h22 idi .
Printable View
H serisiyle oynayınca şaka makinesi oluyor. hele bir de turboysa ve işin içinde kaizen speed varsa :icon_tup:
link:
KAIZENSPEED Dyno and Helmet Cam FWD Winner IFO Kent - YouTube
Edit:
eg de kilo farkından kesinlikle...
f20b ile h22 blockları hemen hemen aynı, bir kaç modelde Main Journal Diameter farklılık göstriyor..
H22A4 - 50mm (1997 Only)
H22A - 50mm
Bu motorların dışında Main Journal Diameter 55 mm olan h22 lere f20b crank ve rod kullanabiliyorsunuz, bunu neden söyledim :D devir dönmek için :))
KS nin H serisi için çok iyi ürünleri mevcut.. B serisi şanzımanla çok güzel araç çıkar ortaya..
Gösterin h22 gücünü :)
50mm lazım değil zaten :) f20b crankı 55mm eğer sizin araçlarınızda 55mm ise f20b crank ve rod ile 1,64 gibi çok iyi bir r/s oranıyla güzel devir çevirebilirsiniz.. Birde sıkıştırma şart..
f20a crankı koyarız bizde ??? :D
http://www.cb7tuner.com/vbb/showthread.php?t=41915
motor içine girecegin zaman yaparsın :)
B serisi şanzıman yerine T2W4 prelude veya U2Q7 accord kodlu şanzıman kullanılabilir oranları aynı b serisi şanzımanı uydurmak için flans vb işler gerekiyor.birde bu şanzımanlar çok kısa kalır 3 te belki 4 te bile sarar araç tutunma problemi yaşarsın
abi hayırlı ugurlu olsun. eksiklikler bitsin abi özellikle izmite seninle denemeye gelicem süprizli birsey yapıcam :) deneme bahane sohbet muhbette gelicem...
Vti a biniyorum suan ama icimde herzaman bi h serisi vardir yakindan takip ediyorum merak ediyorum nasil olacak allah utandirmasin...
6. h22 swapta benden gelsin o zaman.. crx swap h22 yolda arkadaşlar.. serdarcım swap tecrübelerinden faydalanıcam bayram sonrası görüşürüz :)
her zaman abi :) yalnız baştan söyliyim crx te ön motor kulağı varsa hasport kulaklara dönmen sağlıklı olur.. öne kulak takmak zorunda kalmazsın ;)
Masallah allah kaza bela vermesin iyi gazlamalar videoyu merakla bekliyoruz