıycam, onu ayar bitip denedikten sonra yazarım.
Maaliyet konularını boşver girmeyelim hiç![]()
BOOST/Wideband/EGT göstergelerimizde montaj edildi, methanol un ışığı da sol taraf direk dibine kondu, gece hali bi kaç foto;
![]()
Güzel proje olmuş, elinize sağlık. Güzel gazlamalar dilerim![]()
Proje güzel. SC'nin problem çıkartacağını pek sanmıyorum. Rodaj da umarım iyi geçer.
Göstergeler de dikkatimi çekti çok şık.![]()
Yalnız gücü yere aktarırken kayıp olacağı kanaatindeyim. Biraz daha iyileştirebilirsiniz.
Dyno verilerini ve videoları bekliyoruz.
Kazasız,belasız sürüşler.
(Shifter bushing nedir,ne işe yarar? Bunun hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa sevinirim.)
SenKisacaVtec De
detaylı yapılan projelere bayılıyorumellerinize sağlık abi.. emrecanın teknik çalışmalarını severek takip ediyoruz zaten
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)